Jump to content

Poll: die wolfie die??

f117

Έχετε δώσει ρεύμα στον Wolfadale σας και  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

:slap:μονος μου την εκανα ετσι δεν την πηρα με τα ποτεσνσιομετρα:slap::hehe::tomato:

εννουσα οτι ειναι αυτη στη φοτο του πλιασιου

:slap:μονος μου την εκανα ετσι δεν την πηρα με τα ποτεσνσιομετρα:slap::hehe::tomato:

εννουσα οτι ειναι αυτη στη φοτο του πλιασιου

ρε συ πλάκα σου κάνω έλεος... :hehe::hehe:

Έχει κανείς υπ όψιν του αν οι διπύρινοι είναι σε έλλειψη στην αγορα??ψάχνω να πάρω έναν 8400 η 8500(ότι βρω) και κανείς απο πλαίσιο και eshop δεν έχει εδώ και μέρες

είναι και το hardshop βέβαια αλλα μου πέφτει μακρυα

γνωρίζει κανείς κάτι?

μουλτιράμα έχει, και έχουν και "καλά" κομμάτια :p

εστω οτι παω εγω στα multirama! τι ακριβως πρεπει να γραφει το κουτι ωστε να το πετυχω κι εγω το <<καλο>> κομματι?

εστω οτι παω εγω στα multirama! τι ακριβως πρεπει να γραφει το κουτι ωστε να το πετυχω κι εγω το <<καλο>> κομματι?

Q748Α133:p

• 2 weeks later...

απο όσα διάβασα εγώ κατάλαβα οτι τα πιο πολλά που πάθανε degrade ήταν πάνω σε asus ναι ?

ένας φίλος έχει έναν 8200 και του έχωσε 1.6 σε Ip35 Pro έτρεξε αρκετά 1M και παίζει ακόμα καλά

το ίδιο πρόβλημα θα έχουν οι οι μικροί Q ? αν είναι να μην πάρουμε και να ξέρουμε οτι πάνε αλλά να μην τους πάμε για να μην χάνουν

Δε νομίζω ότι είναι θέμα μητρικής. Ένας λόγος μπορεί να είναι το bios κάθε μιας και ειδικά οι τιμές vtt,ppl που δίνει η μητρική και όχι τόσο το vcore. Γιατί οι τιμές αυτές είναι μικρότερες για τους Wolfies 'μαμά'

δύσκολο μου φαίνεται και αυτό το σενάριο τότε γιατί σαν κατασκευαστής να πω οτι έχω support και όποιος πάρει τα board μου να με κράζει γιατί του σκότωσα το cpu ? μπέρδεμα η κατάσταση :( με τους μικρούς Q που έρχονται έχουμε καμιά ιδέα τι θα γίνει ?

είμαι και γω απο τους τυχερούς άτυχους που έχουν 8400

είδα τα παραπάνω και τρόμαξα

τον έχω γαργαλίσει και εγώ λίγο αλλα έπαιξα μόνο χρονισμούς ρεύματα δεν ακούμπησα θα έχω κάποιο πρόβλημα?

επίσης αν συμβούν τα παραπάνω εγγύηση καλύπτει??

Εγγυηση προφανως και το καλυπτει οτι και να γινει αν δεν τρεχει πλεον default.......

Αν δεν πειραξεις ρευματα δεν υπαρχει (νομιζω) περιπτωση να παθει κατι.....

• 3 weeks later...
Eίναι stable 250 mhz κάτω δλδ Γιώργη? Γιατί βλέπω multi 8,5...

Όχι,πάντα έτσι ήταν orthos stable...:p

Απλά όταν έχω όρεξη τον ανεβάζω στα 4500 με 1,43 απλά δεν βγάζει orthos εκεί...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.