Jump to content

Klipsch κανεις;

FANISTELROOY

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για ηχεια για το νεο μου συστημα και σκεφτομαι για τα πολυ καλα Klipsch

Ηχεία ProMedia GMX A (2.1).

Τα εχει καποιος να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος; Μου εχει πει φιλος μου που ασχολειται πολυ με τη μουσικη οτι η συγκεκριμενη μαρκα ειναι τοπ.

Ειναι οντως απο τις καλυτερες εταιριες αλλα δεν ειχα ποτε την τυχη να ακουσω klipsch...παντως αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι καπως αδυναμο σαν συνολο αλλα αυτο ειναι κατι που αντιπροσωπευει εμενα...Αν δε βρεις κατι αντιστοιχο σε logitech πηγαινε στα klipsch

Εdit: http://www.xtremesystems.org/forums/archive/index.php/t-97028.html

Αληθεια τα Logitech Z2300 δεν κυκλοφορουν...;

ΞαναEdit: http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=8465

Υπαρχουν και σε αλλα μαγαζακια...αλλα για δικο σου καλο μη τσιγκουνευτεις λιγα ευρω...:whistling

αυτα τα 200αρια απο πισοκατασκευαστες δεν τα πολυεμπιστευομαι, αν και θεωρω την logitech κορυφη.

Τα klipsch on the other hand ειναι κορυφη!! αλλα τα συγκεκριμενα δεν ξερω ποσο δυνατα ειναι.

Δες και τα promedia 2.1, αντιπροσωπος Λαϊός

Απ οτι καταλαβα δεν ειναι και οτι καλυτερο για τοσα χρηματα.

Μηπως να πηγαινα σε κατι τετοιο ;;

Οι απαιτησεις μου ειναι μουσικουλα, ταινιες και λιγο gaming προς το παρον.

Αυτο που με κολλαει να αγορασω 5.1 ειναι οτι πισω μου δεν εχω χωρο να βαλω καποια κομματια. Δλδ ο τοιχος πισω απο την καρεκλα μου ειναι >4μετρα.

Μια τετοια διαταξη θα ηταν σωστη δλδ. Θα ακουγονταν καλα τα εφε στις ταινιες;

51nw0.th.jpg

Πολυ καλα ηχεια αυτα τα 5.1 της Logitech.....

Μπορεις να τα παρεις και πιο μετα να παρεις καλωδιο για προεκταση ωστε να φτασει μεχρι τερμα πισω.....οι ενωσεις δεν ειναι τπτ !!;)

Αρχική απάντηση από MOS [Σήμερα, στις 18:23]

Πολυ καλα ηχεια αυτα τα 5.1 της Logitech.....

Μπορεις να τα παρεις και πιο μετα να παρεις καλωδιο για προεκταση ωστε να φτασει μεχρι τερμα πισω.....οι ενωσεις δεν ειναι τπτ !!;)

Αν ειχα το δωματιο μου δεν θα με ενοιαζε. Απλα τωρα μενω σε 2αρι σπιτι μαζι με την αδερφη μου και κοιμαμαι στο σαλονι οπου εχω και το γραφειο μου. Το σαλονι ομως ειναι μαζι σε ενα χωρο με την κουζινα. Οποτε να τραβηξω καλωδια μεσα εδω δε λεει και πολυ...

Εκτος αν παιζουν τπτ σταντ του στυλ αυτων που εχουν τα home cinema..

Aς πουμε κατι τετοιο σε πιο φτηνο βεβαια!!!!

Ειμαι τυχερος που στην πολυκατοικια δεν εχουμε κομπλεξικους....ακομα τουλαχιστον!!

Εγω προσωπικα εχω βαλει παρα πολλες φορες δυνατη μουσικη σε φυσιολογικες ωρες κατα τη διαρκεια της μερας και δεν μου εχει πει κανεις τπτ. Εκτος του οτι στην αρχη ειχα κατι ηχεια στο πατωμα και παραπονεθηκε ο απο κατω να τα βαλω καπου πιο ψηλα γιατι εντριζε λεει ολο το σπιτι του.:jump:

Αλλα γενικα σε γιορτες κλπ που τυχαινει να εχει καποιος μουσικη απο πανω και μεχρι τις 3+ το πρωι δεν εχει παραπονεθει κανενας. Οποτε πιστευω οτι επικρατει ενα καλο κλιμα.

Τωρα για τις απεναντι πολυκατοικιες αν εχουν δυνατη μουσικη και ανοιχτα παραθυρα αναλαμβανει δραση μια γιαγια και βαζει τις φωνες.

:OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT:

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978217&product=817759

Οτι σου κανει και στα ενσυρματα σου κανει και στα ασυρματα !!!

Το ιδιο επηρεαζονται....αλλα καλο ειναι να μην εμπιστευεσαι τα ασυρματα και ποσο μαλλον οταν ειναι ηχεια !!

φιλε μου εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα ειναι πολυ καλα τα ηχεια οσο για τα συγκεκριμενα ασυρματα δες τι λενε και που ισχυει γιατι τα εχω...

Η εξάλειψη των καλωδίων δεν γίνεται εις βάρος της ποιότητας ήχου αφού η ασύρματη σύνδεση των πίσω ηχείων δίνει μια ακόμη καλύτερη αίσθηση του περιφερειακού ήχου, είτε αυτός είναι από μια ταινία, είτε από παιχνίδι , είτε από πολυκάναλη αναπαραγωγή μουσικής. ΤRI-Node.Βασικό χαρακτηριστικό είναι πως κάθε πίσω ηχείο είναι ανεξάρτητο, με το δικό του ασύρματο δέκτη και ενσωματωμένο ενισχυτή και το μόνο που χρειάζονται είναι μια πρίζα

Τα ηχεία έχουν την πιστοποίηση ΤΗΧ λόγω της ασύρματης τεχνολογίας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.