Jump to content

Κοπή Πίτας 22/02/2008 - Ήμουν κι εγώ εκεί :P

DJD

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν παιδιά επειδη ο καιροc γαρ εγγυc, αν έχετε οποιαδήποτε απορία για το που βρίσκεται το μαγαζί η οτιδηποτε άλλο σας κατέβει στο κεφάλι, το τηλεφωνο του μαγαζιού ειναι το 210.34.72.082 η εναλλακτικά πμ να σας στειλω το κινητο μου.

Grand news!

Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα κερδίσει ένα ... Coolermaster Cosmos προσφορά του καταστήματος Multirama Extreme στην στουρνάρη!

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε όλους εκεί :)

Αρχική απάντηση από DJD

Grand news!

Multirama Extreme στην στουρνάρη!

[OT] τι μαγαζι! ! ! τι φιλικα που ειναι τα παιδια εκει περα! Και γενικοτερα ποσο προσπαθουν να σε βοηθησουν! Τους παω πολυ! Εχω ανοιξει πολλες φορες συζητηση με τους πωλειτες! :D μπραβο στο extreme :) [/OT]

Αρχική απάντηση από DJD

Grand news!

Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα κερδίσει ένα ... Coolermaster Cosmos προσφορά του καταστήματος Multirama Extreme στην στουρνάρη!

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε όλους εκεί :)

Α δηλαδή θα έχουμε 2 δώρα ε;:hehe:

Αρχική απάντηση από perp

Ξέρω οτι ειναι λιγο της τελευταίας στιγμής αλλα χωράει και ένας ακόμα? :innocent::o

Θα φέρω το ταπεράκι μου αν ειναι.... :hehe:

Μιας και το ακύρωσε ο Ydinopoulos (που να μη σου κάνει κούκου για μια βδομάδα ρε :p) ευχαρίστως να ρθείς :D (άνευ ταπερακίου)

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 17:04]

Σωστά! ΑΝ το φλουρί πέσει στον PGM θα γίνει κλήρωση μετά!!! :hehe:

δεν ντρεπεσαι ρε μαμακα....κατσε να να ακυρωσω το πουλμανακι με τις τσεχες, ρουμανες με προορισμο το σπιτι σου :D :D

Θα έρθω τελικώς γιατί έπεσε πολύ ζπρώξιμο xD

Κατά τις 23:00 θα φύγω ωστόσο, δουλεύομεν μετά!

Όσοι είναι να έρθετε μετά στο Web Plus για CoD (I has snipah skillz) να μου το πείτε στην πίτα να κάνω ότι μπορώ για να κανονίσω θέσεις :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.