Jump to content

WinXP 64 και Catalyst πρόβλημα!

Fandom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαίρετε παίδες,

Εδώ και 5 μήνες τώρα είμαι ευτυχής χρήστης των XP64, σοβαρό πρόβλημα πότε. Κάπου πριν 2 βδομάδες τώρα, πηγαίνοντας σε catalyst 7.12 και μετα 8.1 άρχισαν τα προβλήματα. Ο uninstaller (ati software uninstall) δεν τελειώνει ποτέ (hang-αρει), αλλά αν κάνεις επανεκκίνηση το uninstall έχει γίνει.. και όταν πάω να βάλω νέους driver 7.11-8.1 μου βγάζει σφάλμα 'RegPermWriter64.exe encountered a problem' μπλα μπλα, 'οκ' και αρχίζει κανονικά την εγκατάσταση driver.

Όλα αυτά δεν θα με πείραζαν αν δεν παρατηρούσα κάτι άκρως ενοχλητικό στο World of Warcraft (σε άλλα 3d games δεν το έχω δεί ακόμα), συνήθως μετά απο μερικά alt-tab. H οθόνη αρχίζει να αναβοσβήνει σε σημεία, σκάνε μονόχρωμα τρίγωνα απο το πουθενά όταν γυρίζω την κάμερα.. καρναβάλι δηλαδή.

Το σύστημα είναι της υπογραφής, χρησιμοποιώ επίσης συχνα tuneup 2008 registry cleaner/defrag (αν αυτό έχει να κάνει κάτι). Δοκίμασα τον stand-alone uninstaller αλλά κολλάει χωρίς να κάνει τίποτα, με cpu usage 50%.

Παρακαλώ αν κάποιος έχει καμία ιδέα ας προτείνει, θα με γλιτώσετε αρκετό κόπο.

Δεν δούλεψε η πρόταση σου MADKiller7 :( Καμία άλλη ιδέα/εμπειρία κάποιος;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.