voudas Απρίλιος 4, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 δε λέω οτι λες ψέματα... προς θεού... απλά αντικρούω το ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ που είπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Απρίλιος 4, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 δε λέω οτι λες ψέματα... προς θεού... απλά αντικρούω το ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ που είπες... μα ουτε εγω λεω οτι λες οτι λεω ψεματα....απλα ειναι που θα πεσεις με δαυτους...απο ευρωπη οπου και να πεσεις ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ and thats period. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 4, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 οποιος παντως εχει προβλημα με panel απο laptop οποιασδηποτε μαρκας ας μου στειλει ενα πμ.ισως μπορω να βοηθησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 4, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Μπορείς να κοιτάξεις στην mk-hellas (αν θέλεις από Ελλάδα αγορά) ,από όσο θυμάμαι είναι Θεσσαλονίκη και έχει 2 πάνελ για το μοντέλο που λες : FSP:840N00075 --> AU OPTRONIC B154EW02 V1 στα 266€FSP:840N00079 --> LPL (μάλλον LG-Philips) LP154WX4-TLC3 G non-WV στα 255€Αν δεν σου φαίνεται άκυρη η τιμή για καινούριο πάνελ, παρτους ένα τηλέφωνο.......σημειωτέον ότι κάποιες εταιρίες σαν αυτές που αναφέρθηκαν πιό πάνω μπορούν να σου διαθέσουν και refurbished πάνελ κατόπιν συννενόησης, τα οποία προφανώς θα σου έρθουν φθηνότερα......οι τιμές πάντως είναι σχετικές με την τεχνολογία/γενιά του πάνελ....και θα συμφωνήσω με naz για αγορά από ευρώπη ( Γερμανία-Αγγλία ) λόγω τελωνείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 5, 2008 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 το panel είναι 23" και είναι απο Monitor αλλάζει κάτι αυτό?γιατί δεν είδα κάτι τέτοιο πουθενά στα link που είχαν ήδη αναφερθεί μπορεί να βοηθήσει κάποιος λίγο ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavalos Οκτώβριος 5, 2011 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάτι φθηνό για επισκευή στείλε μου μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 5, 2011 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.