psilos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 Ας παρουσιασω μερικές πρώτες φωτό απο την νέα υλοποίηση της 3870Χ2 που επεσε στα χεράκια μου και αναμείνατε για αποτελέσματα σε benchmarks απο αύριο.... το κουτακι της.... Μια γενικη μπροστινή άποψη Μια απο την πίσω μεριά της Κοντινό μπροστά Κοντινο απο πίσω Μετρήθηκε με μια ultra και ειναι ίδιες σε μήκος... Αυτό που αξίζει να σημειωθει ειναι πως ζεματάει ακόμα και σε IDle καταστάσεις... Αναμείνατε για νεότερα.... Υπο την ευγενική χορηγία του Παναγιώτη Ασημου ο οποιος μας προμήθευσε την κάρτα (εμού και gprhellas) 3D MARK 03 με ασταθεια στους drivers ενας θεος ξερει πως επαιξε...Το catalyst μου παιζει κρυφτό... Υστερα απο ποση ωρα προσπαθεια το ετρεξα σε στοκ χρονισμούς... Edit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Ιανουάριος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 ωραιος, μπραβο ρε πατριδα... εχεισ περιπου 30 λεπτα να τα ανεβασεις αυριο ειπες:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιανουάριος 29, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Βιαστηκέ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Τι με νοιάζει εμένα το κουτάκι της, benchmarks θέλω Όπως πολύ σωστά είπε ο Inlovem, έχεις 28 λεπτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 29, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Γεια σου ρε dom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιανουάριος 29, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Καλοδούλευτη! Αντε να δουμε και benches. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 29, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Μεγειά. Υπέροχη επιλογή. Μου τρέχουν τα σάλια.Θα γίνει το έλα να δεις στα bench όταν παίξουν και οι δυό μαζί σε CF.Η υδρόψυξη dangerden για την κάρτα είναι στο δρόμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Ιανουάριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 εγω παω για dota και θα μπω να 3ανακοιτα3ω σου μεχρι τις 2-3 εχει ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 29, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 ωραιο εργαλειο κοκκινησε ο τοπος παλι...λετε να το γυρισουμε παμε και σε X38 οπου να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιανουάριος 29, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 @mariosalice ετοιμαζομαι να δοκιμασω κατι αλλο για αποψε γιατι ψηνω παιδακια προσωρινα επάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.