Jump to content

Αναπαραγωγη DVD και υποτιτλοι...

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου εδωσαν εχτες μια ταινια η οποια δεν ειχε ενσωματωμενους υποτιτλους...Η ερωτηση ειναι η εξης : Εστω οτι δεν ξερω αγγλικα και θελω να υπαρχουν οπωσδηποτε υποτιτλοι στην ταινια...Αν τους κατεβασω υπαρχει καποιος τροπος ωστε να παιξουν κατα την αναπαραγωγη της ταινιας ενω δεν θα ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια (αυτη θα ειναι στο δισκακι) ; Αν ναι, ποιος ειναι ο τροπος αυτος;

Για δωστε λιγο τα φωτα σας....:flower:

Η ταινία είναι DVD ; Δλδ σε αρχεία VOB ; άν ναι το vobsub δεν θα μπορέσει να τους παίξει τους υπότιτλους που θα κατεβάσεις...

’ν η ταινία είναι *.avi τότε απλά κάνεις αυτό που σου είπε ο george εφόσον έχεις εγκατεστημένο το VobSub - > http://www.afterdawn.com/software/video_software/subtitle_tools/vobsub.cfm

Αρχική απάντηση από Georgesod

Ναι θα τους κάνεις rename με όνομα ίδιο με της ταινίας και drag & drop στο player που χρησιμοποιείς

hmm, δεν φαινεται να δουλευει...το δοκιμασα τωρα στο media player classic και πηγε να κανει αναπαραγωγη το αρχειο που εκανα drag n drop...

Mιλαμε για αρχειο .mkv...:D

To VobSub ειναι απαραιτητο;

έ άν είναι *.mkv θα κατεβάσεις το πρόγραμμα που σου είπα ποιο πάνω και θα κάνεις απλά διπλό κλικ στην ταινία.

Να κοιτάξεις να έχουν το ίδιο όνομα... π.χ:

movie.mkv

movie.srt

λοιπον...

Το κατεβασα αλλα μεχρι εκει...

Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω ωστε να παιξει και τους υποτιτλους μαζι...ΜΟυ φανηκαν ολιγον μπερδεμενες οι επιλογες του προγραμματος...

Για δωστε κανα χερακι μπας και βγαλουμε καμια ακρη...:D

Του VobSub βρε;;; Όλο next next next done... καμιά ρύθμιση.

Το movie.mkv και το movie.srt πρέπει να είναι ίδια όπως σου λέω και ποιο πάνω... παίζει με όλους τους Players εκτός του vlan αν θυμάμαι καλά.

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

ποιά να κάνεις; Εφόσον βλέπω ότι εγκατέστησες το πρόγραμμα είσαι good to go...

Aυτα που γραφεις εδω...:D

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

Όλο next next next done... καμιά ρύθμιση.

Αρχική απάντηση από hayabusa

hmm, δεν φαινεται να δουλευει...το δοκιμασα τωρα στο media player classic και πηγε να κανει αναπαραγωγη το αρχειο που εκανα drag n drop...

Mιλαμε για αρχειο .mkv...:D

To VobSub ειναι απαραιτητο;

Πρεπει να πας στις ρυθμισεις του Media Player Classic...

Options->Output και να βαλεις εκει VMR 9 renderless...

Μετα απο αυτο μπορεις να κανεις drag 'n drop...

Το vobsub τρεχει μονο του αν τα αρχεια ειναι στο ιδιο φακελο και εχουν ιδιο ονομα...αλλα δεν το προτιμω καθως προτιμω ffdshow που τα κανει ολα.

Το ffdshow δεν δουλεύει σωστά με τον time adjuster που είναι και το καλύτερο πρόγραμμα για υπότιτλους... σε εμένα τουλάχιστον.

Όσο για το VMR 9 ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό που λές και παίζει μόνο του... σαν plag&play ένα πράγμα... άσε που με το vobsub μπορεί να παίξει και στο media player τον κανονικό. :)

Αρχική απάντηση από kallileo

Πρεπει να πας στις ρυθμισεις του Media Player Classic...

Options->Output και να βαλεις εκει VMR 9 renderless...

Μετα απο αυτο μπορεις να κανεις drag 'n drop...

αυτο δεν φαινεται να δουλευει...

Αρχική απάντηση από kallileo

Το vobsub τρεχει μονο του αν τα αρχεια ειναι στο ιδιο φακελο και εχουν ιδιο ονομα..

Το ειπα και στην αρχη οτι δεν ειναι στον ιδιο φακελο..Η ταινια ειναι σε δισκακι και οι υποτιτλοι στον υπολογιστη...:)

ε βρε αγόρι και εγώ άρχισα πάλι να ξύνω το κεφάλι μου γιατί δεν παίζει... χαχαχα

Ε βγάλε την ταινία από το δισκάκι και βάλτην στον ίδιο φάκελο με τους υπότιτλους.

Μετά αν θες ξανακάψε το δισκάκι σου με τους υπότιτλους

μα ο λογος που ανοιξα αυτο το θεμα ηταν οτι ηθελα να αποφυγω αυτη ακριβως την διαδικασια....:D :D :D

Δεν υπαρχει καποιος να παιξουν ενω ειναι σε ξεχωριστους φακελους;

έχω στο mac έναν player που διαλέγεις από που να πάρει τους υπότιτλους και από που να πάρει την ταινία... κάτσε να δω αν το κάνει αυτό κάποιος στα windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.