Jump to content

Poll: die wolfie die??

f117

Έχετε δώσει ρεύμα στον Wolfadale σας και  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

μου φαίνετε πως η ιντέλα άρχισε να θυμάται το γνωστό σκοτεινό παρελθόν της...

μα καλά μιλάμε σοβαρά??

τον είχα τόσες μέρες στα 1.41 και δεν κούναγε και στα 1.3 έχασε....

τι να πει κανείς... η ιντέλα πέφτει πάντως...

απαράδεκτα πράγματα...

Δυστυχώς για εμάς οι κοιμήσιδες εκεί κατά αμδ μεριά δεν φαίνετε να παίρνουν χαμπάρι οπότε δεν βλέπω βελτίωση στον ορίζοντα...

Δηλαδή τι θα κάνουμε τώρα θα αγοράζουμε επεξεργαστές που ανεβαίνουν μέχρι και 4200-4300 σταθερά για κάθε μέρα και θα τους δουλεύουμε στοκ??

θα τρελαθούμε...

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Ε μόνο αυτό; Να μπεντσαρω ένα γίγκα παραπάνω με αέρα και να μην τρέχω prime 600ΜΗζ κάτω δεν είναι λογικό.

Αυτό που τελικά είναι οι Wolf για τον μέσο χρήστη μια cpu που ανεβαίνει στα επίπεδα των Ε6χ50 αλλά με λιγότερο συνολικά vcore αλλά το ίδιο αναλογικά. Δηλαδή με 1.2 μας βλέπω για safe 24/7

Σε κανά τρίμηνο θα δούμε τι θα γίνει αν έχουν πέσει βροχή τα RMA όταν δε θα παίζουν πια σε default με

τόση τάση που έχουν φάει...δηλαδή πάνω στην ώρα για τους 4πύρηνους που και κει μια από τα ίδια θα

παίξουν μόνο που δε θα έχουμε τρελές απαιτήσεις. :jump:

Έλα όμως που ούτε και αυτό το κόβω.

Εδώ σου λέει το παιδί degrade χαμηλώνοντας στα 1.3 και ξαναδοκιμάζοντας στο 1.4+.

Εγώ από την άλλη από την αρχή δούλεψε στα 1.3 ->μετάβαση μία ώρα 1.45 -> 1.3 πίσω και αμέσως degrade

που μάλιστα το δεύτερο εικοσιτετράωρο συνεχίστηκε στα 1.3. Τώρα που θα γυρίζω σπίτι να δω αν θα έχω

μπλε οθόνη απο τα 3d loops :jump:

Το 1.3-1.35 είναι το safe για να μην φάει degrade αν και πάλι επιφυλάσσομαι.

Αν υπάρχει κάποιος εδώ που να τρέχει στα 1.35 από την αρχή χωρίς να δώσει παραπάνω και να είναι στα ίδια

(πάνω από 4GHz όμως) θα είναι απόδειξη.

Όχι όμως τα παιδιά που βγαίνουν και λένε δεν έχω degrade γιατί όσοι το είπαν είχαν κομμάτια που θέλανε

εξαρχής τάση (pre-degraded :D εκ του pre-tested)

Αρχική απάντηση από dark22 [04-02-2008 23:48]

Δύο άτομα ψήφησαν ότι τους κάηκε ο επεξεργαστής...

ποιοι είναι...

τι έγινε εμείς δεν θα μάθουμε??

Ο ενας ειμαι εγώ...

Καηκε ο ΕΣ 8400 ενω δουλευε σε dafault.

14 μέρες έχουν περάσει,όλα οκ :)

Πρώτη βδομάδα έπαιζε στα 4500 με 1,43 (το orthos έσκαγε) και κάνα δυο φορές 1,49.

Την τελευταία βδομάδα είπα να τον χαλαρώσω στα 4250 με 1,35V που είναι και orthos stable.:p

Έχουμε και εναλλακτική στα 4 με 1,28V,αλλά δε βαριέσαι...:hehe:

Κι εγώ είμαι οκ :o είχα μπεντσάρει με tWR = 2 αντί για 4 που ήταν σταθερές οι μνήμες και ξέχασα να το γυρίσω.

Σόρρυ αν σας μπέρδεψα...φτου φτου ελπίζω να αντέξει.

σαν τα κυλιδροπιστονα ενα πραμα.... μαλλον ειναι πολλα τα hertz για 45nm.... βλεπω να ψαχνουν ολοι το καλοκαιρι καναν 6850 και q6600 αλλιως θα πανε στην καταντια του 6000x2 ^^

παντος τελικα καλα λενε οτι οτι καινουργιο βγαινει ειναι ψεφτικο, βλεπε παπουτσια , βλεπε αυτοκινητα, βλεπε phenom , βλεπε wolfdale-yorkfield

σχεδόν δεύτερη μέρα που τρέχω prime και περίπου τρίτη που ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100%

πότε θα έρθει το degradation?

vcore set in bios: 1.36899

13h-primeblend-4050-tighttimmings.jpg

Κατεβασε τον στα 3,6 ας πουμε για 2-3 μερες και μετα ξαναπηγαινε στα 4+ να δουμε...:p ..θα εχει αλλαξει κατι..?:whistling

Το ερώτημα δεν είναι αν χαλάει ένας επεξεργαστής με 1.4v, αλλά σε τι ποσοστό.

Αν το ποσοστό είναι 40%, είναι τεράστιο και δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας ακόμα και για χρήση σε τάσεις εντός προδιαγραφών.

Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να εμφανίζεται το φαινόμενο της υποβάθμισης, σε κάποιο ποσοστό, ακόμα και στα 1.35v, που είναι το όριο που δίνει ο κατασκευαστής.

Αρχική απάντηση από nick2crete

Κατεβασε τον στα 3,6 ας πουμε για 2-3 μερες και μετα ξαναπηγαινε στα 4+ να δουμε...:p ..θα εχει αλλαξει κατι..?:whistling

πιό το νόημα?

θα ζοριστεί λιγότερο στα 3,6?

θα ξανατρέξω prime blend πάντα σε καμιά βδομάδα να δώ αν έχει αλλάξει κάτι

Αρχική απάντηση από mariosalice

είναι τεράστιο και δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας ακόμα και για χρήση σε τάσεις εντός προδιαγραφών.

αυτό απλά δεν γίνεται.

για αυτό υπάρχουν οι προδιαγραφές

Και στη χειρότερη η εγγύηση

κανείς δεν ξέρει...

τελικά μπορεί σε εμένα να έφταιγε η μητρική...

μια-δυο μέρες δεν έπαιζε καλά, και μετά κάηκε...

περιμένω καινούριο φρούτο αν του Teodor_ch και θα σας πώ...

Τα ιδια και εδω. Ειχα δωσει 1.6 για να τρεξω μερικα 3DMarks και αφου κολλησε το PC, δεν ελεγε να ξεκινισει. Μετα δοκιμασα 1.55V + 4.4GHz (που το ειχα για 2-3 μερες) και παλι τα ιδια, επρεπε να παω 1.57 για 4.4.

Το χάφνιο πάντως το παντρευτήκαμε.

Οι nehalem θα έχουν ίδια κατασκευή με τους Penryn.

Κάπου είδα ότι βελτίωσαν το πρόβλημα διαφυγής ηλεκτρονίων και τη θερμική αντοχή των Penryn.

Έτσι οι Nehalem ίσως να μην παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.