Bassjunkies Φεβρουάριος 24, 2008 #341 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Παιδιά ήταν όλα υπέροχα... Ευχαριστούμε όλοι τον Levelone και τον fragma για την οργάνωση του event και τέλος μια μικρή παρατήρηση... στα clockια μια χαρά είστε όλοι αλλά από φαγητό δεν τα πήγατε και πολύ καλά... Δεν φάγατε όλο το φαγητό σας και όχι τίποτα άλλο προσπάθησα εγώ να καθαρίσω όσο περισσότερα πιάτα μπορούσα για να μη μας παρεξηγήσουν οι οικοδεσπότες παρόλο που είμαι σε εποχή δίαιτας!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 24, 2008 #342 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Μάλλον καθόσουν σε λάθος σημείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 24, 2008 #343 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 junior σορρυ μαν τοσα νικ ξεχασα ο ερμος...κατεψυγμενο κουρδιστο πορτοκαλι χαχατα πιατα τα αδειασε ο κορμις ο bass αλλα τα βαθια πιατα τα αδειασε ΟΛΑ ο γοριλλαςκαλο κορμι ειναι και ο φραγμας , event-man θα τον λεμεκαταζητειται ο βαγγελης esdee που αν ερχοταν δεν θα στευρωνε μπουκια απο το πολυ μπλα μπλα που τον θελουμε ολοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 24, 2008 #344 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Είδες πάντως σκαθάρι, μια χαρά βγήκαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 24, 2008 #345 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceτα πιατα τα αδειασε ο κορμις ο bass αλλα τα βαθια πιατα τα αδειασε ΟΛΑ ο γοριλλας ενώ εσύ κ εγώ που καθαρίσαμε τόσα μπυρόνια είμαστε καλύτεροι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 24, 2008 #346 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 καλυτεροι οχι , εκλεκτικοτεροι ισως μα συγκρινουμε την πρασιναδα με τις μπυρες? χαχαχα αλλα αμα το δεις απο αλλη σκοπια , ο γοριλλας ειναι και γοριλλας , δεν μπορει να πινει μπυρες ... αρα οκ στο στοιχειο του χαχααχχα σε καλο να μου βγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 24, 2008 #347 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceεγω ειχα ερθει τυχαια με ενα φορτηγακι-ψυγειο απο το promotion στην επιστροφη πηρα μαζι τον SLN SLN + Ψυγείο + ? = Νέες ( ; ) εμπειρίες; Αρχική απάντηση από RootXΠάντα τέτοια παιδιά, να τρώτε καλά Ο καθένας με τον πόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 24, 2008 #348 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Ρε παιδιά, λίγο COD4 που πάιξαμε μετά..ο fragmas μόνο κλαιγόταν...τπτ μα τπτ άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 24, 2008 #349 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 βαλτε καμια φωτο ρε, τοσες τραβηξατε.βαλτε γιατι παλι δε θα θυμαμαι τις φατσες σας την επομενη φορα που θα σας δω.Του astrolabou ητανε η 3η φορα που του ειπα "χαιρω πολυ ζαρρας"...... η 2η ητανε στο event του πλαισιου και η 1η δε θυμαμαι καν....νομιζω σε ενα καφε, θα νομιζει οτι τον κοροιδευω στο τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 24, 2008 #350 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Αυτό θα το έλεγες και ελαφρό αλτσχάιμερ... :hehe: Μπράβο στα παιδιά που το διοργάνωσαν και του χρόνου να μαστε και εμείς που λείπαμε. Θα δούμε καμιά φώτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 24, 2008 #351 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Ο φράγμας κοιμάται του καλού καιρού...Αντε γιώργο δείξε το κουτάκι μου που βγαζαμε φωτο...xaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 24, 2008 #352 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Που είναι οι φωτός ρα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 24, 2008 #353 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 ρα τι καφριλα ειναι αυτη ρααα με τις φωτοζ ραααααααααθελουμε φωτοζ ραααααακαι να βαλεις και ΟΝΟΜΑΤΑ διπλα απο τα προσωπακαι τετοια θεματα πρεπει ναναι στικι για να μπορουμε να θυμομαστε φατσεςαντε τωρα πουχουμε φρεσκιες φατσες να μας μεινουν μην ψαχνομαστεκαι γω τα ιδια κανω ολο τους ιδιους χερεταω αλλα θα τους μαθωεξαιρειται ο γοριλλας που ξεχωριζει λογω...ειδους...χαχαχα γοριλακι δεν πιστευω να θυμωνεις ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 24, 2008 #354 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 .....εεμμμ...Γιωργη forthnet μου θελες :hehe: ...παλι καλα που βαλαμε εγω και ο astolabos κατι......φωτοοοοο οεοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 24, 2008 #355 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από mortisboy .....εεμμμ...Γιωργη forthnet μου θελες :hehe: ...παλι καλα που βαλαμε εγω και ο astolabos κατι......φωτοοοοο οεοοο Αφού δεν έχει πάγιο ΟΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 24, 2008 #356 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Εδώ ο gznp απολαμβάνει την πιτούλα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 24, 2008 #357 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Στη φωτό επίσης διακρίνοντα δίπλα στον gznp o wizard και ο γαμώτ...γαμώτ... ενώ από τα αριστερά βλέπετε την hackerίστικη μπλούζα του sotiris (όπως λέμε tseklenis ένα πράγμα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 24, 2008 #358 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Μπα προτιμώ Τερκενλής Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 24, 2008 #359 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:55] Στη φωτό επίσης διακρίνοντα δίπλα στον gznp o wizard και ο γαμώτ...γαμώτ... ενώ από τα αριστερά βλέπετε την hackerίστικη μπλούζα του sotiris (όπως λέμε tseklenis ένα πράγμα ) Εν τω μεταξυ βλέπω την φωτο και λεω "εγω που ειμαι? αφου μεταξυ gznp και wizard! καθόμουνα.....":hmm::hmm: Με μια δευτερη ματιά ομως...διέκρινα την μπλουζα μου.... :magic: τελειως κάλυψη- απόκρυψη λέμε η φώτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 24, 2008 #360 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 01:11] Εν τω μεταξυ βλέπω την φωτο και λεω "εγω που ειμαι? αφου μεταξυ gznp και wizard! καθόμουνα.....":hmm::hmm: Με μια δευτερη ματιά ομως...διέκρινα την μπλουζα μου.... :magic: τελειως κάλυψη- απόκρυψη λέμε η φώτο..... ....φιλε πραγματικα....τωρα σε ειδα που το ειπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.