Jump to content

Noμικα προβληματα ΚΑΙ για το Rapidshare

hayabusa

Recommended Posts

Βασικα πιστευω οτι ολο αυτό είναι ενα καλοστημένο φιάσκο. Αν δεν υπήρχαν τα torrents, p2p, rapidshare κλπ, τότε ΔΕΝ θα ακούγατε τραγουδια ούτε στο ραδιόφωνο. Δεν θα ξέρατε ποιο ειναι το καινουριο hit και γενικότερα ολος ο κόσμος θα είχε πλήρη μεσάνυχτα απο τα μουσικά νέα της εποχής. Πόσο μάλλον δε, να πληρώσει 30 ευρώ για να αποκτήσει ενα αυθεντικο CD μουσικης για το οποιο δεν έχει σχηματίσει άποψη αν αξιζει η όχι (παρα μόνο κατα πληρωμένα review απο περιοδικα και μια φορα που το πέτυχε στο ραδιόφωνο). Οι δε καλλιτέχνες ; Χαχαχαχα. Δεν θα τον ξέρει μάνα τους. Ειδικά αν δεν κανουν διαφημίσεις και χώνουν φράγκα στα ραδιόφωνα και τα madTV θα καταλήξουν σε γυράδικο.

Ολα είναι ένα καλοστιμένο κόλπο. Απλα καπου-κάπου, κλείνουν και καμια υπηρεσία p2p, έτσι για τα μάτια του κόσμου.

δε μπορω να καταλαβω κατι...

γιατι το cd της καλομοιρας και της καθε παρομοιας εχει 18 ευρω?

18 ευρω εχει και το cd των Pink floyd,των metallica.

τι τους κανει να πιστευει οτι ειναι ισαξια?

θα αγοραζε κανεις lada σε τιμη mercedes?

Ό,τι και να κάνουν πλέον οι εταιρίες, είναι πολύ αργά.

Μετά από τόσα χρόνια χρήσης torrents και rapidshare έχει διαμορφωθεί μια εκλεκτική νέα γενιά που δε διανοείται να αγοράσει αν δε "δοκιμάσει".

Οπότε αν όλα αυτά κλείσουν, οι εταιρίες θα πρέπει οπωσδήποτε να βρουν τρόπο ο πελάτης να "δοκιμάζει" πρώτα το προιόν ώστε να αγοράσει αργότερα.

Και όχι μόνο να δοκιμάσει αλλά να μπορεί να το πάρει σε λογικό κόστος, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι κάποιοι μεσάζοντες θα πρέπει να ρίξουν τα μούτρα τους και να μειώσουν τα ποσοστά τους.

Κατά πόσο διατεθειμένοι είναι να το κάνουν αυτό;

Εγώ προσωπικά ποτέ δε θα αγοράσω κάτι στα τυφλά, ειδικά όταν στις βιομηχανίες μουσικής και θεάματος κυκλοφορούν τόσα πολλά σκουπίδια!

Αρχική απάντηση από Kostas007 [Σήμερα, στις 01:56]

δε μπορω να καταλαβω κατι...

γιατι το cd της καλομοιρας και της καθε παρομοιας εχει 18 ευρω?

18 ευρω εχει και το cd των Pink floyd,των metallica.

τι τους κανει να πιστευει οτι ειναι ισαξια?

θα αγοραζε κανεις lada σε τιμη mercedes?

Τι σε κανει να πιστευεις οτι στα αυτια αυτων που δινουν 18 ευρω για το cd της καλομοιρας (μην μας ακουσει και ο zyx και παρατησει το WOW), οι μεταλλικα ειναι καλυτεροι και αξιζουνε τα 18 ευρω που κανει το cd τους???

Με το ζορι να ξερουνε το "nothing else matters". ενω γνωριζουν και τον τελευταιο στιχο απο τον Πετρελη.

Γουστα ειναι αυτα ή διαφημιση ή πες το οπως θελεις...

Κι εγω απορω που ολος ο κοσμος ακουει νταπα-ντουπα και πριονια ή που ακουνε 50 cent και Going through αντι να ακουσουνε κανα KRS-1 και Public enemy να ξεστραβωθουνε, αλλα δεν λεει τιποτα...

Αρχική απάντηση από SLN

Κι εγω απορω που ολος ο κοσμος ακουει νταπα-ντουπα και πριονια ή που ακουνε 50 cent και Going through αντι να ακουσουνε κανα KRS-1 και Public enemy να ξεστραβωθουνε, αλλα δεν λεει τιποτα...

Το Marketing και η Προώθηση των συγκεκριμένων καλλιτεχνών κανουν πλύση εγκεφάλου στην νεολαία που το νοητικό της επίπεδο είναι πιο κάτω και από το έδαφος. Απεθεύνονται σε συγκεκριμένο αγοραστικο κοινό με στόχο την φήμη και το κέρδος. **** the music...Make Money. Απλά, η παιδεία μας είναι άστα να πάνε και με το μόνο που ασχολείται είναι με τους αρχαίους έλληνες και δεν προβλητιματίζει τον νέο, παρόμο για την δημιουργία του σύμπαντος. Αλλά πρόσεξε, ότι ακόμα και οι 50cent και τα πριόνια, δύσκολα τα αγοράζεις αυθεντικά. Πιστεύω οτι καταβάθος ο άλλος γνωρίζει οτι είναι "σκουπιδια" και όταν πάει να πληρώσει για το CD στην ουσία υποβαθμίζει τον εαυτό του. Τώρα σχετικα με Pink Floyd , Metallica κλπ, δεν εχουν αναγκη...Εχουν τόσα χρήματα, έχουν τόσους fans, έχουν κάτσει σε τέτοιο θρόνο που δεν τους ενδιαφέρει και πολυ (don't tell Lars). :p

Αρχική απάντηση από SLN

Τι σε κανει να πιστευεις οτι στα αυτια αυτων που δινουν 18 ευρω για το cd της καλομοιρας (μην μας ακουσει και ο zyx και παρατησει το WOW), οι μεταλλικα ειναι καλυτεροι και αξιζουνε τα 18 ευρω που κανει το cd τους???

Με το ζορι να ξερουνε το "nothing else matters". ενω γνωριζουν και τον τελευταιο στιχο απο τον Πετρελη.

Γουστα ειναι αυτα ή διαφημιση ή πες το οπως θελεις...

δε μιλαω για υπερβολες...και ουτε εχω την απαιτηση να ακουνε "ποιοτικα" τραγουδια,αλλα αυτο πρεπει να το δεχτουν οι δισκογραφικες με τη σαβουρα που πουλανε...

Αρχική απάντηση από Kostas007 [Σήμερα, στις 12:53]

δε μιλαω για υπερβολες...και ουτε εχω την απαιτηση να ακουνε "ποιοτικα" τραγουδια,αλλα αυτο πρεπει να το δεχτουν οι δισκογραφικες με τη σαβουρα που πουλανε...

Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι "βρισκουνε και τα κανουνε"

Εφοσον για τον "α" ή "β" λογο υπαρχουνε ανθρωποι που δινουνε τα λεφτα τους για το εκαστοτε αλμπουμ, καλα κανουνε και το χρεωνουνε τοσο.

Καλως ή κακως οσο και να λεμε για μαρκετινγκ και διαφημιση και σκουπιδια... την αγορα την καθοριζει στο τελος ο νομος της προσφορας και της ζητησης.

Φυσικα και προσπαθουν να δημιουργησουν "τεχνητα" την ζητηση, αλλα αν στο τελος το cd του εκαστοτε σκυλα ΔΕΝ το αγορασει κανεις, θα πεσει η τιμη του. Οπως και γινεται 2-3 μηνες μετα την κυκλοφορια του.

Ελα ομως που το αγοραζουν πιο πολλοι απο οτι το cd των metallica (προφανως μιλαω για Ελλαδα ετσι?? :hehe: )

Το σφαλμα ειναι πρωτιστως δικο μας.

Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι "βρισκουνε και τα κανουνε"

ε κι εγω οσο εχω recorder θα γραφω!

αλλα αν στο τελος το cd του εκαστοτε σκυλα ΔΕΝ το αγορασει κανεις, θα πεσει η τιμη του.
δε θα πεσει,θα ανεβει κι αλλο,και θα βγαινουν στα καναλια να λενε ποσο τους σκοτωνει η πειρατεια
Ελα ομως που το αγοραζουν πιο πολλοι απο οτι το cd των metallica (προφανως μιλαω για Ελλαδα ετσι??

καλα εχουμε αποδειξει πολλες φορες το ποσο γιδια ειμαστε στις επιλογες μας.

οτι κανουν οι αλλοι το κανουμε κι εμεις.μηδενικη προσωπικοτητα.:tomato:

keep burning.

Ολοι ακούνε αυτά που τους αρέσουν να ακούνε.Είναι ελάχιστοι εκείνοι που ακούνε μουσική μόνο για να λένε ότι κάτι κάνουν.Δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε κάποιον γίδι η έχει πνευματικό επίπεδο κάτω από το πάτωμα ,μόνο και μόνο επειδή έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα από μας.Ειδικά τώρα που με το ίντερνετ μπορούνε να ακούσουν όλα τα είδη είτε είναι rock είτε house είτε rap είτε είτε... και να διαλέξουν ότι τους αρέσει περισσότερο χωρίς να πάνε στα τυφλά κάπου.

Φιλικά πάντα :)

Ρε παιδιά για rapidshare και πειρατεία λέει το θέμα.

Οχι να κρίνουμε τι ακούει ο καθένας.

Και να ρωτήσω κάτι , πως βάζετε (όπως πχ ο Kostas007 παραπάνω) quote:. Απλό copy paste δε είναι.

Αρχική απάντηση από HuLuVuZ [Σήμερα, στις 08:34]

Και να ρωτήσω κάτι , πως βάζετε (όπως πχ ο Kostas007 παραπάνω) quote:. Απλό copy paste δε είναι.

Κάτω άκρη δεξιά από κάθε ποστ, στην μπάρα που λέει "προφιλ, πμ, έρευνα, φίλοι", λέει και "διόρθωση, quote"

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο, να μη το βλέπω ο γκαβός????

επισης στη δεξια ακρη του καθε ποστ κατω απο τον αριθμο του ποστ υπαρχει και η επιλογη "quick quote" :)

Αρχική απάντηση από hayabusa

Aπ'οτι φαινεται το κυνηγητο δεν θα σταματησει μονο στο piratebay...

Γιατί, τι έπαθε το bay?

Αρχική απάντηση από hayabusa

AYTO

Κοίτα τι λέει το bay στην αρχική σελίδα του από χτες..

IMPORTANT: WE DO NOT WANT ANYONE TO DONATE TO ANY SORT OF FUND FOR US. NONE OF THOSE ARE OFFICIAL AND YOU SHOULD NOT GIVE AWAY MONEY. WE WILL NOT NEED FINANCIAL HELP AT THIS TIME BECAUSE THE STATE WILL NEED TO PAY OUR EXPENSES FOR NOW.

?

hmm,πολυ ενδιαφερον....δεν το ειχα δει...δηλαδ υπονοει εμμεσως πλην σαφως οτι οχι μονο θα δικαιωθουν αλλα θα παρουν και αποζημιωση; :blink:

Αρχική απάντηση από KoMM

μπορεί να τους μπουζουριάσανε :D

μπα...αφου η σελιδα λειτουργει κανονικα...;)

Στην Σουηδία δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για το διαμοιρασμό μάλλον, αν κρίνω από τις απαντήσεις που στέλνει το bay στα legal threats. Πάντως και στο blog τους λένε ότι πάνε για νίκη στο δικαστήριο αλλά και να χάσουν ο tracker δεν θα σταματήσει. Δεν ξέρω, απόφαση δεν βγήκε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.