unknown Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 ρε σεις εχω το pidgin για να μιλαω απο το account μου.. υπαρχει καποιο αλλο (για aMSN ακουσει αλλα ειχα προβλημα στην εγκατασταση) που να μοιαζει σε στυλ msn ?? (να μην εχει απαραιτητα τα κουσουρια του ) αν ναι να υπαρχουν και οδηγιες εγκαταστασης κλπ.... ubuntu εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Δοκίμασε και το kopete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 το εχεις? εμφανιζει προσωπικα μυνηματα διπλα απο το ονομα και λοιπες μλκιουλες?αν εχει σταλει email εχει ειδοποιηση η πρεπει να κοιταξω χειροκινητα στο msn.com? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Δοκιμασε και το skype να δεις !!Μονο για ηχο απο οτι θυμαμαι...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 30, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 skype για msn account??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Ελα sorry δεν διαβασα το πιο πανω που ελεγες για msn !! Α-Κ-Υ-Ρ-Ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Ιανουάριος 30, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 kopete και απο εμένα. Έχω δοκίμασει aMSN και pidgin (gaim) και είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερο. Κανένα πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες, φωτο και μηνύματα σε κάθε contact, personal emoticons και υποστήριξη για webcam αν και δεν έχω. Το interface δεν είναι ίδιο με MSN Messenger αλλά υπάρχουν πολλά skins για να επιλέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 30, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Kαι το trillian υποστηρίζει msn και επίσης yahoo κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Ιανουάριος 30, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Αρχική απάντηση από dpolal [Σήμερα, στις 13:34] Kαι το trillian υποστηρίζει msn και επίσης yahoo κλπ... Μόνο που το trillian είναι μόνο για Windows..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 30, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Με το Wine γίνεται και για Linux:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 31, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από alGaLoRd-VK Μόνο που το trillian είναι μόνο για Windows..... Xαζομάρα μου που δεν είδα ότι η συζήτηση αφορά Linux... :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Ιανουάριος 31, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Δοκίμασε το amsn αλλά θα το εγκαταστήσεις με τον τρόπο που λέει εδώhttp://ubuntuforums.org/showthread.php?p=3659583#post3659583Yπάρχει επίσης και το πολύ καλό emesene το κατεβάζεις και το τρέχεις από εδώhttp://www.emesene.org/trac/wiki/WikiStart Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 2, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Kopete και από μένα. Το μόνο κακό είναι ότι έχεις ubuntu -> gnome οπότε θα πρέπει να φορτώσεις και τις libs του kde για να τρέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 2, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Έβαλα το amsn, αλλά μου φαίνεται πολύ βαρύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Φεβρουάριος 2, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Κι εγώ kopete προτείνω, αλλά συμφωνώ με τον trendy για το gnome.Αλλά από όσο ξέρω το μόνο που λείπει είναι το off-line messaging (δεν είμαι σίγουρος), κάτι που έχει το amsn.Το emesene με εξέπληξε θετικά chek2fire:T: (Αν και δεν δουλεύει σε KDE4 λόγω του tray icon:( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 3, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 off-line messaging δεν έχει το kopete (για το msn πρωτόκολλο μιλάμε πάντα), αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να υποστηρίζεται από τον server. Στα υπόλοιπα που έχω όπως icq, jabber, yahoo παίζει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.