MOS Ιανουάριος 29, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Πηγαινε παρε κανα αλλο cd των windows απο κανα φιλο σου.....ή κανε κατι αλλο με αυτο το cd windows.....οπως να το ξαναφραψεις ή στην εσχατη περιπτωση κατεβασε αλλα windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Κατέβασα διάφορα. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι Hardware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 29, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Κατά 90% ειναι μνημες.Αν οχι είναι off η μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 BTW, την CPU δεν θα έπρεπε να την βλέπει από μόνο του στα 3.0GHz? Έπρεπε να πάω εγώ να του βάλω multiplier 9 γιατί αλλιώς τον έβλεπε 2.66... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Όχι δεν έχω, θα το είχα αναφέρει σε διαφορετική περίπτωση.Ξαναέσκασε το setup. Κάθε φορά σε άλλο σημείο. ’λλαξα μνήμη, επανέρχομαι με νεότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 29, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από dubber BTW, την CPU δεν θα έπρεπε να την βλέπει από μόνο του στα 3.0GHz? Έπρεπε να πάω εγώ να του βάλω multiplier 9 γιατί αλλιώς τον έβλεπε 2.66... Προφανως επρεπε αν έχεις τελευταίο BIOS και η μητρική υποστηρίζει την CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Την πρώτη φορά δεν είχα το last. Πλέον έχω αλλά έπρεπε να το βάλω "χεράτα" το multiplier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 29, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Ναι λογικο ειναι αν εχεις το τελευταιο bios....Ρε φιλε σε παρακαλω δωσε μια περιγραφη τι εχεις πανω στο συστημα σου....και βαλε και καμια φοτο αν γινετε !!Να σου πω μεταξυ μας το bios ειναι για αυτη την μητρικη ?? Μηπως λεω μηπως μπερδεψες να rev. ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 REv 2.0 positiveΠάνω τώρα έχει έναν raptor και ένα cd rom. Και ένα module μνήμης που παίζει 10000%Ξαναξεκίνησα setup, για να δούμε...BTW, η φωτό σε τι θα βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 29, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Πολλες φορες οταν κανεις setup και δεν ειναι οκ οι μνημες λεει οτι δεν μπορουν να αντιγραφουν αρχεια απο το cd....Οπως ειπε και ο Spc αν δεν ειναι μνημες μαλλον καλυτερα να αλλαξεις την μητρικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 29, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Ειπα αν μπορουσα να δω την συνδεσμολογια !!Αν ειναι δυσκολο αστο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 29, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Ειναι ακομη πολυ νωρις να καταληξουμε οτι ειναι η μητρικη που φταιει...καινουργια μητρικη τωρα δεν λεει !!Μπορεις να βαλεις το F10 και να δοκιμασεις ξανα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Μνήμες παίδες... Γ@μώ την καταδίκη μου, αυτό το μ@μημένο το memtest αν το ξαναχρησιμοποιήσω να μου κοπούν τα χέρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 29, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Ε ναι ρε παιδι μου καινουργιο mobo !!! Ειναι και GIGABYTE !!! :P Ποιες μνημες ηταν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Ε καλά, την πάτησα σαν πρωτάρης. 4 modules x 512 και μάλιστα 2 διαφορετικές μάρκες...Το θέμα φώναζε από μακρυά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 29, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 15:46] Ε καλά, την πάτησα σαν πρωτάρης. 4 modules x 512 και μάλιστα 2 διαφορετικές μάρκες... Το θέμα φώναζε από μακρυά! Ειχες κανει και συ τον τελειο συνδιασμο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Δεν είναι δικό μου το PC δυστυχώς. To θέμα είναι ότι όποιο module και να μπει δεν μπουτάρει στα Vista. Οπότε πάμε για μνήμη το απόγευμα από το Πλαίσιο...?BTW, τί να πάρω με budget 150? Το OS είναι Vista Ultimate 64Bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panansas Ιανουάριος 29, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 15:41] Μνήμες παίδες... Γ@μώ την καταδίκη μου, αυτό το μ@μημένο το memtest αν το ξαναχρησιμοποιήσω να μου κοπούν τα χέρια... Γιατι στις εβγαζε οτι ηταν ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 29, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 15:46] Ε καλά, την πάτησα σαν πρωτάρης. 4 modules x 512 και μάλιστα 2 διαφορετικές μάρκες...Το θέμα φώναζε από μακρυά! σου εκανε τα ιδια και με 1,2 στικακια μονα τους (τυχαια επιλογη απο τα 4) ?? γιατι αυτη τη στιγμη που ψαχνω στο αλλο pc να βρω τη βελτιστη τοποθετηση , εχω παρει αποτελεσματα (για δεδομενες ρυθμισεις) απο 2 λαθη , εως απειρα... - no boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2008 Author #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Δοκίμασα ανά ζεύγη τις ίδιες μάρκες μεταξύ τους πάντα στα ίδια slot (κίτρινα). Το αποτέλεσμα το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.