Jump to content

Κοπή Πίτας 22/02/2008 - Ήμουν κι εγώ εκεί :P

DJD

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

και να ξέρετε τους κανόνες από πριν... όποιος χτυπήσει/βαρέσει/σκοτώσει ingame τον οικοδεσπότη (δλδ me) πάει σπιτάκι του:p (όχι ότι θα προλαβαίνατε έτσι κι αλλιώς:p)

jpavly φρόντισε να έχεις αδειάσει και το parking απ΄έξω για να προσγειωθούν τα Shinuk...

Iraq_war_swarmer.jpg

Αρχική απάντηση από DJD [Χθες, στις 21:45]

Μιας και το ακύρωσε ο Ydinopoulos (που να μη σου κάνει κούκου για μια βδομάδα ρε :p) ευχαρίστως να ρθείς :D (άνευ ταπερακίου)

Nice nice.... :D

(Απλα και εμένα τελευταια στιγμη αλλαξαν τα πλάνα, κανονικα θα ημουν εκτος Αθηνων το ΠΣΚΔ)

Αρχική απάντηση από Wizard!

Chinook :p

Το άλμα με αλεξίπτωτο δε από Chinook, είναι όλα τα λεφτά :T:

δεν έχω πηδήξει αλλά στο στρατόπεδό μου έκαναν συνέχεια ρίψεις... όχι τπτ άλλο, έτρεχα σα μλκς με τα κηροζινοφόρα για ανεφοδιασμό...:p

Αρχική απάντηση από DJD

Μιας και το ακύρωσε ο Ydinopoulos (που να μη σου κάνει κούκου για μια βδομάδα ρε :p) ευχαρίστως να ρθείς :D (άνευ ταπερακίου)

Θα σου πω οταν θα παμε paintball...

Αρχική απάντηση από Samael

Σε λιγο θα σκανε με Barret στο painball !

Barrett .50 82A1/M107? :inlove:

Όποιος υπολογίζει να έρθει με τραίνο το βράδυ (Μοσχάτο ή Καλλιθέα) ας σιγουρευτεί ότι δουλεύουν γιατί είχαμε ιστορίες σήμερα: http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=684812#post684812

Αρχική απάντηση από JohnnyGR [19-02-2008 12:06]

Αν μεχρι το καλο υποχορισει το χιονι που εχει φαει ο Διονυσος (εκει μενω :p) και κατεβω αθηνα, I'm most likelly in.. GoMaR εσυ θα με παρεις απο τον ηλεκτρικο γιατι εγω ειμαι τοσο ακυρος που θα χαθω.. (Ποτε μου δεν τα πηγαινα καλα με τους χαρτες) :p:hehe:

Οποτε στους So-and-So κι εγω.

Το spammερι θα δωσει παρων τελικα.. Why in the flying .... I wasn't on the list? :X:

PS: Μα COD ρε? Δωστε κανενα UT2004 στο λαο, να το παρουμε εγω και ο GoMaR το deathmatch.. :hehe:

Αρχική απάντηση από slaught

Παιδια το μαγαζι πως λεγετε?

και η οδος του ειναι οδυσσεα ανδρουτσου ποσο?

Εν Πάτραις λέγεται το μαγαζί, Οδυσσέα Ανδρούτσου 2 Ταύρος.

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 13:15]

Για να καταλάβω, LevelOne, από το Φωτό-Παυλίδη αριστερά είναι και μέσα;

Απο τον Παυλίδη, προχωράς λίγο ευθεία και είσαι στο Α.Τ. Πετραλώνων. Το μαγαζί βρίσκεται στο δεξί σου χέρι, ενα στενο κάτω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.