Jump to content

Poll: die wolfie die??

f117

Έχετε δώσει ρεύμα στον Wolfadale σας και  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

...........τέλος έχασα mhz.......KAI εγώ.... άρχισε η κατηφόρα :( λολ

Ps. άμα γίνεται oi Mods να αλλάξουν μια ψήφο απο το δεν έπαθε τπτ και να την πάνε οτι έχασε mhz........

δεν ήτανε και τσίτωμα.......πριν καμία week που άρχισα να ξαναπαίζω του τράβηξα ένα 32μ στα 4170 με 1.27 ρεύμα......το έβγαλε όπως έκανε κ στην αρχή......παλιά.(πολύ οριακό το 32μ, ποιο πάνω mhz δεν έβγαζε με τόσο ρεύμα)....εδώ και μία week να έχω τρέξει 7-8 32m στα 4800 με 1.62 ρεύμα μαξ......ε και καμια 10αρια pi 1m και άλλες 10 προσπαθειες για πι στα 1.65 έως 1.7....

σήμερα δοκιμάζω να βγάλω 32μ στα 3600 με 1.140 ρευμα ...... κ κανα δυο φορές δεν έβγαζε......μνήμες έλεγα....έβαλα όρθος Που ήτανε παλιότερα stable εκει....και ήθελε 1.160 ρεύμα τώρα πια....

στο παρεθλον είχε φάει πιο πολλά βολτ και σε διάρκεια αλλά δεν έπαθε τπτ.....μέχρι τώρα

ποσοι απο σας που εχασαν mhz τρεχουν με loadline calibration enabled ή vdroop mod?

επισης, τι cpu pll και vtt (fsb termination) τρεχετε? (μετρημενες τιμες, οχι τι setting ειναι επιλεγμενο στο bios)

Δεν έχουν όλοι Asus ούτε mod.

Εγώ πάντως τo έχω enabled και τα pll,fsbtern στο ελάχιστο.

Δεν έχω degration για την ώρα. Δεν έχω δώσει όμως και πάνω από 1.45V

το Vdroop δεν νομίζω να παίζει ρόλο ανοιχτό είναι εμένα και δεν έχω δει καμιά διαφορά...τα vpll και fsb είναι στο ayto από bios.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.