Jump to content

Suzuki SX4 AWD vs Golf 1.4 TSI

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:26]

μα ρε γιαγκο ισα ισα που το 14ρι οταν δεν ειναι μεσα το τουρμπο θα σερνεται...

Από ότι γράφει ο jax δεν είναι εύκολο να είναι έξω ο υπερσυμπιεστής .

Αυτό απασχόλησε και μένα και κατέληξα σε ιμάντα . Βαλε κάτι πάρα πάνω, να τα διαπραγματευθούμε μαζί τον άλλο μήνα: S

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 15:24]

ιμάντας = one? D

οχι, ιμάντας = S

Με τον παλιό, γιατί στου 97 βάλανε εξάτμισης .

Μένει να δούμε αν έχει καθυστέρηση .

Nαι αυτο ηθελα να πω . XD μπερδευτηκα . Εχει ενας φίλος μου , διάολος σκέτος στον δρόμο , το μονο αρνητικο που του δινω ειναι το σασμαν.

απο αυτα τα 2 . γκολφ.

εχει φορεσει τουρμπο και κομπρεσορ και η κουτση μαρια...σε λίγο θα βλεπουμε και ατος στο δρομο με ιντερκουλερ και τα σχετικα πανω...ελεος

για μενα η πιο "σωστη" εκδοση παραμενει το 2λιτρο το gti...με σωστο κυβισμο και πολυ καλες ροπες απο τα golf

@γιωργο μου χες πει και για το χοντακι το type s γιατι το απεριψες? κατε εμε ο ιαπωνας πιο εμπειρος και απροβληματιστος ακομα και να το σπας καθε μερα

το σουτζουκι το εχει μια φιλη, ειναι νευρικο λιγο και εχει αρκετη διψα το τετρακουνα !

χαλαρα για το golf :)

δεν πας καλυτερα opel opc :hehe:

Αν γουστάρεις να μετακινησε all-weather, δεν βάζεις κ*λο κάτω, γυρνας βουνά και λαγκάδια και οι δρομοι εκει ειναι ψιλοκάπως, πας για το Suzuki....

Αν πάλι γουστάρεις απλα να κατεβαίνεις στην πλατεία, να κάνεις 2 φορες ταξιδι στην Αθήνα και σκέφτεσαι πως θα ειναι ενα παιδικο καθισματάκι στο πισω κάθισμα, πας για το golf...

Προσωπικα προτιμω τα γιαπωνέζικα γιατι ακριβως ειναι σκυλια και απροβλημάτιστα αυτοκίνητα....

Πάντως Γιώργο εμφανισιακα σου πάνε και τα 2 ;)

Γιωργη, μαλλον θα προτιμουσα για την αγορα, να πηγαινες πρωτα μια βολτα στον Παζαροπουλο και μετα Μανδυλα.

Υ.Γ. Στον Μανδυλα στο λιμανι να πας. Θα πικραθεις λιγο με το R8 που εχει βιτρινα αλλα τι να κανεις...

Αρχική απάντηση από racer

Το θέμα είναι μην πάρει το R8 για test drive και ξεχάσει το TSi :hehe:

Θα το ξεχασει... Μολις ακουσει για τα 140Κ που ζηταει....

Μα καλά ρα, τι ρωτάς τώρα?

Αν πας to the mountains, το Kuzusi. Αν είσαι ταξιδιάρης στις national highways και πηγαινοέρχεσαι στην πόλη, το Waffen SS.

Μου συγκρίνεις μπουκάλια με ρυζόγαλα τώρα :D

(Κοίτα το Kia ProCee'd το 1600άρι btw, πήρε πρόσφατα η family το Cee'd και πάει mucho good - εγώ είδα το ProCee'd από κοντά και είναι τζάμι. Εκτός αν δεν πας τους σχιστομάτηδες :p)

ΟΛΑ τα περιοδικά λένε τα καλύτερα για το Cee'd/Procee'd.. Και βγήκε και Ελληνικό Αυτοκίνητο της χρονιάς..

Αρχική απάντηση από racer

ΟΛΑ τα περιοδικά λένε τα καλύτερα για το Cee'd/Procee'd.. Και βγήκε και Ελληνικό Αυτοκίνητο της χρονιάς..

Καλα δεν ειναι κ παραγοντας αυτο, με αρκετο "μαρουλακι" σου βγαζουν κ το Lada Aquarius μοτορι της χρονιας...

Εδώ 2 απο τους 6 συνάδελφους με golf IV καίνει λάδια ΧΩΡΙΣ να είναι ινδιάνοι. Ο ένας μετά απο πολύ ζόρισμα πήγε για αλλάγή κινητήρα. γνώμη μου πάνε σε ιαπωνα αλλά τον καλό (aka TOYOTA) έτσι έχεις και την αξία μετπώλησης που αναφέρθηκε παραπάνω αλλά και 6 χρονάκια εγγύησης να του κάνεις ότι θές. (μην ξεχνάμε ότι Γερμανοί, Γάλλοι και Ιταλοί μέχρι πολύ πρόσφατα έδιαναν 12 μήνες εγγύηση, και μέχρι να περάσουν είχανε γίνει ιερομόναχοι απο την προσευχή και τη νηστεία)

toyota απαπα πανακριβα για αυτα που δινουν. δε λεω γερα αλλα μεχρι εκει. αν ειναι να δωσω τοσα για ενα τογιοτα παιρνεις ενα honda και τελος.

Δεν είπα για honda όχι γιατί τα θεωρώ υποδεέστερα αλλά γιατί νομίζω ότι είναι κομματάκι ακριβότερα. Αν είδικά πάς και για την οικολογική σειρά και των 2, μπορεί το κοστός να είναι ψηλότερο ακόμα αλλά τα οφέλη είναι πολλαπλάσια, και συμπεριλαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη εγγύηση, απαλλαγή απο τέλη κυκλογφορίας, και αν είσαι και χιλιομετροφάγος, σοβαρή απόσβεση απο το αρχικό έξοδο. Ασε που νιώθεις ότι δε ρυπαίνεις το ίδιο με τους άλλους και βοηθάς έστω και λίγο

Mεταξυ των δυο που ανεφερες χαλαρα το γκολφ για μενα.Αλλα δε θα το αγοραζα αν ημουν στη θεση σου γιατι απο οτι λεγεται βγαινει καινουριο golf (vi) μεσα sto 2008 αρα για το τωρινο μοντελο θα ειναι ξενερα να το παρεις και μετα να βγει το καινουριο!

Τωρα για τη κατηγορια γενικοτερα θα κοιταζα και το αστρα με το φοκους αλλα και αυτες οι εταιρειες θα τα αλλαξουν συντομα τα συγκεκριμενα μοντελα,ετοιμαζεται η νεα γενια στη κατηγορια δηλαδη...

Αρα η γνωμη μου ειναι να περιμενεις τα καινουρια αν δε βιαζεσαι.

πουλαει μια φιλη ενα Golf 05 1.4fsi κουκλι (και θα παρει BMW Z4 η μουρη) και σε αριστη κατασταση ατρακαριστο περιπου 10-11 χιλιαρικα.

παρε με τηλ εαν θες λεπτομερειες γιωργαρε:)

Α για αυτο που ειπα πριν για τα νεα μοντελα το facelifted focus (αλα mondeo) εχει ερθει ηδη ελλαδα το ειδα τωρα στο σαιτ της φορντ.για golf ,astra ισχυουν αυτα που ειπα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.