Jump to content

Tracking δεματος απο πλαισιο

giorgos_cupra

Recommended Posts

LOL όλα στο πιάτο, αλλιώς :TD::hehe:

’μα πάρεις τηλέφωνο δλδ, θα σου το κρύψουν;

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 20:31]

LOL όλα στο πιάτο, αλλιώς :TD::hehe:

’μα πάρεις τηλέφωνο δλδ, θα σου το κρύψουν;

Δηλαδη αν παρω τηλεφωνο θα μου πουνε αυτοι που βρισκεται τωρα το δεμα μου,σωστα?Γιατι εγω ειχα την λανθασμενη εντυπωση,οπως φαινεται, οτι απο τη στιγμη που φευγει απο το καταστημα,μονο η μεταφορικη μπορει να σου πει που ειναι!

:giveup: :giveup: :giveup:

Εμ, δεν καταλαβαίνω γιατί φταίει το Πλαίσιο. Δεν μου άρεσε το ":TD:" τι να κάνω;

Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις, κακό δεν κάνει. Δεν ξέρω αν έχουν μεταφορική ή δική τους φορτηγά όπως εδώ ;)

ΥΓ: George, δεν κορόιδεψα, δεν είναι το στυλ μου.

Βρε jpavly,ξερεις που ειναι το προβλημα?Αντε πες και τους παιρνω,θα μου πουνε εχει φυγει το πακετο απο το καταστημα.Μονο αυτο.Δεν μπορουν να με πληροφορισουν αν ειναι στα κεντρικα της μεταφορικης στην Αθηνα,ή στην αποθηκη εδω...

:TD: Αυτο σαφως και πηγαινε δτο πλαισιο το οποιο δεν εχει αναλαβει να εχει την ακολουθει υπηρεσια,και σαφως φταιει το πλαισιο που δεν την εχει,Αρα πιστευω απαντησα και στο ερωτημα σου για το που φταιει το πλαισιο.

peace:daisy:

Εγώ πάντως όσες φορές πήρα τηλ και μου είπαν σε πια αποθήκη είναι, και πότε φέυγει από εκέι και πάει στη μεταφορική, και πότε θα το παραλάβω, και έχουν βγεί πέρα για πέρα αληθινοί κάθε φορά :...: .

Πάρε γιατί παίζει να σου πουν ότι έχουν έλλειψη σε κάτι... 2 φορές μου έχει τύχει και έπρεπε να πάρω εγώ για να το μάθω... "θα σας παίρναμε σήμερα" μου έλεγαν.

και σε περιπτωση που εχει φυγει απο πλαισιο ζητα τους να σου πουνε το trucking number της μεταφορικης

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra

Αντε πες και τους παιρνω,θα μου πουνε εχει φυγει το πακετο απο το καταστημα.Μονο αυτο.Δεν μπορουν να με πληροφορισουν αν ειναι στα κεντρικα της μεταφορικης στην Αθηνα,ή στην αποθηκη εδω...

Γιατί δεν το δοκιμάζεις...? Τρία λεπτά από το χρόνο σου θα φας, πολύ λιγότερα από όσα έχεις καταναλώσει για αυτό το thread...

Αρχική απάντηση από bezdim

Εγώ πάντως όσες φορές πήρα τηλ και μου είπαν σε πια αποθήκη είναι, και πότε φέυγει από εκέι και πάει στη μεταφορική, και πότε θα το παραλάβω, και έχουν βγεί πέρα για πέρα αληθινοί κάθε φορά :...: .

η μεταφορική που είχαν στην Κρήτη το καλοκαίρι είναι η χειρότερη που ήρθα σε επαφή.

Λόγια σε τηλέφωνο που τους πήρα

"Όποτε θέλω να στο φέρω..."

Αυτό και σε άλλα 2 άτομα που ξέρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.