Fandom Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Χαίρετε παίδες,Εδώ και 5 μήνες τώρα είμαι ευτυχής χρήστης των XP64, σοβαρό πρόβλημα πότε. Κάπου πριν 2 βδομάδες τώρα, πηγαίνοντας σε catalyst 7.12 και μετα 8.1 άρχισαν τα προβλήματα. Ο uninstaller (ati software uninstall) δεν τελειώνει ποτέ (hang-αρει), αλλά αν κάνεις επανεκκίνηση το uninstall έχει γίνει.. και όταν πάω να βάλω νέους driver 7.11-8.1 μου βγάζει σφάλμα 'RegPermWriter64.exe encountered a problem' μπλα μπλα, 'οκ' και αρχίζει κανονικά την εγκατάσταση driver.Όλα αυτά δεν θα με πείραζαν αν δεν παρατηρούσα κάτι άκρως ενοχλητικό στο World of Warcraft (σε άλλα 3d games δεν το έχω δεί ακόμα), συνήθως μετά απο μερικά alt-tab. H οθόνη αρχίζει να αναβοσβήνει σε σημεία, σκάνε μονόχρωμα τρίγωνα απο το πουθενά όταν γυρίζω την κάμερα.. καρναβάλι δηλαδή.Το σύστημα είναι της υπογραφής, χρησιμοποιώ επίσης συχνα tuneup 2008 registry cleaner/defrag (αν αυτό έχει να κάνει κάτι). Δοκίμασα τον stand-alone uninstaller αλλά κολλάει χωρίς να κάνει τίποτα, με cpu usage 50%. Παρακαλώ αν κάποιος έχει καμία ιδέα ας προτείνει, θα με γλιτώσετε αρκετό κόπο.
MADKiller7 Ιανουάριος 28, 2008 #2 Ιανουάριος 28, 2008 Kανε unistall σε safe mode και καθαρισμα με driver cleaner pro.
Fandom Ιανουάριος 30, 2008 Author #3 Ιανουάριος 30, 2008 Δεν δούλεψε η πρόταση σου MADKiller7 Καμία άλλη ιδέα/εμπειρία κάποιος;
Kostas007 Ιανουάριος 30, 2008 #4 Ιανουάριος 30, 2008 oi 8.1 εχουν καποια bug...για δοκιμασε παλι τους 7.12
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.