Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους τους παλιους και νεους συμφορουμιτες :)))

Καλώς τον :)

Τι περιοχή λέει στο προφίλ σου; :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλησπερα σε ολους τους παλιους και νεους συμφορουμιτες :)))

Καλησπέρα ρε καφρόπουλε! Τόσες μέρες φωνάζω στο msn.. στα τέτοια σου! :p

Σας πεθυμησα βρε ....περασα ενα χειμωνα απιστευτο ....2 μετακομισεις - αρραβωνας κλπ κλπ χιχιχι ....

Κατεβαστε τα κουστουμακια τα σενια γιατι το Νοεμβρη εχετε γαμο :p:P:P

Κωστη , το μσν απο to iphone μενει ανοιχτο και δειχνει οτι ειμαι ονλινε η μλκια ενω δεν το κοιταω καν ....θα προσπασθησω να μπω το απο το σπιτι ενα βραδακι να τα πουμε ....

υ.γ Κουμουνακι μου , αυτη ειναι η καινουργια κατοικια :D

Καλημέρες......Η βδομάδα που περνάει...με πάει χωρίς σάλιο μιλάμε.

Στη δουλειά ακόμα μου χρωστάνε λεφτά 2 μηνών, τηλέφωνο και ίντερνετ μαμιέται λόγω HOL και ξανά μανά τρέξιμο από την αρχή για αλλαγή παρόχου στον ΟΤΕ.......

και σήμερα το πρωί πήγαν να μου ανοίξουν ξανά το αμάξι.....στο τσακ τους πρόλαβα.

4 άτομα με λοστούς...παραταγμένοι ένας σε κάθε αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι....ο ένας στο δικό μου. Σπάσανε το ένα μιας γειτόνισας και με το που ακούω μπαμ πετάγομαι μπαλκόνι βαζω τις φωνές,....καπνός τα λαμόγια.....αν τους άφηνα να καλέσω αστυνομία θα τα χαν σπάσει όλα και η αστυνομία θα ερχόταν 10λεπτά μετά.

τουλάχιστον δε μου καναν ζημιά στη Σουηδέζα με το λοστό. Μάλλον δεν είχαν προλάβει να ξεκινήσουν.:rant:

Άντε γμ λίγο υπομονή ακόμα.

Πιτζίμη που σαι ρε παλίκαρε.....άντε με το καλό.γειτονιάσαμε ρα.1 γεφυρα διαφορά δίπλα στην εθνική είμαστε πλέον:hug:

Ρε fragma που ειπες μενεις?

Eμας το ανοιξαν περσυ,μπηκαν μεσα τα καναν ανω κατω και δεν πηραν τιποτα,ουτε το cd player με καρτα μνημης και θυρα USB,ουτε κατι γυαλια,τιποτα μα τιποτα. ;/

και σήμερα το πρωί πήγαν να μου ανοίξουν ξανά το αμάξι.....στο τσακ τους πρόλαβα.

4 άτομα με λοστούς...παραταγμένοι ένας σε κάθε αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι....ο ένας στο δικό μου. Σπάσανε το ένα μιας γειτόνισας και με το που ακούω μπαμ πετάγομαι μπαλκόνι βαζω τις φωνές,....καπνός τα λαμόγια.....αν τους άφηνα να καλέσω αστυνομία θα τα χαν σπάσει όλα και η αστυνομία θα ερχόταν 10λεπτά μετά.

τουλάχιστον δε μου καναν ζημιά στη Σουηδέζα με το λοστό. Μάλλον δεν είχαν προλάβει να ξεκινήσουν.:rant:

Πωω ρε φίλε... Έλεος... :TD:

Ωραία, και καλά να σου το σπάσουνε... Μετά τι να το κάνουνε? Αφού με το δύστροπο σύστημα με το κλειδί στην κονσόλα και το TSL στις πόρτες (αν το έχουν ακόμα και τα καινούρια μοντέλα - το δικό μας το έχει) δε θα μπορούν ούτε να τις ξεκλειδώσουν...

Η Σουηδέζα είναι περίεργη και δεν κάνει τα γλυκά μάτια στον κάθε επιτήδειο :D

Πιτζίμη που σαι ρε παλίκαρε.....άντε με το καλό.γειτονιάσαμε ρα.1 γεφυρα διαφορά δίπλα στην εθνική είμαστε πλέον:hug:

Καημένε PGM...νιόπαντρος άνθρωπος....:hehe:

Καημένε PGM...νιόπαντρος άνθρωπος....:hehe:

Αμα η γυναικα του ειναι πανω απο 14 δεν κινδυνευει ρε...:hehe:

:warning2: Άστρο....μοίραζε κάρτες για να μην αρχίσω να μοιράζω μπινελίκια

:hehe:

πολλά ζητάω ρε?λίγη ηθική συμπαράσταση ναουμ............Κουμπανέηρος και ξεκουμπωτανέηρος:p

:warning2: Άστρο....μοίραζε κάρτες για να μην αρχίσω να μοιράζω μπινελίκια

:hehe:

πολλά ζητάω ρε?λίγη ηθική συμπαράσταση ναουμ............Κουμπανέηρος και ξεκουμπωτανέηρος:p

Κατι αλλοι φασιστες που λενε ενα τραγουδι "Και γω μες στο Αουσβιτς" και λενε κατι φαιστικα ξερω γω,πως λεγονται?Τους ειχα ακουσει πριν κανα χρονο και ειχαν πολυ πλακα,τα λεγαν με σκληρο τροπο και τα πιστευαν κιολας .:nada::nada:

Κατι αλλοι φασιστες που λενε ενα τραγουδι " Καίγομαι στο Αουσβιτς" και λενε κατι φαιστικα ξερω γω,πως λεγονται?Τους ειχα ακουσει πριν κανα χρονο και ειχαν πολυ πλακα,τα λεγαν με σκληρο τροπο και τα πιστευαν κιολας .:nada::nada:

Hilarious.PNG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.