Cuore Sportivo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με τον εν λόγω εκτυπωτή... Συγκεκριμένα είναι ο HP deskjet 450 cbi. Πριν κάτι μήνες που πήγα να τον συνδέσω με το PC, παρατήρησα ότι για κάποιο λόγο δεν τον αναγνώριζε... Δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί τότε δεν τον είχα και πολύ ανάγκη. Λόγω κάποιων εργασίων όμως, κάθισα σήμερα και τον εγκατέστησα κανονικά. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι η ποιότητα της εκτύπωσής, είναι άθλια, κάτι το οποίο προφανώς δεν συνέβαινε παλιότερα. Τα μελάνια είναι σχετικά καινούργια (τα έχω περίπου 4-5 μήνες) όμως όλον αυτόν τον καιρό δεν είχαν δουλέψει ποτέ. Από τις ρυθμίσεις έχω επιλέξει η ποιότητα να είναι η καλύτερη (best), και έχω κάνει και align... Παίζει να φταίει ότι τα μελάνια όλους αυτούς τους μήνες "ξεράθηκαν"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιανουάριος 31, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Fixed!Έκανα ένα "Clean Colors" (κάπως έτσι πρέπει να λεγόταν) και είναι μια χαρά τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.