Jump to content

Κοπή Πίτας 22/02/2008 - Ήμουν κι εγώ εκεί :P

DJD

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Όλα εντάξει μην ανησυχείτε για τίποτα. Μέσα στο σ/κ θα σας πω και πόσο θα βγει η συμμετοχή ανά άτομο. Το μενού θα έχει χαβιάρι και σαμπάνια για αρχή, αστακό σε σάλτσα από μανιτάρια, ορτίκια με βατόμουρα, φιλέτο άγρια πάπιας και τα κρασιά θα είναι το Romanee-Conti του 1929, Chateau Latour του 1928 και τέλος Madeira του 1835. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα μας βγει περίπου 12.500€ το άτομο :p

Και τώρα που σοβαρεύτηκα να το υπολογίζετε χοντρικά στα 10-15 ευρώ.. μπορεί να λέω και πολλά θα δούμε.

Aι στο καλό με τις μηχανές...οι 5 στους 100 ξέρουν να οδηγάνε..όλοι οι υπόλοιποι, απλά έχουν μια μηχανή και θέλουν να σκοτώσουν τους υπόλοιπους οδηγούς και πεζούς που υπάρχουν στον δρόμο..

No hard feelings wiz...απλά μουτην δώσανε σήμερα το πρωί..:flower:

Να σε πάω και εγω μετά μία..

Να μετρήσουμε μέσα απο το αυτοκίνητο ποσες μηχανές θα μπορούσαμε να είχαμε πατήσει και πόσες θα μπορούσαν να είχαν πέσει πάνω μας απο την Ν.Σμύρνη μέχρι την Μεταμόρφωση και πίσω...

Πόσες περνάνε κόκκινα φανάρια...

Πόσες προπερνάνε απο όπου νά ΄ναι...

Πόσοι οδηγοί μηχανών θέλουν και τσαμπουκά..αϊντε γιατί δεν το έχω σε τπτ να περάσω απο πάνω απο τις μηχανές τους...μεικτή ασφάλεια έχω..:hehe:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 16:15]

Δεν τρέχει τίποτα... Θα σε πάω μιά βόλτα να στρώσεις :hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 16:22]

Να σε πάω και εγω μετά μία..

...να σας παω εγω μια και τους 2 να ισιωσετε ? bum.gif

Αρχική απάντηση από DJDΚαι τώρα που σοβαρεύτηκα να το υπολογίζετε χοντρικά στα 10-15 ευρώ.. μπορεί να λέω και πολλά θα δούμε.

Οι τιμές και σε WoW Gold παρακαλώ.

Έμαθα σκέφτεται να κατέβει ο zyxoulas και θέλει να δει αν "βγαίνει".

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 18:48]

Eσυ λουλουκο θα ρθεις?

Αχαχουυυυχααααα

Καλο εε?

Εδω δεν εχει ερθει για καφε και μενουμε 5 λεπτα...... θα ανεβει Αθηνα??

ΑΜΑ δεν φτιαχνει diy ενισχυτες που του κοστιζουν 500 ευρω αλλα στην "πιατσα" κανουνε 6.900.000 τουρκικες λιρες.....θα το σκεφτει να ανεβει....ΑΜΑ ανεβει, θα ανεβει για την γυναικα... και ΑΜΑ τον αφησει να ερθει...θα περασει.... ΑΜΑ δεν βαριεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.