Jump to content

Κοπή Πίτας 22/02/2008 - Ήμουν κι εγώ εκεί :P

DJD

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Δε θα πω τα τετριμμένα, ήδη έχουν γραφτεί. Θα πω όμως, ότι καλό θα ήταν να βρισκόμαστε πιό συχνά. Δικαιολογίες βρίσκουμε ;) ’λλο να βρεθούμε 3-4 γνωστοί κι άλλο να γνωριζόμαστε όλοι μαζί.

Fragmaaaaaaaaaaaaa, ξύπναααααααααααααααα!!!!! Φωτογραφίες θέλουμε!

Αρχική απάντηση από Winters

damn/// ειμαι πατρα ρε φουστη μ....

τεσπα///

[ελπιζω να μην ξεχασατε και να κοψατε και ενα κομματι για τον dom..]

Και εγώ ήμουν Καλαμάτα. Κλάιν Μάιν:hehe:

Από το Web Plus φύγαμε κατά τις 5.30 το πρωι. Feature της βραδυάς; Ποιος άλλος; Ο Γιώργος και το N00b tube:hehe:

Incoming...

Fragmas aka adenakiller

DSC00004.jpg

DJD σε πρώτο πλάνο, ΑΝ7 (aka "the banned and the beautiful), Gomar, Zarras, κτλ κτλ κτλ

DSC00002.jpg

Borg, Samael, και ο ακέφαλος Jpavly:hehe:

DSC00001.jpg

Αρχική απάντηση από Jaco [Σήμερα, στις 10:34]

Οι άνθρωποι πίσω από τις οθόνες...

Ευχαριστούμε LevelOne ήταν όλα υπέροχα... :D:T:

+100000000 :T:

PS: lol, σα γιδι βγηκα παλι.. :p

26077560zv7.jpg

91288382jw2.jpg

51417902zu1.jpg

17645741jp8.jpg

...επαφές στενού τύπου :p

30054488bq1.jpg

...ο Κωστής σφάζει :devil:

28315588vl3.jpg

10059795rs6.jpg

..ο dellman...παραγγέλνει ασταμάτητα λέμε :D

10644971hg9.jpg

..το σκαθάρι απογοητευμένο που δεν του παίζουν οι μνήμες στα 1800 :p

44174451yf3.jpg

10dd4.jpg

...κάποιος ΑΝ7 βιάζεται για το φλουρί...αλλα ατύχησε :p

Τεντα παιδια.

Χαρηκα πολυ που γνωρισα απο κοντα αυτους που δεν ηξερα, και χαρηκα που ξαναειδα καποιους που ειχα να τους δω 1+ χρονο.

Ευχαριστιες (ή αλλιως Big Ups, Props, Shout-outs που λενε στο χωριο μου) στον Μητσαρα που ηταν φιλοξενος, στον Σκαθαρι που μας βολεψε στην κλουβα του και στον Junior που μου κρατουσε το χερι στην σκοτεινη κλουβα του Σκαθαριου :p

Να τα ξαναπουμε πριν την κοπανησει ο Κωστας με τον "ο Μακης ξερει που πανε οι ΒΗ-5".

Πολύ ωραία παιδιά :)

Με συγχωρείτε που έλειπα από τα αργότερα, δεν γνώρισα τον Σόλωνα και δεν είδα το Σκαθάρι, Wizard κλπ, αλλά δούλευα. Τουλάχιστον γνώρισα τον Βασίλη Chroma που ήρθε μετά από το web plus.

Επίσης να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον Vouda για τις free ώρες που έδωσε σε όλους τους Labίτες!

Gratz στον psilo! Να το ξανακάνουμε παιδιά! Όχι κάθε χρόνο, πιο τακτικά δεν κάνει κακό!

Αρχική απάντηση από astrolabos

Και εγώ ήμουν Καλαμάτα. Κλάιν Μάιν:hehe:

Από το Web Plus φύγαμε κατά τις 5.30 το πρωι. Feature της βραδυάς; Ποιος άλλος; Ο Γιώργος και το N00b tube:hehe:

Mονο που εγω μενω Αθηνα και ειμαι για δουλεια στη Πατρα :cool:

damn// και ηθελα να ξαναδω μερικους και να γνωρισω και καποια συγκεκριμενα ατομα// δε πειραζει/// next time

Ωραία φαίνεται να περάσατε παίδες :) Congrats και με γειες στον psiloshac για το Cosmos του :)

Δυστυχώς εγώ δεν κατάφερα να έρθω γτ αφενός ήμουν ψόφιος από την κούραση, αφετέρου we drunk him στο μάθημα που έδινα, οπότε που κουράγιο... Next time maybe :)

Χαίρομαι που περάσαμε ωραία :) Πολλά ευχαριστώ στον Δημήτρη για τις ετοιμασίες και για την φιλοξενία και πολλά μπράβο στον Psiloshac για το Cosmos που κέρδισε!

Θα ήθελα να ζητήσω μία

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν κατάφερα να παραβρεθώ και εγώ. :(

Ελπίζω να περάσατε όλοι ωραία...

πολύ ωραία περάσαμε.

Ευχαριστούμε τον Μήτσο(aka LevelOne) για την φιλεξενία του και τα φαγητά του(όλα τα σπάγανε)

Ρε morti,όλα τα άπλυτα στην φόρα θα μας τα βγάλεις? :hehe:

Eνα ευχαριστω στα παιδια που το οργανωσαν στον LevelOne, ελπιζω να τα ξαναβρεθουμε συντομα κ ακομα ποιο πολλοι ;)

Αρχική απάντηση από astrolabos

Γιώργο, ακόμα οι φωτογραφίες; Κόκκαλα έχουν;

Αστον κοιματε ακομα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.