Jump to content

Φορητός + Παιδιά = Σπασμένη οθόνη...

DMylonas

Recommended Posts

Με πήρε τηλ σήμερα ένας φίλος (παντρεμένος από τα 26 του, τί το ήθελε;;;) που τον Αύγουστο είχε αγοράσει ένα Fujitsu-Siemens Amilo Li-1705. Το τί χαρά έκανε που επιτέλους απέκτησε φορητό δεν λέγετε, μέχρι που βγήκαμε και με κέρασε.

Ο πιτσιρικάς του, 2 ετών παρά κάτι μήνες, όλο τον γλυκο-κοιτούσε τον φορητό, μέχρι που σήμερα του λέει:

- Μπαμπά κοίτα...

Γυρίζει ο χαζομπαμπάς και βλέπει ένα σιδερένιο αυτοκινητάκι HotWheel να "παρκάρει" με φόρα επάνω στην οθόνη του φορητού...

Αποτέλεσμα:

Η οθόνη του φορητού άνοιξε σαν λουλούδι, ο μπαμπάς κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό στα 28 του και ο πιτσιρικάς πρέπει να είναι ακόμα κρυμένος κάτω από το κρεβάτι.

Τώρα, εγγύηση δεν πιστεύω να πιάνει. Οπότε βρήκα ένα τηλ στην Θεσσαλονίκη:

ECHO HELLAS - 2310 922882

Και εμφανίζετε ώς τεχνική υποστήριξη της Fujitsu-Siemens, μπορούνε να το φτιάξουνε αυτοί, ξέρετε;

Πόσο λέτε να κοστίζει στο περίπου μια καινούργια οθόνη;

Και μήπως ξέρετε κάποιο μαγαζί που να πουλάει οθόνες καινούργιες ή μεταχειρισμένες;

Παρουσίαση του Laptop

dscn5073.miniature.jpg

Από ebay λέτε ε;

Εγώ θα του την κάνω την δουλειά, απλά απ' ότι βλέπω κάπου στα 150 βγάνει το lcd panel...

Μισή τιμή δηλαδή από τα 300...

http://cgi.ebay.com/NEW-FUJITSU-SIEMENS-AMILO-Li-1705-15-4-WXGA-LCD-SCREEN_W0QQitemZ170154773415QQihZ007QQcategoryZ31569QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQtrksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

Eχω ενα λαπτοπ με προβλημα στην μητρικη και εχω παρει αλλο. Ειναι Fujitsu-Siemens και εχει σχετικα καινουρια οθονη αφου φορητος+μαμα_που_καθαριζει=σπασμενη οθονη και ετσι εχω βαλει καινουρια. Αν σε ενδιαφερει στειλε μου ενα πμ να τα κανονισουμε.

Πριν από καιρό έχει έρθει επίσκεψη ο αδερφός μου με την αρραβωνιάρα στο σπίτι.

Εκεί λοιπόν που παίζει με τον μεγάλο μου γιό είχα δίπλα το φορητό κλειστό.

Lenono C3000

Πέρνει ο αδερφός μου το φορητό, το ακουμπά στο πάτωμα και λέει στον γιό μου πήδα επάνω, τους πρόλαβα τη στιγμή που ο μικρός είχε ήδη ανέβει ΕΠΑΝΩ στο φορητό και ήταν έτοιμος να πηδήξει.

Δυστυχώς τους συγγενείς ΔΕΝ τους διαλέγεις.

Ευτυχώς ο φορητός απεδείχθει to hard to die, δεν κατάλαβε τίποτα παρόλο που ο γιός είναι ήδη 16 κιλά.

Υπάρχει μια εταιρεία που μπορεί να σου αποστείλει με Fedex στο σπίτι σου οθόνη για να αντικαταστήσεις χαλασμένη ή σπασμένη οθόνη. Επίσης μπορεί να βάλεις και οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση σε μερικές περιπτώσεις. Ένας φίλος μου είχε χαλασμένη οθόνη στο VAIO του και του κόστισε 800 Ευρώ απο την μαμά και πήρε απο αυτούς για 270 μαζί με τελωνείο και αποστολή με Fedex.

http://www.screentekinc.com/

Ελπίζω να βοηθάει αυτο το link.

λοιπον η echo hellas ειναι πολυ super.. μου αλλαξε 2 φορες δισκο ..τη μια εντος και την αλλη εκτος εγγυησης

επισης επειδη βλεπω πως εισαι απο θεσ/νικη εχω εντοπισει ενα τυπα στο emarket που υποτιθεται πως εχει ανταλακτικα notebook και μαλιστα συγκεκριμενα οθονες απο ολα που κυκλοφορουν..και ειναι και θεσ/νικη http://www.emarket.gr/estores/index.cfm?userID=70618&topten=1

όχι, έχουν διαφορετικά βύσματα ή και τυχερός να είσαι να είναι ίδια μπορεί να είναι σε άλλη θέση και να μη φτάνουν τα καλώδια. επίσης δεν έχουν πάντα στο ίδιο σημείο το inverter για τις ccfl ή και τις τρύπες για βίδες οπότε μπορεί να μην μπαίνει καν στο κουφάρι...

αν θες μέσω ebay, έχω φέρει από έναν συγκεκριμένο 2 φορές τον τελευταίο μήνα, και ήταν ο φθηνότερος, με άμεση αποστολή σε πολύ καλή συσκευασία και συνεργάσιμος (τιμή που του είπα εγώ στα usps, δεν πλήρωσα τελωνείο). προχτές παρέλαβα τη 2η, μια βδομάδα αναμονή 210 ευρώ με τα μεταφορικά 15,4" 1920χ1200 panel για dell d810... και δε την είχε σε listing, του τη ζήτησα εγώ να τη βρει... να σου πω το nick του αν θες...

η dell hellas μου είχε ζητήσει 310... (μόνο αγορά το panel πάντα)

• 2 months later...

πολυ προσφατα επισκευασα μονος μου ενα toshiba με 15.4 οθονη,μου στοιχισε 155 ευρο μαζι με μεταφορικα.απο αγγλια η γερμανια θα παρεις,μην φερεις απο αμερικη ειναι σιγουρο το τελωνειο και σου διπλασιαζει στην καλυτερη την αξια της ολης ιστοριας..

αν θες πιο συγκεκριμενα ινφο σου στελνω πμ

πολυ προσφατα επισκευασα μονος μου ενα toshiba με 15.4 οθονη.απο αγγλια η γερμανια θα παρεις,μην φερεις απο αμερικη ειναι σιγουρο το τελωνειο και σου διπλασιαζει στην καλυτερη την αξια της ολης ιστοριας..

αν θες πιο συγκεκριμενα ινφο σου στελνω πμ

έχω φέρει 4 πάνελ μέσα σε 2 μήνες από αμερική, χωρίς να πληρώσω τελωνείο...

στείλε μου κ μένα πάντως αν θες από που προτείνεις μιας και δεν είναι κακό να υπάρχει κ backup plan...:)

εγω εφερα δυο απο συγκεκριμενο κ@λομαγαζο και αν θες σου δινω ολο το story και κολλησανε και τα δυο τελωνειο μετα απο δικη τους γκασμαδια....ασυνενοησια δεν φανταζεσαι...με καψανε τις εστειλα πισω στο χιουστον χωρις καν να τις εχω δει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.