petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 Καλησπερα παιδια.Το συστηματακι της υπογραφης ηταν τοσο καιρο συνδεδεμενο σε μια TV Samsung 32 με d-sub.Σημερα πηρα ενα καλοδιο hdmi και τη συνδεσα αλλα το προβλημα ειναι οτι σε καμια αναλυση δε φαινεται ολο το παραθηρο των windows...Aπο καθε πλευρα κοβεται και ενα κομματι.Το λειτουργικο ειναι vista ultimate.Καμια ΙΔΕΑ?:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιανουάριος 29, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Nα πω οτι το ιδιο συμβαινει και με τα παιχνιδια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιανουάριος 29, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 με το desktop το προβλημα λυθηκε με ενα utillity της nvidea.Tι μπορω να κανω ομως με τα games? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Ιανουάριος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Δεν λειτουργεί ποτέ αυτό το καλώδιο ούτε σε εμένα που είχα ένα καλώδιο από dvi - hdmi. Γι' αυτό το λόγο είναι καλύτερο να το συνδέσεις κανονικά δηλαδή με το παλιό καλώδιο που είχες το VGA (D-Sub). Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει το λειτουργικό σου!:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Ιανουάριος 29, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Aν η TV ειναι της σειρας LE 32"-40"r86 συνδεσε με το ανταπτορακι στο HDMI 2 απ'οτι ξερω. Moνο απο κει θα εχεις ψηφιακη συνδεση 1360Χ768 (θα σου φαει 3 πιξελ αριστερα-δεξια λογω του 1:1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιανουάριος 29, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 LE32R32B και εχει μονο μια εισοδο hdmi/dvi...με το λειτουργικο καταφερα και το ρυθμησα...τα games ειναι το προβλημα...ελεγα μηπως ειναι κανα patch.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Ιανουάριος 29, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Εγώ εδώ και πολύ καιρό έχω συνδεδεμένο το PC με καλώδιο που ξεκινάει με DVI απ'την κάρτα και καταήγει σε HDMI σε τηλεόραση 32".Η ανάλυση που χρησιμοποιώ για να είμαι οκ και για να μην πέσω σε 1280χ720 είναι 1440χ900. Μόνο σε αυτές τις δύο "βλέπω" τα πάντα χωρίς περικοπές.Το μοντέλο της τηλ. είναι Samsung LE32R71B.Η κάρτα μου είναι ΑΤΙ οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω με τις ρυθμίσεις λόγω catalyst. Πάντως για οποιαδήποτε απορία, αν μπορώ, εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιανουάριος 29, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 δηλαδη τρεχεις τα παιχνιδια σε 1440χ900?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Ιανουάριος 30, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Τα παιχνίδια τα τρέχω σε ότι ανάλυση μπορώ. δεν έχω προβλήματα.1440χ900 είναι η ανάλυση για το desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.