Kokolikos Φεβρουάριος 7, 2008 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 πιστεύω ότι ξέχασες να γράψεις στη λίστα και το ιγκουάνα μου αν κάνει κάνα search στο topic και δεν δεί το όνομά του....θα έχεις πρόβλημα.....αχαχαχαχαχα :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 7, 2008 Author #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Kokolikos πιστεύω ότι ξέχασες να γράψεις στη λίστα και το ιγκουάνα μου αν κάνει κάνα search στο topic και δεν δεί το όνομά του....θα έχεις πρόβλημα.....αχαχαχαχαχα :P :P :P Εγώ θα το γράψω... αλλά εσύ θα πληρώσεις για δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 7, 2008 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 ok κανένα πρόβλημα..... :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 7, 2008 Author #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Kokolikos ok κανένα πρόβλημα..... :T: :T: Ωραία! (Μήτσο ετοίμασε και την σχάρα.. δεν έχω φάει ποτέ ιγκουάνα στα κάρβουνα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 7, 2008 #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Σε αυτόν που θα πέσει το φλουρί,τι κερδίζει? (εννοείται ότι θα υπάρχει φλουρί ε :P:P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 7, 2008 Author #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Φλουρί θα υπάρχει.. τώρα αν παίξει και δώρο θα δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 7, 2008 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Ομορφα....δεν βαζεται και καμμια υδροψυξη δωρο για να ειναι πιο ολοκληρωμενο το δωρο μου των Χριστουγεννων ?? :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 7, 2008 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 DJD θα έρθεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 7, 2008 Author #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS DJD θα έρθεις? Ώρες ώρες νομίζω ότι χάνεις πακέτα.. Pinging Gorillakos... Connection time out Connection time out Connection time out Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 7, 2008 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 αν δεν εχει δώρο εγώ δεν έρχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 7, 2008 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Kαλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 7, 2008 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 σου έδωκα το δικαίωμα να απαντήσεις και δεν το ήξερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 7, 2008 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 εσενα Ακη ποιος σου μιλησε τωρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Φεβρουάριος 7, 2008 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 11:19] Ωραία! (Μήτσο ετοίμασε και την σχάρα.. δεν έχω φάει ποτέ ιγκουάνα στα κάρβουνα ) :D :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 7, 2008 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 πλακα πλακα ποσοι εχουτ μαζευτει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 7, 2008 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 καμια 45αριά. Το θέμα είναι ότι αν έρθουν όλοι..το γλέντι θα γίνει στο παρκάκι μπροστά απ το μαγαζί και όχι στο μαγαζί του μήτσου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 7, 2008 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Ώρες ώρες νομίζω ότι χάνεις πακέτα.. Pinging Gorillakos... Connection time out Connection time out Connection time out Κάτι συνέβη στο pc μου και δεν βλέπω το πρώτο ποστ.. Ρε, νόμιζω ότι ήσουν "διακοπές", γι'αυτό ρώτησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 7, 2008 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Δε γίνεται να είναι ο spc και ο sotiris και να λείπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 7, 2008 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Dpolal έλα ρέεεει.... Να δούμε απο πού θα αγοράσουμε το πρόγραμμα απο 116ps σε 130 για το 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 7, 2008 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 45 ατομα ?!?!?wtf που θα χωρεσουν 45 καλογυμνασμενα και σφυργιλα κορμια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.