Jump to content

Poll: die wolfie die??

f117

Έχετε δώσει ρεύμα στον Wolfadale σας και  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Eτσι είναι και είναι και ψιλολογικό...οταν δίνεις 1,8v όπως και στους προηγούμενους core 2 αλλά οι Wolfdale έχουν λιγότερο default ρεύμα, αναμενόμενο είναι να την ακούνε...

@colton

δεν είναι έτσι.

Αυτό έχουμε να το δούμε απο Ρ4 εποχές όπου τα nm ήταν 0,18 + 0,13 .

Από τότε μέχρι τώρα τα ίδια βολτ τρώνε περίπου, +- 0.1

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

Τι λέτε τώρα ρε παιδιά; Δλδ θα τον αγοράσεις στα 3 και σε λίγο καιρό θα πέσει στα 2 ;;;;;; μη με λέτε τώρα τέτοια...

μιλάμε πάντα για o/ced καταστάσεις

απο ποσο ρευμα και πανω την ακουνε ρε παιδια ;

και οταν λεμε μειωση , για ποσα mhz Μιλαμε ;

εγώ αυτό διάβασα στο xs και τρόμαξα λίγο

Be careful with the wolf guys, I don't know if I just got unlucky or what but I had a nice E8400 & it lasted 6 hours @ 600fsb then it went super nova & I never had it over 1.4v.

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2725104&postcount=3427

:cry:

παίζει τέτοια περίπτωση?

μάλιστα.........εγώ θα ξέρω το βράδι........άμα βγάλει 32M στα 4150 με 1.27 ρεύμα Np.....αλλιώς........ :(

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

πιο πολύ ίσως μυρίζομαι το vfsb.

george εσύ πόσο έδινες?

1.5V max απο bios,1.44 πραγματικο νομιζω.

Και γω το ίδιο. Αφού έφαγε 1,69v για 3d εκεί που ήμουν primestable 4150 με 1,33v τώρα θέλει 1,35- 1,36. Μπορεί να στρώσουν όμως

Ακούγεται από την έλευση τον Wolfdale πως άμα τρώνε ρεύμα συνεχώς χάνουν Mhz και άλλα ...... έχετε δει κάτι τέτοιο??

Eσένα σου κάηκε;

πλάκα είναι ότι εμένα έτρωγε συνήθως μόνο 1,56-1,59 που χρειαζομουν για 4600-4650..μια φορά έφαγε 1,7 για 2 λεπτά..δεν μπορώ να δεχτώ ότι την άκουσε από αυτό.

Αν ξεχάσουμε και τα 1,9 στο cascade..αλλά τα mhz τα κοίταξα μετά το cascade

δλδ thodori.......eisai σταθερός στα ίδια mhz με την ίδια τάση? σε όριο μιλάμε πάντα.... πχ είτε 1.3 στα 4g ή max σταμπλε

1.43-1.5 V Θεωριτικα μπορει να την ακουσει. Αν δεν κανω λαθος αυτο λεει η ιδια η ΙΝΤΕL.

Μεχρι τα 1.4 ειναι "ασφαλες" ρευμα. Ετσι θυμαμαι να εχω διαβασει στο XS :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.