mech5107 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Λοιπόν παίδες, μίας και είμαι σε περίοδο εύρεσης σωλήνων για την υδρόψυξή μου(εξεταστική σου λέει μετά... ), οπότε είπα να ανοίξω ένα θεματάκι για να το συζητήσουμε. Λοιπόν τώρα έχω παντού αλφαδολάστιχό απλό 11/16mm. Ξέρω θα πείτε όλοι βάλε tygon, 12+ το μέτρο λάστιχο δεν βάζω εκτός αν μου το χαρίσουν (...οποίος ενδιαφέρεται pm me:p ) Ψάχνω κάτι καλύτερο από τα απλά που έχω τώρα, όχι ότι με ενοχλούν, απλά τα μισά έχουν γίνει καφέ ενώ τα αλλά μισά έχουν θολώσει...(τα καφετιά αγοράστηκαν από άλλο μαγαζί... ) Καλά λόγια έχω ακούσει για τα primoflex Για πείτε γνώμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 ψαξε λιγακι και για clearflex:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιανουάριος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 20:50] Ψάχνω κάτι καλύτερο από τα απλά που έχω τώρα, όχι ότι με ενοχλούν, απλά τα μισά έχουν γίνει καφέ ενώ τα αλλά μισά έχουν θολώσει... Για ψάξε μήπως δεν φταίνε τα λάστιχα αλλα εχουν θολώσει - καφετισει , λόγω αλγηςΕχω αλφαδολαστηχο πάρα πολυ καιρό και ειναι κρύσταλλο , βάζω όμως στο νερο antialge . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 28, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 antialge? Τι είναι αυτό?Με τους σωλήνες, είμαι σίγουρος, γιατί οι μισοί που είχα πάρει από Ελευσίνα και είχα ανοίξει μόνος μου το καρούλι με το λάστιχο είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, ενώ αυτοί που πήρα εδώ Πάτρα, έχουν γίνει καφέ..Και οι 2 στο ίδιο σύστημα, τον ίδιο χρόνο, στην ίδια χρήση. Ο ένας καφέ και ο άλλος απλά λίγο θολός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιανουάριος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Είναι ιδικό υγρό που πουλάνε σε petshop τος οποίο πρέπει οπωσδήποτε να ρίχνεις μέσα στο νερό , για να μην πιάσει αλγη Αυτο που αναφέρεις το ειχα πάθει και εγω , εαν κοιτάξεις το ψυγειο εσωτερικά θα υπάρχει και εκει ασπρίλα , ειναι άλγηΕγω χρησιμοποιώ αυτοΕαν το πρόβλημα ειναι τα αλγη και να αλλάξεις σωλήνες πάλη θα θολώσουν , ασε σου θα εχει πέσει η ροή του νερού μεσα στο ψυγείο σου.Μάλλων πας για ξήλωμα και καθάρισμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 28, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Καλά έτσι και αλλιώς θα τα ξήλωνα όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιανουάριος 29, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Γιατί δεν παίρνετε tygon από μαγαζιά με φαρμακευτικά είδη? Απ ότι είχα δει διότι έψαχνα tygon 5mm το έχουν πολύ πιο φτηνό από τα μαγαζιά για υπολογιστές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιανουάριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Μιχάλη, είχες βρει στη Θεσσαλονίκη τέτοιο μαγαζί? Είχαν Tygon μισής ίντσας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 29, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από mihalis2001gr Γιατί δεν παίρνετε tygon από μαγαζιά με φαρμακευτικά είδη? Απ ότι είχα δει διότι έψαχνα tygon 5mm το έχουν πολύ πιο φτηνό από τα μαγαζιά για υπολογιστές Δηλαδή, πόσο το έχουν? Στα φαρμακευτικά μπορεί να έχουν μικρά νούμερα για οξυγόνο και τέτοια μάλλον, για 1/2" δεν το βλέπω... Θα ρωτήσω ένα φίλο φαρμακοποιό να μου πει αν έχουν τίποτα, αλλά δύσκολο το βλέπω σε 1/2"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιανουάριος 29, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Θα δω για μισή ίντσα και θα σας πω.Ο παπαποστόλου πρέπει να έχει.Σε μαγαζιά με φαρμακευτικά και ιατρικά είδη δείτε,τέτοια σωληνάκια χρησιμοποιούν και πολλά ιατρικά μηχανήματα,για να μη λέω όμως και τελικά έχουν μόνο για οξυγόνο η ορό, θα περάσω μια βόλτα και θα σας ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιανουάριος 29, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Ρε παιδες.. Τα φαρμακια δεν τα λενε φαρμακια για πλακα.. Θα με ενδιεφερε κι εμενα να βρω καποιο φτηνο tygon στην Αθηνα παντος.. (Αν και το αλφαδολαστηχο του angel_f μου κανει, αν τεριαζει στις υποδοχες και μου δινει καλη ροη.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιανουάριος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από mihalis2001gr Θα δω για μισή ίντσα και θα σας πω.Ο παπαποστόλου πρέπει να έχει. Σε μαγαζιά με φαρμακευτικά και ιατρικά είδη δείτε,τέτοια σωληνάκια χρησιμοποιούν και πολλά ιατρικά μηχανήματα,για να μη λέω όμως και τελικά έχουν μόνο για οξυγόνο η ορό, θα περάσω μια βόλτα και θα σας ενημερώσω Αν βρεις περιμένουμε αναλυτικές info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 29, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Ρώτησα σήμερα ένα φίλο μου φαρμακοποιό και στο φαρμακείο του έχουν διάφορα μικρά νούμερα σε σωλήνες, αλλά σε 1/2 δεν χρησιμοποιούν, οπότε δεν φέρνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 29, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Dr. Gonzo Αν βρεις περιμένουμε αναλυτικές info! +1 ολα στον βωμο της φτηνιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Φεβρουάριος 1, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από mech5107 [29-01-2008 23:42] Ρώτησα σήμερα ένα φίλο μου φαρμακοποιό και στο φαρμακείο του έχουν διάφορα μικρά νούμερα σε σωλήνες, αλλά σε 1/2 δεν χρησιμοποιούν, οπότε δεν φέρνουν... Ε, που να φερουν; Για να αναπνεει καμια φαλαινα ή να παει απ' ευθειας στη φλεβα; Το μονο που μου κανει ο 1/2 ειναι για το καλοριφερ του ασθενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.