TifoziF1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 Πρόσφατα αγόρασα ένα Logitech MX518 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Με το software που το συνοδεύει αντιστοίχισα τα "Back" & "Forward" κουμπιά σε κάποια keystrokes που θέλω για ένα game. To θέμα είναι ότι πλέον έχασα τα "Back" & "Forward". Ξέρετε αν υπάρχει software/drivers που να καταλαβαίνει τι "τρέχει", και πχ μέσα στον Mozilla τα κουμπιά να είναι κανονικά "Back" & "Forward" αλλά μέσα στο game να είναι τα πλήκτρα/keystrokes που θέλω ? Οι drivers/software της Logitech δεν κάνουν κάτι τέτοιο. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
mech5107 Ιανουάριος 29, 2008 #2 Ιανουάριος 29, 2008 Μήπως δουλεύει το profiler που δίνει η Logitech μαζί με τα χειριστήρια-τιμόνια-joystick της?
TifoziF1 Ιανουάριος 29, 2008 Author #3 Ιανουάριος 29, 2008 Βρήκα μια άκρη, λέγεται uberOptions και είναι ένα mod που κάθεται πάνω από τις ρυθμίσεις των SetPoint drivers της Logitech (στο PC μου έχω την τελευταία 4.24 έκδοση). Σου δίνει την δυνατότητα όταν τρέχει κάποιο συγκεκριμένο exe που έχει και το window handle να φορτώνει άλλες ρυθμίσεις για το mouse. Περισσότερα εδώ : http://www.mstarmetro.net/users/rlowens/uberOptions/ Screenshot : Δείτε την επιλογή "1a Selected Program" παραπάνω. Εκεί στην λίστα πρόσθεσα το GW.EXE (Guildwars) και στα "Back/Forward" buttons έβαλα το ΤΑΒ και το Shift+TAB για γρήγορη επιλογή mob. Μέχρι στιγμής φαίνεται να δουλεύει καλά.
Frostbyte Ιανουάριος 30, 2008 #4 Ιανουάριος 30, 2008 wtf.. Ποτε το αλλαξανε αυτο? Εγω ηξερα οτι εβαζες το mouseware, της logitech, για να τα βλεπει παντου (και στα games εν' προκειμενω), τα extra κουμπια τα εφτιαχνες απο τα mouse options και στα παιχνιδια τα εκανες bind σαν mouse4, mouse5, κλπ..
TifoziF1 Ιανουάριος 30, 2008 Author #5 Ιανουάριος 30, 2008 Δεν άλλαξα μόνο αυτά τα κουμπιά αλλά και το click της ροδέλας, τα + και - κουμπακια που έχει για την αλλαγή της ευαισθησίας (αφού στο GW δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο) αλλα και το κουμπί που έχει για γρήγορη εναλλαγή προγραμμάτων (task list). Σύνολο 6 κουμπιά που αντιστάθηκαν με keyboard keystrokes. Τα μόνα που έμειναν χωρίς αλλαγή ήταν τα δεξί/αριστερό click και το γύρισμα της ροδέλας.Μετά από 4 ώρες GuildWars αλλά και με εναλλαγές σε Μοzilla και Acrobat δεν φαίνεται το παραμικρό πρόβλημα. Στο GW τα κουμπάκια κάνουν ότι τους είπα και ξανάρχονται στα default τους όταν αυτό γίνεται minimized και σερφάρω στο net.Μore than happy.
L4ncel0t Ιανουάριος 30, 2008 #6 Ιανουάριος 30, 2008 Έχει κάποια επιλογή μέσα στο software της Logitech για να κάνει detect τα games. Εγώ το έχω ενεργοποιήσει και δουλεύει κανονικά, άλλες λειτουργίες έχουν τα κουμπιά στα windows και άλλες στα games. Δεν θυμάμαι που ακριβώς έιναι η επιλογή αυτή, είμαι και στη δουλειά και δεν μπορώ να το δω.... Μόλις πάω χοουμ θα κάνω εντιτ.
TifoziF1 Ιανουάριος 30, 2008 Author #7 Ιανουάριος 30, 2008 Αρχική απάντηση από L4ncel0t [Σήμερα, στις 10:19] -> Έχει κάποια επιλογή μέσα στο software της Logitech για να κάνει detect τα games. Εγώ το έχω ενεργοποιήσει και δουλεύει κανονικά, άλλες λειτουργίες έχουν τα κουμπιά στα windows και άλλες στα games. Τι να σου πω.... έχει επιλογή για detect games αλλά εκεί μόνο ρύθμιση για το resolution και όχι για τα πλήκτρα. Μιλάω για WinXP SP2 (32bit) με SetPoint 4.24 για το ΜΧ518.Τσέκαρε μία και πές μου, thanx
pavou Ιανουάριος 30, 2008 #8 Ιανουάριος 30, 2008 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 13:34] Τι να σου πω.... έχει επιλογή για detect games αλλά εκεί μόνο ρύθμιση για το resolution και όχι για τα πλήκτρα. Μιλάω για WinXP SP2 (32bit) με SetPoint 4.24 για το ΜΧ518. Τσέκαρε μία και πές μου, thanx Δεν χρειάζεσαι τίποτα μια χαρά το έκανες από το add
Frostbyte Ιανουάριος 30, 2008 #9 Ιανουάριος 30, 2008 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 09:36] Δεν άλλαξα μόνο αυτά τα κουμπιά αλλά και το click της ροδέλας, τα + και - κουμπακια που έχει για την αλλαγή της ευαισθησίας (αφού στο GW δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο) αλλα και το κουμπί που έχει για γρήγορη εναλλαγή προγραμμάτων (task list). Σύνολο 6 κουμπιά που αντιστάθηκαν με keyboard keystrokes. Τα μόνα που έμειναν χωρίς αλλαγή ήταν τα δεξί/αριστερό click και το γύρισμα της ροδέλας. Μετά από 4 ώρες GuildWars αλλά και με εναλλαγές σε Μοzilla και Acrobat δεν φαίνεται το παραμικρό πρόβλημα. Στο GW τα κουμπάκια κάνουν ότι τους είπα και ξανάρχονται στα default τους όταν αυτό γίνεται minimized και σερφάρω στο net. Μore than happy. Ενδιαφερων.. Θα το ψαξω μηπως μπορω να κανω κι εγω τιποτα τετειο στο G5 μου, γιατι ειναι uber σπασιμο να πατησεις καταλαθως το + κατω απο τη ροδελα ενω πας να στοχευσεις καμια φορα..
FANISTELROOY Ιανουάριος 31, 2008 #10 Ιανουάριος 31, 2008 Λοιπον παιδια εχω αγορασει απο το πλαισιο το MX REVOLUTION Lazer το Σεπτεμβρη. Αρχικα μου εμφανισε προβλημα στη ροδελα και πηγα και χωρις πολλα πολλα μου το αλλαξανε,αφου το ειχε λιγοτερο απο βδομαδα. Πλεον εχω διαπιστωσει προβλημα στη μπαταρια λιθιου που εχει. Ενω στην αρχη κραταγε 15μερες πλεον κραταει το πολυ 5. Εστειλα email στην Logitech και μου απαντησαν να παω στο καταστημα να μου το αλλαξουν αν ειναι εντος εγγυησης,που σαφως και ειναι. Μαλιστα μου ειπαν οτι η μπαταρια κραταει 8-15μερες. Σε περιπτωση που δεν μου το αλλαξει το πλαισιο εχω δυο επιλογες. α)Να στειλω σκαναρισμενη την αποδειξη μαζι με 2 φωτος του ποντικιου. Μια οπως ειναι τωρα και μια αφου το σπασω με ενα οποιοδηποτε βαρυ αντικειμενο. :jump: β)Αν δεν θελω να σπασω το ποντικι, να στειλω την αποδειξη με email και ταχυδρομικα το φορτιστη και το usb-bt-receiver. Tην πρωτη περιπτωση,να διαλυσω το ποντικι δεν την κανω με τπτ, εκτος αν βρω κανενα χαλασμενο και το σπασω. Τη δευτερη περιπτωση τη φοβαμαι μην τυχον και χαθει το πακετακι και μεινω με ενα ποντικι που δεν εχω τι να το κανω. Τι με συμβουλευετε;; (σε περιπτωση που στο πλαισιο δεν μου το αλλαξουν)
pavou Ιανουάριος 31, 2008 #11 Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από FANISTELROOY [Σήμερα, στις 10:27] Λοιπον παιδια εχω αγορασει απο το πλαισιο το MX REVOLUTION Lazer το Σεπτεμβρη. Αρχικα μου εμφανισε προβλημα στη ροδελα και πηγα και χωρις πολλα πολλα μου το αλλαξανε,αφου το ειχε λιγοτερο απο βδομαδα. Πλεον εχω διαπιστωσει προβλημα στη μπαταρια λιθιου που εχει. Ενω στην αρχη κραταγε 15μερες πλεον κραταει το πολυ 5. Εστειλα email στην Logitech και μου απαντησαν να παω στο καταστημα να μου το αλλαξουν αν ειναι εντος εγγυησης,που σαφως και ειναι. Μαλιστα μου ειπαν οτι η μπαταρια κραταει 8-15μερες. Τι με συμβουλευετε;; (σε περιπτωση που στο πλαισιο δεν μου το αλλαξουν) Πάν τω στο Πλαίσιο αφού είναι εντός εγγύησης μην σε νοιάζει τίποτα θα σου το αλλάξουν
CROESUS Φεβρουάριος 1, 2008 #12 Φεβρουάριος 1, 2008 Βλέποντας το θέμα για το mouse της logitech, θα παρακαλούσα για τη βοήθειά σας, για το ¨πρόβλημα¨, που αντιμετωπίζω. Πρόσφατα αγόρασα το set πληκτρολόγιο - ποντίκι wave της logitech, είναι η πρώτη φορά, που χρησιμοποιώ logitech, μέχρι τώρα όλα τα πληκτρολόγια, που πέρασαν από τα χέρια μου, ήταν microsoft. Το πρόβλημά μου είναι το εξής, όταν χρησιμοποιώ το ειδικό πλήκτρο της αριθμομηχανής και αφού ανοίξει την πρώτη φορά, αν το ξαναπατήσω μετά, είτε έχω κάνει minimize είτε όχι, ανοίγει την εφαρμογή δεύτερη φορά και δεν κάνει ενεργό το παράθυρο, που είναι ήδη minimize, πράγμα που κάνουν τα πληκρολόγια της microsoft. Χρησιμοποίησα το mod, που αναφέρθηκε παραπάνω αλλά δεν κατάφερα απολύτως τίποτα. Αν κάποιος από 'δω έχει μπορεί να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.Ευχαριστώ πολύ.
CROESUS Φεβρουάριος 1, 2008 #13 Φεβρουάριος 1, 2008 Θα παρακαλούσα, για μια βοήθεια, σχετικά με το set πληκρολογίου - ποντικίου της logitech cordless desktop wave, όταν χρησιμοποιώ το πλήκτρο του calculator, ανοίγει την εφαρμογή, πατώντας το δεύτερη φορά, ειδικά άν έχεις ανοίξει κάποιον άλλο φάκελο ή έχεις κάνει minimize το παράθυρο του calculator, το ανοίγει δεύτερη φορά και δεν σε επαναφέρει στο αρχικό. Λόγω δουλειάς, αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το calculator πολύ συχνά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να είναι ανοιχτά πολλά παράθυρα της εφαρμογής. Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια ¨λύση¨ για το θέμα? Να αναφέρω ότι στα πληκρολόγια της microsoft, που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα δεν είχα το αντίστοιχο πρόβλημα.Ευχαριστώ πολύ.
CROESUS Φεβρουάριος 2, 2008 #15 Φεβρουάριος 2, 2008 Φίλε racer, δεν άνοιξα καινούριο θέμα, γιατί θεώρησα το εώτημά μου σχετικό, με την γενικότερη έννοια, ότι εδώ γίνεται συζήτηση σχετικά με τα keyboard - mouse της logitech.Ευχαριστώ για την παρατήρηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.