Jump to content

Κοπή Πίτας 22/02/2008 - Ήμουν κι εγώ εκεί :P

DJD

Recommended Posts

Ακόμα κι αν είναι να τους κεράσεις, 1/3 δε θα έρθει. Ισχύει πάντα, να το ξέρεις ;)

Λένε ότι αν καλέσεις κάποιους και σου πουν ότι 99% θα έρθουν, μην τους υπολογίσεις καθόλου. Αν σου πουν 100%, περίμενε τους μισούς... :)

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard!

Ακόμα κι αν είναι να τους κεράσεις, 1/3 δε θα έρθει. Ισχύει πάντα, να το ξέρεις ;)

Λένε ότι αν καλέσεις κάποιους και σου πουν ότι 99% θα έρθουν, μην τους υπολογίσεις καθόλου. Αν σου πουν 100%, περίμενε τους μισούς... :)

δηλ αντι για 10/15 θα παει 25 :p

lol

αντε ερχονται οι μερες :)

παντως καλα θα κυλησει η εβδομαδα για μενα..Αυριο παω Παρνασσο..

μεθαυριο εχουμε κοπη της πιτας στην εταιρια.μεθαυριο εδω μαζι..και αν πηγαιναμε και paintball το Σαββατο , θα ηταν σουπερ , οχι ζουπερ...

Αν μεχρι το καλο υποχορισει το χιονι που εχει φαει ο Διονυσος (εκει μενω :p) και κατεβω αθηνα, I'm most likelly in.. GoMaR εσυ θα με παρεις απο τον ηλεκτρικο γιατι εγω ειμαι τοσο ακυρος που θα χαθω.. (Ποτε μου δεν τα πηγαινα καλα με τους χαρτες) :p:hehe:

Οποτε στους So-and-So κι εγω.

γμτ.. εγώ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω :( γράφω 6-9, αλλά το θέμα είναι αφενός πόσο κουρασμένος θα είμαι, αφετέρου σε τι ψυχολογική κατάσταση θα είμαι :p

Αν μπορέσω, να έρθω κι εγώ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.