Jump to content

Περι λάστιχων ο λόγος

mech5107

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες, μίας και είμαι σε περίοδο εύρεσης σωλήνων για την υδρόψυξή μου(εξεταστική σου λέει μετά... :p), οπότε είπα να ανοίξω ένα θεματάκι για να το συζητήσουμε. Λοιπόν τώρα έχω παντού αλφαδολάστιχό απλό 11/16mm.

Ξέρω θα πείτε όλοι βάλε tygon, 12+ το μέτρο λάστιχο δεν βάζω εκτός αν μου το χαρίσουν (...οποίος ενδιαφέρεται pm me:p )

Ψάχνω κάτι καλύτερο από τα απλά που έχω τώρα, όχι ότι με ενοχλούν, απλά τα μισά έχουν γίνει καφέ ενώ τα αλλά μισά έχουν θολώσει...(τα καφετιά αγοράστηκαν από άλλο μαγαζί...:TD: )

Καλά λόγια έχω ακούσει για τα primoflex

Για πείτε γνώμες...

Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 20:50]

Ψάχνω κάτι καλύτερο από τα απλά που έχω τώρα, όχι ότι με ενοχλούν, απλά τα μισά έχουν γίνει καφέ ενώ τα αλλά μισά έχουν θολώσει...

Για ψάξε μήπως δεν φταίνε τα λάστιχα αλλα εχουν θολώσει - καφετισει , λόγω αλγης

Εχω αλφαδολαστηχο πάρα πολυ καιρό και ειναι κρύσταλλο , βάζω όμως στο νερο antialge .

antialge? Τι είναι αυτό?

Με τους σωλήνες, είμαι σίγουρος, γιατί οι μισοί που είχα πάρει από Ελευσίνα και είχα ανοίξει μόνος μου το καρούλι με το λάστιχο είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, ενώ αυτοί που πήρα εδώ Πάτρα, έχουν γίνει καφέ..

Και οι 2 στο ίδιο σύστημα, τον ίδιο χρόνο, στην ίδια χρήση. Ο ένας καφέ και ο άλλος απλά λίγο θολός.

Είναι ιδικό υγρό που πουλάνε σε petshop τος οποίο πρέπει οπωσδήποτε να ρίχνεις μέσα στο νερό , για να μην πιάσει αλγη

Αυτο που αναφέρεις το ειχα πάθει και εγω , εαν κοιτάξεις το ψυγειο εσωτερικά θα υπάρχει και εκει ασπρίλα , ειναι άλγη

Εγω χρησιμοποιώ αυτο

Εαν το πρόβλημα ειναι τα αλγη και να αλλάξεις σωλήνες πάλη θα θολώσουν , ασε σου θα εχει πέσει η ροή του νερού μεσα στο ψυγείο σου.

Μάλλων πας για ξήλωμα και καθάρισμα..

Αρχική απάντηση από mihalis2001gr

Γιατί δεν παίρνετε tygon από μαγαζιά με φαρμακευτικά είδη?:hmm:

Απ ότι είχα δει διότι έψαχνα tygon 5mm το έχουν πολύ πιο φτηνό από τα μαγαζιά για υπολογιστές

Δηλαδή, πόσο το έχουν?

Στα φαρμακευτικά μπορεί να έχουν μικρά νούμερα για οξυγόνο και τέτοια μάλλον, για 1/2" δεν το βλέπω...

Θα ρωτήσω ένα φίλο φαρμακοποιό να μου πει αν έχουν τίποτα, αλλά δύσκολο το βλέπω σε 1/2"...

Θα δω για μισή ίντσα και θα σας πω.Ο παπαποστόλου πρέπει να έχει.

Σε μαγαζιά με φαρμακευτικά και ιατρικά είδη δείτε,τέτοια σωληνάκια χρησιμοποιούν και πολλά ιατρικά μηχανήματα,για να μη λέω όμως και τελικά έχουν μόνο για οξυγόνο η ορό, θα περάσω μια βόλτα και θα σας ενημερώσω

Ρε παιδες.. Τα φαρμακια δεν τα λενε φαρμακια για πλακα.. ;)

Θα με ενδιεφερε κι εμενα να βρω καποιο φτηνο tygon στην Αθηνα παντος..

(Αν και το αλφαδολαστηχο του angel_f μου κανει, αν τεριαζει στις υποδοχες και μου δινει καλη ροη.. ;))

Αρχική απάντηση από mihalis2001gr

Θα δω για μισή ίντσα και θα σας πω.Ο παπαποστόλου πρέπει να έχει.

Σε μαγαζιά με φαρμακευτικά και ιατρικά είδη δείτε,τέτοια σωληνάκια χρησιμοποιούν και πολλά ιατρικά μηχανήματα,για να μη λέω όμως και τελικά έχουν μόνο για οξυγόνο η ορό, θα περάσω μια βόλτα και θα σας ενημερώσω

Αν βρεις περιμένουμε αναλυτικές info! :)

Ρώτησα σήμερα ένα φίλο μου φαρμακοποιό και στο φαρμακείο του έχουν διάφορα μικρά νούμερα σε σωλήνες, αλλά σε 1/2 δεν χρησιμοποιούν, οπότε δεν φέρνουν...

Αρχική απάντηση από mech5107 [29-01-2008 23:42]

Ρώτησα σήμερα ένα φίλο μου φαρμακοποιό και στο φαρμακείο του έχουν διάφορα μικρά νούμερα σε σωλήνες, αλλά σε 1/2 δεν χρησιμοποιούν, οπότε δεν φέρνουν...

Ε, που να φερουν; Για να αναπνεει καμια φαλαινα ή να παει απ' ευθειας στη φλεβα;

Το μονο που μου κανει ο 1/2 ειναι για το καλοριφερ του ασθενη.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.