GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Καλησπέρα ΜορτεςςςςΥπάρχει μια μικρή επιδότηση και θέλω να κάνω δώρο ένα κινητό στην Sister.Έχω δει αυτό: LG GT540 Optimus - Full phone specificationsΥπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα $$ + -? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Φεβρουάριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 XPERIA X8, γιατί δεν είναι LG(δεν έχει περάσει από τα χέρια μου ούτε ένα καλό LG) και έχει και μικρότερο SAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Υπαρχει και ενα ZTE Blade που γινετε ντορος..αλλα πολυ κινεζικο ρε γμτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Έχω το Blade και για τα λεφτά του (~140) δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Έχει τεράστια υποστήριξη από custom rom, σχετικά καλό hardware, η οθόνη είναι καλή, η μπαταρία τίμια το wifi άψογο.Συστήνω ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!Τελικά πήραμε το Optimus One (LG P500) που ειναι εξίσου καλό..Δωσαμε μια διαφορα +140 οποτε κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Οι εντυπωσεις οι δικες σου πως είναι ; Γιατι με ενδιαφερει να παρω ενα android για λογους προγραμματισμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 13, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Πολυ ευχαριστημενος..και μπαταρια κραταει..και τεζα αποκριση εχει..και customizable ειναι..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285683 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.