psilos Φεβρουάριος 22, 2008 #281 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Μολις γυρισα και εγω απο εκει...Ηταν όλα τέλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2008 #282 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Super ολα.... Ενα μεγαλο ευχαριστω στον LevelOne για την φιλοξενια και την εξυπηρετηση... Να εισαι καλα bro Αντε παιδες και του χρονου με υγεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 23, 2008 #283 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 back home Συγχαρήτηρια στο Δήμητρη και στο Κώστα για την άψογη οργάνωση και όλους σας για την πολύ καλή παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 23, 2008 #284 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Μολις γυρισα και εγω.... για πολυ γέλιο λέμε....αντε fragmouli περιμένουμε τις φωτος... παιδες πολυ χάρηκα Mητσο thanx για την φιλοξενία ρε συ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 23, 2008 #285 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Μην τους ακουτε, χαλια ηταν. Ειδικα αυτος ο LevelOne, μεγαλος τεντημποης, ειχε αραξει σε μια γωνια και τα ξυνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 23, 2008 #286 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 02:29] Μην τους ακουτε, χαλια ηταν. Ειδικα αυτος ο LevelOne, μεγαλος τεντημποης, ειχε αραξει σε μια γωνια και τα ξυνε Μα ουτε ενα φοντανάκι κάτι ρε γμτ.... αισχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 23, 2008 #287 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από elefsinaras ζηλευω ρε γαμωτο που δεν μπορω να ερθω και εγω.......αλλα λογοι υγειας με κανουν να ειμαι λιγο μακρυα σας... συντομα ομως θα τα ξαναπουμε καλα να περασετε........α και καμια φωτο μετα ετσι ? Ότι και να ναι μαν, περαστικά Αρχική απάντηση από psiloshac Μολις γυρισα και εγω απο εκει... Ηταν όλα τέλεια... Μη μιλάς εσύ τυχεράκιααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 23, 2008 #288 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Ποιος τι που πως...??Cosmos:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 23, 2008 #289 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 ...μολις μπηκα και γω....ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα στον LevelOne...ολα ηταν αψογα αντε psile σου κατσεεεε ....οι υπολοιποι που εμειναν μαλλον θα πανε σφαχτουνε στο COD4:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 23, 2008 #290 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 τυχερουλιιιιιι και καθοσουν και διπλα μου....Για ενα κομματι..για ενα κομματι.. Ηταν πολυ ωραια.Μπραβο στα παιδια για την οργανωση και που ολα κυλησαν ομορφα. Βεβαια ο τυχερος δεν ηταν ο psiloshac , αλλα εγω που βρηκα parking ακριβως εξω απο το μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 23, 2008 #291 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 συγχαρητηρια και απο μεναπολυ σουπερπεριμενα περισσοτερα ατομα ομωςπολυ ωραια περασαμε και να το κανουμε πιο συχναοσοι λειψατε next time ναρθετε!χαιρετω κορμια , παω να την πεσωcuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 23, 2008 #292 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 ηταν σουπερ οντως και η φιλοξενια αψογη οφειλω να ομολογησω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 23, 2008 #293 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Παίδες, ήταν φανταστικά! Όλοι μα όλοι και γ@μώ τα παιδιά! LevelOne thanx for all mate! Kαι μπράβο σε όσους βοήθησαν στο άψογο στήσιμο του event! Ψηλέ πάντα τέτοια, πάντα τυχερός στην ζωή σου,σε καλή μεριά το κουτάκι! Κρίμα όσοι δεν ήρθανε! ’ντε και πιο συχνά τέτοια events! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 23, 2008 #294 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Ακόμα δεν έχω γυρισει σπίτι. Πέρασα πολύ καλά στο μαγαζί του Δημήτρη, γνώρισα πολλά παιδιά, έπαιξα cod, γενικότερα ήταν πολύ καλά. Αντε να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 23, 2008 #295 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Παιδιά απο εμένα ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, στον καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετική παρέα, για το όμορφο κλίμα και για την κατανόηση που δείξατε... Δεν σας κρύβω οτι είχα πολύ άγχος αλλα με την βοήθεια σας το κάνατε να μοιάζει απλό... Πραγματικά, για εμένα και το μαγαζί, μια τέτοια συμμάζωξη ηταν πρωτοφανής, και ελπίζω να μην έχει μείνει κανείς παραπονεμένος... Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Κωστα, Γιώργο και Βασίλη που ηρθαν απο νωρίς να βοηθήσουνε και κάτσανε και μετά το γλέντι και βοηθήσανε να μαζέψουμε! Couldn't have done it without you guys... Συγχαρητήρια στον ψηλο για το κουτάκι! Και ενα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλους... :flower: :clap: :clap: @elefsinaras Ηταν σαν να ήσουνα εκει μαζί μας, κόψαμε και κομματι για ολα τα παιδιά που δεν μπορούσαν για τους δικούς τους λόγους να είναι μαζί μας. Περαστικά bro. Αρχική απάντηση από spresv Μην τους ακουτε, χαλια ηταν. Ειδικα αυτος ο LevelOne, μεγαλος τεντημποης, ειχε αραξει σε μια γωνια και τα ξυνε Α ρε SLN που σου χρειάζεται εσένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 23, 2008 #296 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Για να ζηλέψετε και σεις, ένα θα σας πω: Τιτανομαχία!.............................................Νούρης......-......T-bone steak.....3..........-...............0..........(τελικό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Φεβρουάριος 23, 2008 #297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 LevelOne συγνωμη που εφυγα χωρις να χαιρετισω αλλα επαιξε ζαλισμα απο γκομενα να μην αργησω! Ετσι και αλλιως διπλα μενουμε να τα πουμε καποια στιγμη!Παντως πρωτη φορα βλεπω τοσα ατομα απο το Lab μαζεμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 23, 2008 #298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 damn/// ειμαι πατρα ρε φουστη μ....τεσπα/// [ελπιζω να μην ξεχασατε και να κοψατε και ενα κομματι για τον dom..] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 23, 2008 #299 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Υπέροχη παρέα οι Λαμπίτες.Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ήξερα καιρό, αλλά δεν τους είχα δει ποτέ από κοντά.Τον Perp, τον Wizzard, τον DJD (που μας βασάνιζε με τα δωράκια), τον Αστρολάβο και φυσικά παλιούς γνώριμους και φίλους.’λλο να γράφεις και άλλο να μιλάς μαζί τους.Μπράβο και στο Δημήτρη που φρόντιζε συνέχεια να μη λείψει τίποτα.’ντε και πιο συχνά τέτοιες συγκεντρώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 23, 2008 #300 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Οι άνθρωποι πίσω από τις οθόνες... Ευχαριστούμε LevelOne ήταν όλα υπέροχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.