giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 Ρε παιδια υπαρχει τροπος να δω που ειναι αυτο το πισι που εχω παραγγειλει απο την πεμπτη?Δεν εχει ερθει ακομα και το χρειαζομαι...
jpavly Ιανουάριος 29, 2008 #4 Ιανουάριος 29, 2008 LOL όλα στο πιάτο, αλλιώς ’μα πάρεις τηλέφωνο δλδ, θα σου το κρύψουν;
ea6gka Ιανουάριος 29, 2008 #5 Ιανουάριος 29, 2008 ιωαννη αν δε ξερεις μην κοροιδευεις τουλαχιστον , το πλαισιο ΔΕΝ εχει tracking
giorgos_cupra Ιανουάριος 29, 2008 Author #6 Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 20:31] LOL όλα στο πιάτο, αλλιώς ’μα πάρεις τηλέφωνο δλδ, θα σου το κρύψουν; Δηλαδη αν παρω τηλεφωνο θα μου πουνε αυτοι που βρισκεται τωρα το δεμα μου,σωστα?Γιατι εγω ειχα την λανθασμενη εντυπωση,οπως φαινεται, οτι απο τη στιγμη που φευγει απο το καταστημα,μονο η μεταφορικη μπορει να σου πει που ειναι! :giveup: :giveup: :giveup:
jpavly Ιανουάριος 29, 2008 #7 Ιανουάριος 29, 2008 Εμ, δεν καταλαβαίνω γιατί φταίει το Πλαίσιο. Δεν μου άρεσε το ":TD:" τι να κάνω; Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις, κακό δεν κάνει. Δεν ξέρω αν έχουν μεταφορική ή δική τους φορτηγά όπως εδώ ΥΓ: George, δεν κορόιδεψα, δεν είναι το στυλ μου.
YDinopoulos Ιανουάριος 29, 2008 #9 Ιανουάριος 29, 2008 Ρωτα τον Μακη. Αυτος ξερει που ειναι το πακετο σου !
giorgos_cupra Ιανουάριος 29, 2008 Author #11 Ιανουάριος 29, 2008 Βρε jpavly,ξερεις που ειναι το προβλημα?Αντε πες και τους παιρνω,θα μου πουνε εχει φυγει το πακετο απο το καταστημα.Μονο αυτο.Δεν μπορουν να με πληροφορισουν αν ειναι στα κεντρικα της μεταφορικης στην Αθηνα,ή στην αποθηκη εδω... Αυτο σαφως και πηγαινε δτο πλαισιο το οποιο δεν εχει αναλαβει να εχει την ακολουθει υπηρεσια,και σαφως φταιει το πλαισιο που δεν την εχει,Αρα πιστευω απαντησα και στο ερωτημα σου για το που φταιει το πλαισιο. peace:daisy:
bezdim Ιανουάριος 29, 2008 #12 Ιανουάριος 29, 2008 Εγώ πάντως όσες φορές πήρα τηλ και μου είπαν σε πια αποθήκη είναι, και πότε φέυγει από εκέι και πάει στη μεταφορική, και πότε θα το παραλάβω, και έχουν βγεί πέρα για πέρα αληθινοί κάθε φορά :...: .
whitesnake Ιανουάριος 30, 2008 #13 Ιανουάριος 30, 2008 Πάρε γιατί παίζει να σου πουν ότι έχουν έλλειψη σε κάτι... 2 φορές μου έχει τύχει και έπρεπε να πάρω εγώ για να το μάθω... "θα σας παίρναμε σήμερα" μου έλεγαν.
aGka8lz Ιανουάριος 30, 2008 #14 Ιανουάριος 30, 2008 και σε περιπτωση που εχει φυγει απο πλαισιο ζητα τους να σου πουνε το trucking number της μεταφορικης
Wizard! Ιανουάριος 30, 2008 #15 Ιανουάριος 30, 2008 Αρχική απάντηση από giorgos_cupraΑντε πες και τους παιρνω,θα μου πουνε εχει φυγει το πακετο απο το καταστημα.Μονο αυτο.Δεν μπορουν να με πληροφορισουν αν ειναι στα κεντρικα της μεταφορικης στην Αθηνα,ή στην αποθηκη εδω... Γιατί δεν το δοκιμάζεις...? Τρία λεπτά από το χρόνο σου θα φας, πολύ λιγότερα από όσα έχεις καταναλώσει για αυτό το thread...
giorgos_cupra Ιανουάριος 30, 2008 Author #16 Ιανουάριος 30, 2008 Πηρα τηλεφωνο....Εχουμε ελειψη στη μητρικη,αφου ξεπερασαμε την ελειψη της μνημης....Αντε να δουμε....
whitesnake Ιανουάριος 30, 2008 #17 Ιανουάριος 30, 2008 Εμ, δε στα 'λεγα... Όποτε αργούν και δεν ενημερώνουν, έχουν έλλειψη. Εγώ αυτό έχω καταλάβει.
Teodor_ch Ιανουάριος 30, 2008 #18 Ιανουάριος 30, 2008 Αρχική απάντηση από bezdim Εγώ πάντως όσες φορές πήρα τηλ και μου είπαν σε πια αποθήκη είναι, και πότε φέυγει από εκέι και πάει στη μεταφορική, και πότε θα το παραλάβω, και έχουν βγεί πέρα για πέρα αληθινοί κάθε φορά :...: . η μεταφορική που είχαν στην Κρήτη το καλοκαίρι είναι η χειρότερη που ήρθα σε επαφή.Λόγια σε τηλέφωνο που τους πήρα"Όποτε θέλω να στο φέρω..."Αυτό και σε άλλα 2 άτομα που ξέρω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.