greekfragma Φεβρουάριος 25, 2008 #381 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 μετα απο 1000βασανα λογω forthnet σημερα επιτελους καταφερνω να δωσω στη δημοσιοτητα το φοβερο υλικο απο την κοπη της πιτας μας για το 2008 προσωπικα να ευχαριστησω ολους οσους ηρθανε και μας τιμησαν με την παρουσια τους.ηταν ισως η καλυτερη μαζικη συγκεντρωση του site που εχει γινει ποτε και ολα κυλησαν τελεια..... ολα?.....χμμμ....θα αφησω τις φωτο να μιλησουν απο μονες τους καλυτερα:devil: οι πρώτες ετοιμασίες για το τραπέζωμα ολοκληρώθηκαν WTF η επίθεση της διαστημικής σαλάτας και κλεινουμε με τα afterhours party τα οποια πρεπει να εχετε ειδικη αδεια για να τα παρακολουθησετε ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι σε ολους και μακαρι να μην εφυγε κανενας παραπονεμενος.και του χρονου μακαρι ακομα καλυτερα:clap: Υ.Γ.ο poster δεν φερει καμια ευθυνη για το παρον φωτογραφικο υλικο.η ποιοτητα η ποσοτητα το ειδος και οποιαδηποτε ομοιοτητα με καταστασεις ή προσωπα ειναι απολυτως συμπτωματικη:daisy: Υ.Γ.2 μακάρι να ειχα καλυτερη θεση στο τραπεζι ωστε να καλυψω καλυτερα το ολο σκηνικο.συγγνωμη απο οσους δεν εμφανιστηκαν αλλα αρκετες φωτο απλα δεν βλεποντουσαν (...οχι απο τα μουτρα σας αλλα απο την ασχετοσυνη του φωτογραφου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 25, 2008 Author #382 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Βρε αχαίρευτε.. 1)μια φώτο που έκοβα την πίτα δεν έβγαλες.. μόνο το χέρι μου! 2ον) 478 ήταν το socket Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 25, 2008 #383 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 :cry: ρε θειο......παλευα να τρεχω σε ολα τα τραπεζια να μην λειψει τιποτα...παλευα και να συγκρατησω τον SLN....παλευα και το φωτογραφικο υλικο......τι αλλο να κανω σε αυτη τη ζωη:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 25, 2008 #384 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:55] Στη φωτό επίσης διακρίνοντα δίπλα στον gznp o wizard και ο γαμώτ...γαμώτ... ενώ από τα αριστερά βλέπετε την hackerίστικη μπλούζα του sotiris (όπως λέμε tseklenis ένα πράγμα ) γιατι χακεριστικη? εγω ξερω ο σωτηρακης ειναι ενας φτωχος πλην τιμιος λινουξας και αυτοι καθε αλλο παρα χακερ ειναι καμαρι ειναι ο σωτηρακης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 25, 2008 #385 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 george o jimakos ειναι ο junior-21- κανονικα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 25, 2008 #386 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 04:07] Δεν πάει άλλο... θα σας ξεφωνήσω... ουυυυυυυυυυυυυ :rofl: Τα αφτερ όργια που λέγαμε... Το σκαθαρι και ο giorgos th. εμπρός και.... ....το πολύτιμο φορτίο... εμπόριο λευκής σαρκός... απαπαπαπαπα.... δεν βλεπω κανενα σκαθαρι εγω.... μα καλα μονο η δικη μου φωτο δεν εμφανιζεται? χαχα ειδατε τι τους εκανα? βασανιστηρια στο φορτηγο-ψυγειο χαχαχαχαχαχα στους -8 τοχα βαλει αλλα δεν αντεξαν και ουρλιαζαν "κλεισε τους δελτα ραααα" φανταζομαι εγω δεν ειχα φωτο γιατι εχω απο μονος μου στο avatar... τεσπα θα ανανεωσω την φωτο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 25, 2008 #387 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Α ρε Γιώργο όλοι εσένα περίμεναν....:-DΕπιτέλους....Το κουτάκι είναι όλα τα λεφτά...Το μονταρα κιόλας να σας το δείξω...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 25, 2008 #388 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 γοριλακος λεμε τρωει μια χωριατικη κατω απο τα 10sec , με αερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 25, 2008 #389 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 εγώ πουθενά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 25, 2008 #390 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 αυτό θα έλεγα γιαννίκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 25, 2008 #391 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Καλα.... φωτος + σχολια φοβερα λέμε... τι παλικάρια τελικα ειμαστε ολοι μας.... :hehe: Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 22:58] εγώ πουθενά; Οντως... ο ακέφαλος καβαλάρης της βραδιας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 25, 2008 #392 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 22:58] εγώ πουθενά; εγω δεν σε εχω ...εφυγες και νωρις ρε γατουλη παρε ενα λινκακι να σε παρηγορησει http://www.skai.gr/master_story.php?id=74525 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 25, 2008 #393 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Εγώ που κρύβω συνέχεια τον perp..? Τον ανάγκασα να μετακομίσει για να βγει στη φωτό, και πάλι μισός :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 25, 2008 #394 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Η ατάκα της βραδιάς: DJD: Αν σου πετάξω ένα στικάκι BH-5 θα το πιάσεις στον αέρα; Chroma: Αμέ, θα σου πω και πόσο πάει κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 25, 2008 #395 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 23:03] Εγώ που κρύβω συνέχεια τον perp..? Τον ανάγκασα να μετακομίσει για να βγει στη φωτό, και πάλι μισός :hehe: Την επομενη φορα θα φέρουμε σκαμπο να κάτσει ενας ενας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 25, 2008 #396 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 o spc ελειπε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 25, 2008 #397 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Νο νούρης - Νο πάρτυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 25, 2008 #398 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Nαι....δυστυχως δεν μας τιμησε με τη παρουσια του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 25, 2008 #399 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Οταν ανοικα το Cosmos S (ευχαριστώ τον LevelOne για το δωρεάν extreme hardware που ειχε τοποθετήσει μέσα...) αντίκρισα αυτό... Cpu: Intel Nehalem ES Mobo: Foxconn X48 BlackOps Ram: DDR4 special part from Cellshock Psu: 4200W Hipro Tech Hdd: 2Tb WD Vga: 9800GX2 Δεν το εβαλα κάτω και μόλις τελείωσα με τις μόντες και θαυμάστε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 25, 2008 #400 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 εκτος απο 5 κιλα χωμα και 2 χιλιομετρα τριχες εχει αποτι βλεπω και καπακια στα...MOLEX!!!για να μην μπουνε σκονες και δεν μπαινουν τα βυσματα καλα στο....χωμα!εχω ξαναπει να κανουμε ενα thread sticky με καφριλες , καψιματα , σπασιματα κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.