Jump to content

Προς κατόχους SB X-Fi Platinum Champion

Wizard!

Recommended Posts

Όποιος έχει την SoundBlaster X-Fi Platinum Champion (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977761&product=966657) μπορεί να μου κάνει μιά εξυπηρέτηση?

Θέλω να ξέρω δύο πραγματάκια:

1. Τι μήκος έχει η καλωδιοταινία που συνδέει την κάρτα με το module που μπαίνει στο 5.25

2. Aν είναι κάτι που μπορεί να φτιαχτεί σε περίπτωση που το μήκος δε μου φτάνει (pins, κλπ)

’ν μου πεις ότι αποφάσισες να αφήσεις την Audigy 2 για την X-fi θα τρελαθώ.... ακόμα by the way δεν βρήκαμε καμιά άκρη για το crysis+vista+Audigy2 ε;

EDIT:

Δεν μου φαίνεται να είναι διαφορετικό από την δική μου... αν μπορέσω να το βγάλω από εκεί που το έχω θα το μετρήσω

Για την Champion δεν ξέρω στη δικιά μου πάντως που είναι η απλή X-Fi Platinum η καλωδιοταινία που συνδέει την κάρτα με το module που μπαίνει στο 5.25 σε Kandalf φτάνει απο το τέρμα πάνω 5.25 εως το τέρμα κάτω PCI σχεδόν στο πάτο του κουτιού δηλ.

Δεν μπορώ να τη βγάλω να τη μετρήσω μέσα σε τόσο καλώδιο :)

Ούτε περισέυει ούτε πάει πολύ σφιχτά. Ίσα ίσα θα έλεγα οτι είναι. για κρύψιμο κλπ ξεχασέ το.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πιό χαμηλό 5.25 του κουτιού σου.

Υπολόγισε ότι η καλωδιοταινία αυτή είναι περίπου όσο το ύψος του kandalf δηλ. περίπου μισό μέτρο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.