Jump to content

Suzuki SX4 AWD vs Golf 1.4 TSI

ea6gka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

κοριτσια για πειτε γνωμες , παω για καινουριο καρουλι. ειμαι αναμεσα σε Suzuki SX4 AWD 1,6 ή VW golfaki 1.4 TSI 122 5D

για το γκολφ εχω ακουσει οτι εχει διχρονο κινητηρα , σε καθε γεμισμα θελει και λαδακι , ετσι ειναι?

υποψιν μενω επαρχια:p

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Πουθενά δεν έχω ακούσει για αναξιόπιστους κινητήρες vw

Αντιθέτως λένε ότι η αντιπροσωπεία της Suzuki δέρνει άσχημα σε ανταλλακτικά κλπ

Θα πάρεις το άμοιρο πιεσμένο 1.4 ρε; Πάρε το AWD, επαρχία θα το καραχαρείς.

Όλοι οι Βαγγελάκηδες θα πέσουν να σου πουν ότι το γκολφ μαμάει κιετς, αλλά δεν θα το έπαιρνα εγώ με τίποτις.

δεν ηθελα να γινει...θεμα:hehe:

γιαγκ δεν νομιζω να ειναι αναξιοπιστος αλλα 2 γνωστους εχω και οι 2 μου λενε σε καθε αλλαγη το καρτερ ειναι στεγνο. βεβαια του πινουν το αιμα μπορω να πω αν και εγω δεν ειμαι τετοιος τυπος

Ξαδερφε με λυπη μου παρατηρω οτι γερασες και ΔΕΝ εμαθες....

Και στο προηγουμενο καροτο (car-auto) σου πριν κατι χρονια, ανοιξες thread (για polo αν ενθυμουμαι ορθως τοτε) και μετα τραβιωσουνε με το ford fiesta.

Μονο και μονο απο γουρι και προληψη δεν θα ξαναεκανα thread

Φιλικα παντα :p

προσεχε το γκολφ βγαζει αρκετα ψιλοπροβληματακια και μεγαλο προβλημα στο σαζμαν!αμα το παρεις να κανεις επεκταση εγγυησης

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:50]

δεν ηθελα να γινει...θεμα:hehe:

γιαγκ δεν νομιζω να ειναι αναξιοπιστος αλλα 2 γνωστους εχω και οι 2 μου λενε σε καθε αλλαγη το καρτερ ειναι στεγνο. βεβαια του πινουν το αιμα μπορω να πω αν και εγω δεν ειμαι τετοιος τυπος

Ότι μηχάνημα κακομεταχειρίζεσαι , στο ανταποδίδει : )

Ούτε βόλτα δεν θα πήγαινα με αυτοκίνητο που δεν έχει ροπή χαμηλά όπως το Suzuki, και να είμαι αναγκασμένος να παίζω με τις ταχύτητες συνέχεια.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 12:00]

Ότι μηχάνημα κακομεταχειρίζεσαι , στο ανταποδίδει : )

Ούτε βόλτα δεν θα πήγαινα με αυτοκίνητο που δεν έχει ροπή χαμηλά όπως το Suzuki, και να είμαι αναγκασμένος να παίζω με τις ταχύτητες συνέχεια.

πολυ ορθη σκεψη!!

Παντως ειναι 2 τελειως διαφορετικα αυτοκινητα..Εξαρταται τι θες.

Πηγαινεις βουνο, βγανεις εκτος δρομου για παιχνιδι? αν καταφατικα, παιρνεις τετρακινητο.

Θες ταξιδι, πολη και λιγο γκαζακι? παιρνεις συμβατικο.

Το τετρακινητο παντα καει λιγο παραπανω, τα ανταλλακτικα suzuki οντως ειναι τσιμπιμενα. Πιεσμενο μοτερ το 122 δεν ειναι, το λαδακι ποτε δεν εβλαψε, αν το καις καιει. τελος

Αυτα

Αρχική απάντηση από aGka8lz

προσεχε το γκολφ βγαζει αρκετα ψιλοπροβληματακια και μεγαλο προβλημα στο σαζμαν!αμα το παρεις να κανεις επεκταση εγγυησης

Παλιά αυτό..όλο το group VV τώρα έχει προβλήματα με τον συμπλέκτη(πύρος-δίχαλο),

αλλά αυτό διορθώνεται με αλλαγή συμπλέκτη, δίχαλο και τοποθέτηση γράσου υψηλής θερμοκρασίας.

Λαδάκια τα TSI είναι αμφιλεγόμενο, μερικά θέλουν συμπλήρωμα στα 5Κ klm , μερικά δεν έχουν ζητήσει ποτέ.(Bad revision - χαμηλό fsb ? :hehe: )

Προβλήματα μεγάλα δεν βγάζουν, αλλά μερικά τριξιματάκια, συγχρονισμούς πχ σε αεραγωγούς σίγουρα θα βρείς..και αν είσαι μανιακός με τούτα θα σε εκνευρίσουν. :p

ΦαΒε κ απο μενα, ολα τα αμαξια καινε λαδια αμα τα ζοριζεις.

Τωρα αν θες να πας στα βουνα...παρε ενα κ Niva :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

μα ρε γιαγκο ισα ισα που το 14ρι οταν δεν ειναι μεσα το τουρμπο θα σερνεται...

Που ρε μπαγλαμα θα σερνεται??? Η τουρμπινα σπουλαρει απο τις 1500 στροφες... μεχρι και τις 5500 περιπου οπου ψοφαει...

Εκτος αν αλλαζεις ταχυτητα στις 1499 στροφες....

Επισης μην ξεχασεις και την αξια μεταπωλησης καθως επισης και την ευκολια μεταπωλησης.

Μπορει να μην το σκεφτεσαι απο τωρα, αλλα καποια στιγμη θα το σκεφτεις...

θα σου λεγα να παρεις και γω το VW....

εφοσον δεν του πινεις το αιμα και εφοσον θα το περιποιησαι με τακτικο ελεγχο υγρων (στη μηχανη ρε....οχι στην καμπινα επιβατων) :hehe:

προβληματακια δυσκολα να σου βγαλει.

το θεμα επεκταστης εγγυησης να το κανεις......ησυχο να εχεις το κεφαλι σου και να μην πληρωνεις κερατιατικα αργοτερα εαν προκυψει κατι.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ε δε γινεται 2 στα 2 , φαρμακογλωσσα :hehe:

Τάνος στο "ο" ή στο "ω" ? :rofl:

Εγώ θα προτιμούσα την Γερμανίδα πάντως !

Το TSI είναι μια πιo light έκδοση του GT με τα 170?

Δηλαδή, είναι κι αυτό τουρμποκομπρεσσοράτο (μ' αρέσει αυτή η λέξη :p) ή απλώς τούρμπο?

Εγω πάλι θα σου έλεγα να πάρεις το Sutzuki. Υψηλόροπο ναι, αλλα απαξ και κλειδώσεις τα διαφορικά και μπεί και το κόντο, τότε ποιο βουνο και λαγκάδι σε είδε και δε σε φοβήθηκε. :D

Γενικώς τα σουτζούκια εχουν βγει αξιόπιστα και οπως και να το κάνουμε εχει και μια παράδοση η εταιρία στα 4WD...

Μια σημείωση για το Golf TSi και το θέμα lag του twincharger... Βασικά η VW στην προσπάθεια της να του δώσει οσο πιο πολλά άλογα γίνεται αλλα και να κρατήσει εναν σχετικό χαρακτήρα ατμοσφαιρικού συνόλου, εκανε το εξής θεικό: Ανέβασε την συμπίεση στο 10.1:1. Η οποία είναι μακράν η μεγαλύτερη που έχω δει σε υπερτροφοδοτούμενο μοτέρι. Τουτέστιν δεν εμφανίζει σημάδια lag υπερβολικά αντιληπτα αλλα είναι και αρκετά ζορισμένο..

Εδω εγω με το Ντατσούνι 1.8 turbo και 8.5 συμπίεση, μόλις πλανάραμε καπάκι και ανεβάσαμε 8.8, πήρα μετα απο 1000 χιλιόμετρα μια μπιέλα στο χέρι.... (μετα εμαθα και το εκανα ολο σφυρήλατο :p)

Η ψήφος μου εκεί, εκτός και αν έλεγες για κανενα Golf Diesel οποτε το ξανασυζητάμε... :T:

Το TSI με τα 122 δεν ειναι τουρμποκομπρεσσορατο. Εχει μονο τουρμπινα.

Το TSI με τα 140 και το GT ειναι τουρμποκομπρεσσορατα.

ζαχου φαβε απο που σαλονικα? εσυ τα ξερεις τα γερμανοπαντσερ

μην αρχισω για το κρικο τωρα:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.