Jump to content

hdmi connection problem!!!!Help....

petroSEXtreme

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.Το συστηματακι της υπογραφης ηταν τοσο καιρο συνδεδεμενο σε μια TV Samsung 32 με d-sub.Σημερα πηρα ενα καλοδιο hdmi και τη συνδεσα αλλα το προβλημα ειναι οτι σε καμια αναλυση δε φαινεται ολο το παραθηρο των windows...Aπο καθε πλευρα κοβεται και ενα κομματι.Το λειτουργικο ειναι vista ultimate.

Καμια ΙΔΕΑ?:giveup:

Δεν λειτουργεί ποτέ αυτό το καλώδιο ούτε σε εμένα που είχα ένα καλώδιο από dvi - hdmi.

Γι' αυτό το λόγο είναι καλύτερο να το συνδέσεις κανονικά δηλαδή με το παλιό καλώδιο που είχες το VGA (D-Sub).:p

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει το λειτουργικό σου!:bye:

Aν η TV ειναι της σειρας LE 32"-40"r86 συνδεσε με το ανταπτορακι στο HDMI 2 απ'οτι ξερω. Moνο απο κει θα εχεις ψηφιακη συνδεση 1360Χ768 (θα σου φαει 3 πιξελ αριστερα-δεξια λογω του 1:1) :)

Εγώ εδώ και πολύ καιρό έχω συνδεδεμένο το PC με καλώδιο που ξεκινάει με DVI απ'την κάρτα και καταήγει σε HDMI σε τηλεόραση 32".

Η ανάλυση που χρησιμοποιώ για να είμαι οκ και για να μην πέσω σε 1280χ720 είναι 1440χ900. Μόνο σε αυτές τις δύο "βλέπω" τα πάντα χωρίς περικοπές.

Το μοντέλο της τηλ. είναι Samsung LE32R71B.

Η κάρτα μου είναι ΑΤΙ οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω με τις ρυθμίσεις λόγω catalyst. Πάντως για οποιαδήποτε απορία, αν μπορώ, εδώ είμαστε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.