Melkon Φεβρουάριος 23, 2008 #321 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 φαινεται σαν φοβερη φαση πολυ ωραια!Αντε και πιο συχνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 23, 2008 #322 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Παντως το κρασι εκανε πολυ καλη δουλεια λέμε... μ'αρεσει που μου φανηκε ελαφρυ και το επινα νεράκι...ακόμα νιωθω dizzy Μου άρεσε που ειδα αρκετους απο κοντα, τα ειπαμε και με τους περισσότερους και βέβαια επιτέλους γνωριστηκαμε ως ανθρωποι... Για μένα η περισσότερη πλάκα ηταν στις συστάσεις....που θυμιζε λιγο ραντεβου στα τυφλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 23, 2008 #323 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από perpΓια μένα η περισσότερη πλάκα ηταν στις συστάσεις....που θυμιζε λιγο ραντεβου στα τυφλα... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=47918 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 23, 2008 #324 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αχ, πολύ θα ήθελα να έρθω. Πρέπει να ήταν φοβερά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koutsoundad Φεβρουάριος 23, 2008 #325 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 η διαπροσωπική σχέση απλά δεν θα αντικατασταθεί ποτέ απο κανένα forum ή chat. πέρασα πολύ καλά και αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο τα παιδιά που το οργάνωσαν, θα τα ξαναπούμε σίγουρα ps. για να μην αφήσω κόσμο με την απορία.. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=685499#post685499 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 23, 2008 #326 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 σε καμια ωριτσα θα ειναι ετοιμα ολα (σορρυ για την καθυστερηση αλλα ελιωσα στον υπνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 23, 2008 #327 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma σε καμια ωριτσα θα ειναι ετοιμα ολα (σορρυ για την καθυστερηση αλλα ελιωσα στον υπνο) Φίλος δεν είσαι για μεγάλες συγκινήσεις φαίνεται. Από τις 12.30 ήμουν up and running:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 23, 2008 #328 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Ωραία ήταν, και ο Αέροινος καλός, άν και μου πήραν το μπουκάλι στα 3/4 κάποιοι windows-ό-πληκτοι εξ'αριστερών! Να την επαναλαμβάνουμε πιο συχνά τη φάση.Κέντρο του τραπεζιού φυσικά ο γνωστός και μη εξαιρετέος mod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 23, 2008 #329 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 πολύ όμορφα όλα, ο level one σωστός οικοδεσπότης, τσάμπα ανησυχούσες bro... είπαμε πάλι τα δικά μας με τους πιο πολλούς, παλιούς γνώριμους ή νέους... παρακαλώ να βρεθεί φώτο με μία έστω από τις 65363652476 παπάρες (συγκρατήστε το νούμερο) που έκανε ο γορίλλας στις 6-7 χωριάτικες που έφαγε... όσο για τον σκοτωμό μετά, μια από τα ίδια... ο fragma να παραπαίει και να του φταίνε όλα... γκρίνια κ πάλι γκρίνια... περιττό να πω ότι τα knives που του έχωσα ήταν πιο πολλά από τις παπάρες του γορίλλα... (pwned)... απελπισία... φιλότιμοi chroma-astrolabos, καλός ο gznp, καμπέρης ο jpavly, εμπειρία ο gorillas... με το καλό η επόμενη συνάντηση παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 23, 2008 #330 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Στο επομενο mohaa// Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 23, 2008 #331 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma σε καμια ωριτσα θα ειναι ετοιμα ολα (σορρυ για την καθυστερηση αλλα ελιωσα στον υπνο) Κοντεύουν 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 23, 2008 #332 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 χαχα επιτελους ειδα φωτο μου στο lab χαλια βγηκα , κριμα το κομμωτηριο και το makeup ΛΟΙΠΟΝ για οσους δεν ξερουν εγω ειχα ερθει τυχαια με ενα φορτηγακι-ψυγειο απο το promotion στην επιστροφη πηρα μαζι τον SLN και το αλλο το παλικαρι το ξεχασα το nick του... το ψυγειο πισω δεν εχει παραθυρα κτλ , ειναι ενας σκοτεινος θαλαμος συνοδηγος ηταν ο giorgos th. Ε ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ.... ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ... να κανουν και κανα bench ΧΑΧΑΧΑΧΑ σκαθαρισια μοντα για ποτε ακουσα τον σολωνα να βαραει τα τοιχωματα του ψυγειου και να λεει "κλειστε τον deltaaaaa" χαχαχαχαχα στους μειον 8 τοχα ρυθμισμενο χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 23, 2008 #333 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceστην επιστροφη πηρα μαζι τον SLN και το αλλο το παλικαρι το ξεχασα το nick του... Όταν ξεπαγώσει ρώτησέ τον ωρέ Πάντα τέτοια παιδιά, να περνάτε και να τρώτε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 23, 2008 #334 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma σε καμια ωριτσα θα ειναι ετοιμα ολα (σορρυ για την καθυστερηση αλλα ελιωσα στον υπνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 23, 2008 #335 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 κυριολεκτικα ελυωσε , ας παει κανενας με σφουγγαριστρα να τον μεζεψει ρε παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 24, 2008 #336 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 μηπως και πηρα τον φραγμα τελικα στο ψυγειο και εχω ξεχασει να τον βγαλω?γιατι φωτο δεν βλεπω να σηκωνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 24, 2008 #337 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Σκαθάρι, τόσο εύκολα ξεχνάς? Καλά το λεγα, τα είχες ψιλοτσούξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2008 #338 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 λυπαμαι παιδια......η forthnet δεν θελει να μου κανει το χατηρι...με εχει χωρις ip απο το απογευμα....μολις πηρα για λιγο ip αλλα πεφτει συνεχεια.ελπιζω αυριο να ειναι ολα οκ:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 24, 2008 #339 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 greekfragma τώρα ειναι οκ ¨π Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 24, 2008 #340 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma λυπαμαι παιδια......η forthnet δεν θελει να μου κανει το χατηρι...με εχει χωρις ip απο το απογευμα....μολις πηρα για λιγο ip αλλα πεφτει συνεχεια. ελπιζω αυριο να ειναι ολα οκ :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.