Jump to content

απαλλαγη απο pidgin

unknown

Recommended Posts

ρε σεις εχω το pidgin για να μιλαω απο το account μου..

υπαρχει καποιο αλλο (για aMSN ακουσει αλλα ειχα προβλημα στην εγκατασταση) που να μοιαζει σε στυλ msn ?? (να μην εχει απαραιτητα τα κουσουρια του :D )

αν ναι να υπαρχουν και οδηγιες εγκαταστασης κλπ....

ubuntu εχω

το εχεις? εμφανιζει προσωπικα μυνηματα διπλα απο το ονομα και λοιπες μλκιουλες?

αν εχει σταλει email εχει ειδοποιηση η πρεπει να κοιταξω χειροκινητα στο msn.com?

kopete και απο εμένα. Έχω δοκίμασει aMSN και pidgin (gaim) και είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερο. Κανένα πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες, φωτο και μηνύματα σε κάθε contact, personal emoticons και υποστήριξη για webcam αν και δεν έχω. Το interface δεν είναι ίδιο με MSN Messenger αλλά υπάρχουν πολλά skins για να επιλέξεις.:T:

Δοκίμασε το amsn αλλά θα το εγκαταστήσεις με τον τρόπο που λέει εδώ

http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=3659583#post3659583

Yπάρχει επίσης και το πολύ καλό emesene το κατεβάζεις και το τρέχεις από εδώ

http://www.emesene.org/trac/wiki/WikiStart

Κι εγώ kopete προτείνω, αλλά συμφωνώ με τον trendy για το gnome.

Αλλά από όσο ξέρω το μόνο που λείπει είναι το off-line messaging (δεν είμαι σίγουρος), κάτι που έχει το amsn.

Το emesene με εξέπληξε θετικά chek2fire:T: (Αν και δεν δουλεύει σε KDE4 λόγω του tray icon:( )

off-line messaging δεν έχει το kopete (για το msn πρωτόκολλο μιλάμε πάντα), αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να υποστηρίζεται από τον server. Στα υπόλοιπα που έχω όπως icq, jabber, yahoo παίζει κανονικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.