Jump to content

Λογαριασμος Forthnet

JdCZT

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες ειναι η πρωτη φορα που μου ερχεται λογαριασμος forthnet μιας και τελειωσε το προπληρωμενο.....ειπα να το κρατησω αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...

Πριν απο κανα διμηνο και ενω ειχα γραμμη 1024 μου γινεται 768....ε λεω και γω θα τους παρω τηλ...δεν φροντιζουν ομως να κανουν κατι....τους ξαναπερνω μετα απο καμποσες μερες...μεινετε ησυχος μου λενε...με παιρνουν και απο ενα κινητο και καλα να ρωτησουν τι προβλημα υπαρχει και μεχρι εκει,οσο ειδατε εσεις τα 1024 τοσο τα ειδα και γω....

Το θεμα ειναι οτι σημερα μου ηρθε λογαριασμος (αοριστου προφανος) 43ε...:blink:

Ρε παιδια κανονικα δεν επρεπε να πληρωνω 17.9/μηνα η τουλαχιστον κοντα στα 20/μηνα

Αλλοι αοριστου forthnet με 768 η 1024 ποσο πληρωνεται το μηνα...;

Edit:Μηπως ειναι ανα 2 μηνες η πληρωμη;

17.5+17.5=35+φπα=43ε;

Ωραια...τα 8 επιπλεον ευρω ειναι το φπα...;Εφοσων δε νοιαστηκαν να μου το φταξουν 2 μηνες τωρα γτ με χρεωνουν 1024...;

Tελικα ειναι για 1024 αοριστου,43 ευρω (τελικη τιμη) το 2μηνο...οκ thx για το ενδιαφερον

Αρχική απάντηση από Eaglenik [Σήμερα, στις 20:34]

Επειδη δεν νοιαστηκες και εσυ να πας να το κοψεις και να κανεις αλο...

Γιατί για να το διακόψεις προ τέλος 12μήνου πρέπει να σκάσεις 70Ε

Αρχική απάντηση από cddaraa [29-01-2008 23:11]

Γιατί για να το διακόψεις προ τέλος 12μήνου πρέπει να σκάσεις 70Ε

Για αυτο ακριβως...:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.