Jump to content

Poll: die wolfie die??

f117

Έχετε δώσει ρεύμα στον Wolfadale σας και  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Κάπου στην Intel το είχα διαβάσει.

Μάλιστα ήμουν σίγουρος ότι ήταν σε κάποια από τις συνεντεύξεις που δίνουν οι υπεύθυνοι ανάπτυξης στα 45nm ή του nehalem.

Έτσι στο αρχικό ποστ είχα και παραπομπή από τις ομιλίες.

Μετά λέω δεν ακούω πάλι τις ομιλίες μη δίνω λάθος link ?

Δεν το βρήκα και έσβησα το link.

Αλλά σίγουρα είναι υπεύθυνο αυτό που έγραψα και επιπλέον η εντύπωση που μου άφησαν όσα διάβασα πχ για tick tock (Penryn Nehalem) ήταν ότι γνώριζαν το πρόβλημα και το διόρθωσαν στους Nehalem που φτιάχνονται στο Ισραήλ.

Να εξηγήσω λίγο το τικ τοκ όπως το άκουσα.

Το τικ είναι το πρώτο στάδιο χρήσης χαφνίου ως διηλεκτρικό.

Μια πρόβα τζενεράλε με την υπάρχουσα τεχνολογία Core, που την ξέρουν ήδη πώς συμπεριφέρεται με το πυρίτιο, ώστε να μελετήσουν και να βγάλουν συμπεράσματα καθαρά για το χάφνιο και τρόπους για να λύσουν τα προβλήματα.

Μετά έρχεται το τοκ, που είναι η χρήση του χαφνίου στη νέα αρχιτεκτονική Nehalem, με λυμένα τα προβλήματα κατασκευής στα 45nm.

Με λίγα λόγια οι Penryn έχουν τόσο μικρή διάρκεια ζωής απλά και μόνο γιατί αποτελούν ένα πείραμα, ένα beta στάδιο.

Εμείς είμαστε τα πειραματόζωα.

Χμ.... Δεν μου αρεσει αυτη η κινηση της Intel. Δεν το αποκλειω να βγει και κανα αλλο stepping σε στυλ 85xx.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Με λίγα λόγια οι Penryn έχουν τόσο μικρή διάρκεια ζωής απλά και μόνο γιατί αποτελούν ένα πείραμα, ένα beta στάδιο.

Εμείς είμαστε τα πειραματόζωα.

εμένα μ'αρέσει αυτό!

θα τους κάψω όσο περισσότερους επεξεργαστές προλαβαίνω στα 3 χρόνια εγγύησης!

Ρε πάρτε Wolfies τώρα, τρέξτε τους στο χαλαρό, και σε κανα χρόνο που θα κλείσει (?) η AMD και θα ανεβάσει τις τιμές η Intel, τους πετάτε 1.5 βολτ και παίρνετε έναν καινούριο "ακριβό" που δεν θα έχει και το πρόβλημα ;)

Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Σήμερα, στις 14:31]

εμένα μ'αρέσει αυτό!

θα τους κάψω όσο περισσότερους επεξεργαστές προλαβαίνω στα 3 χρόνια εγγύησης!

Ούτε καν χρειάζεται να τους κάψεις.

Τους κάνεις RMA γιατί δεν δείχνουν σωστή θερμοκρασία. ;)

Σαν να συμφέρουν οι Penryn.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Ούτε καν χρειάζεται να τους κάψεις.

Τους κάνεις RMA γιατί δεν δείχνουν σωστή θερμοκρασία. ;)

Σαν να συμφέρουν οι Penryn.

Σημερα πηγα πισω τον 8500 γιατι δεν διχνει σωστη θερμοκρασια. Λογικα εχουν να γινουν πολλες αλλαγες μεχρι να κατσει καλο κομματι :D

αχμ έχουμε ένα 14 κυριλέ........16 degrade........και 22 δεν έχουν τεστάρει.....αχμ.......καλά θα περάσει η ιντελ......

δε ξέρω αν γίνεται πλέον, αλλά

ψήφισα

-δεν ξέρω, δεν έχω δώσει ρεύμα ή τεστάρει

ενώ τώρα ψηφίζω

-μια χαρά παίζει όπως στην αρχή

αν γίνεται κάποιος αντμιν να το αλλάξει :flower:

Αρχική απάντηση από ea6gka

και τι σου ειπανε στο μαγαζι που πηγες?

Σε λιγο θα μαθω και θα σας πω.

Αρχική απάντηση από dark22

και σε ποιο μαγαζί???

Πλαισιο Κηφισιας.

Τον πηγα πισω, και μου ελεγε ο τυπας οτι η μητρικη δειχνει σωστη θερμοκρασια. Καθησα και του εξηγησα οτι η μητρικη μια χαρα θερμοκρασια λεει, τα Cores ομως διαβαζουν λαθος θερμοκρασια. Τον κρατησε παλι για ελεγχο και θα εχω νεα αυριο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.