Jump to content

Κοπή Πίτας 22/02/2008 - Ήμουν κι εγώ εκεί :P

DJD

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 00:45]

Έχετε μέχρι και αύριο το βράδυ να ακυρώσετε την συμμετοχή σας αν θέλετε. Με πιο απλά λόγια αν κάποιος από τους παραπάνω δεν έρθει θα φεσώσετε εμένα, τον δημήτρη (levelone) και το κατάστημα. Τα λέω αυτά για να μη παρεξηθώ :)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε πολύ καλά, θα γελάσουμε, θα φάμε και θα πιούμε :T:

και μαντεψτε ποιος θα ειναι πορτιερο και θα κρατα τον κουμπαρα εισοδου με τα Adena (εε......ευρω θελω να πω)

:p

οποιο σκουλικι δεν ερθει για γελοιο λογο (εκτος απο γκομενοδουλεια...εκει του την χαριζω) θα παρει δωρο ενα BAN ενος μηνα:whistling

BUMP για να το ξαναδείτε.

Αρχική απάντηση από DJD

Λοιπόν.. λοιπόν λέγω:

Η τιμή κανονίστηκε στα 15 ευρώ ανά άτομο. Θεωρώ ότι η παρακάτω λίστα είναι σίγουρη μιας και ήδη κανονίσαμε τα φαγητά, τα ποτά και την πίτα.

Astrolabos

ΑΝ7 OverClocker

BassJunkies

Borg

Cherryman

Chessman

dellman

DJD

F117

giorgos th.

GoMaR

GoriLLakoS

greekfragma

Hipro5

Jaco

jimakos21

Jpavly

junior-21-

knight_77

Kokolikos

LevelOne

Mainframe

mariosalice

mortisboy

PGM

psiloshac

Samael

Shidokanjohn

slaught

SLN

soki

sotiris

spc

spresv

Spyrus

Stelaras

trendy

Voudas

YDinopoulos

Zarras

Wizard!

γαμώτ...γαμώτ

Έχετε μέχρι και αύριο το βράδυ να ακυρώσετε την συμμετοχή σας αν θέλετε. Με πιο απλά λόγια αν κάποιος από τους παραπάνω δεν έρθει θα φεσώσετε εμένα, τον δημήτρη (levelone) και το κατάστημα. Τα λέω αυτά για να μη παρεξηθώ :)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε πολύ καλά, θα γελάσουμε, θα φάμε και θα πιούμε :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.