hayabusa Ιανουάριος 30, 2008 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 και εγω ψηνομαι να το ξαναβαλω μονο και μονο για το online...αρχιστε να προσευχεστε ή βρειτε μου ενα καλο λογο για να μην μπω... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 30, 2008 Author #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Παίδες ο server δεν έπεσε.Σόρρυ που δεν μπήκα αλλα πήγα να δω τον Αστεριξ.Ελπίζω να σας άρεσε.Έμαθα ότι ήσασταν 5-6 άτομα.Πείτε και τη γνώμη σας.Όποιος θέλει οδηγίες να μ πει να του τις στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 31, 2008 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Death εδω...ειχαμε πολυ ωραιο ματσακι....αυριο ισως ερθει και ενας φιλος καμενος επισης....Papatsonis με εκανες πελατη με το sniper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 31, 2008 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Κωλόφαρδοι.... :p Ήμουν πολύ κουρασμένος εχθές, μέχρι να μπω ίδρωσα... Ρε ο katastrofes ποιος είναι; Πολύ γρήγορος ρε παιδί μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 31, 2008 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 @papatsonis Δηλαδή θες να πεις οτι με sniper εισαι ακόμα καλύτερος??! Πελατες μας έκανες Πάντως πλακα ειχε αλλα ήμασταν 5 ατομα και δεν ελεγε και πολύ :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιανουάριος 31, 2008 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Παιδες, επειδη εβαλα και εγω, την εντολη connect την κανουμε στο μελος με ανεβασμενο τον server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Ιανουάριος 31, 2008 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από ShadowRunner Κωλόφαρδοι.... :p Ήμουν πολύ κουρασμένος εχθές, μέχρι να μπω ίδρωσα... Ρε ο katastrofes ποιος είναι; Πολύ γρήγορος ρε παιδί μου. ενας συμμαθητης μου....... καμμενος ειναι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 31, 2008 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από fusion Παιδες, επειδη εβαλα και εγω, την εντολη connect την κανουμε στο μελος με ανεβασμενο τον server? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 31, 2008 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Fusion και οι υπόλοιποι που δεν μπόρεσαν να μπούνε εχθές.... Αναλυτικά τα βήματα:1. Εγκατάσταση του patch 1.42. Εγκατάσταση του προγράμματος2. Βάζουμε το όνομα του server: crio1 3. Βάζουμε το pass του server: crio 4. Αφού συνδεθούμε στο πρόγραμμα, μας βγάλει όλα οκ δλδ. 5. Ανοίγουμε το Call Of Duty6. Πατάμε "Go Multiplayer"7. Στο Multiplayer πλέον πατάμε πάνω πάνω "Join Server"8. Αφού μπούμε στην καρτέλα με τους servers κάνουμε τα παρακάτω:Πατάμε ` <- Δίπλα στον αριθμό 1 στο πληκτρολόγιο μας είναι αυτόκαι γράφουμε: connect \ 5.158.211.97Δεν θυμάμαι τώρα το i.p και τις διευθύνσεις του patch, είμαι στην δουλειά.. ας τα βάλει κάποιος.Αν κάνετε σωστά τα παραπάνω, όλα θα δουλέψουν μια χαρά. Υπενθυμίζω ότι στο πρόγραμμα ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από αυτά που ανέφερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Ιανουάριος 31, 2008 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 cod 4 1.4 patch.....(link)server: 5.158.211.97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 31, 2008 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Εντάξει τα έφτιαξα... thanks fragou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 31, 2008 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Ωραια, για σημερα τι ωρα λετε?...Γιαν να δοκιμασω να μπω, γιατι εχθες τζιφος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 31, 2008 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Απο τις 9+ μια χαρά θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 31, 2008 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από ShadowRunnerΑναλυτικά τα βήματα:1. Εγκατάσταση του patch 1.42. Εγκατάσταση του προγράμματος2. Βάζουμε το όνομα του server: crio1 3. Βάζουμε το pass του server: crio 4. Αφού συνδεθούμε στο πρόγραμμα, μας βγάλει όλα οκ δλδ. 5. Ανοίγουμε το Call Of Duty6. Πατάμε "Go Multiplayer"7. Στο Multiplayer πλέον πατάμε πάνω πάνω "Join Server"8. Αφού μπούμε στην καρτέλα με τους servers κάνουμε τα παρακάτω:Πατάμε ` <- Δίπλα στον αριθμό 1 στο πληκτρολόγιο μας είναι αυτόκαι γράφουμε: connect \ 5.158.211.97 O server ειναι συνεχεια σηκωμενος? Γιατι το \connect 5.158.211.97 δεν με βαζει πουθενα. Ουτε χτες ουτε σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 31, 2008 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 και μενα αντε καντε κατι ρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 31, 2008 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αποκλείεται παιδιά να μην σας βάζει ή να μην σας λέει πως ο server έχει άλλη έκδοση αν δεν κατεβάστε το patch 1.4 Εάν πάλι επιμένει αυτό και δεν σας βάζει τότε κοιτάξτε και λίγο τα NAT σας ή το firewall των Windows σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 31, 2008 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 ειναι ΟΝ τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 31, 2008 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 εμενα το hamachi λεει οτι ο σερβερ ειναι full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 31, 2008 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Ποιος ο λογος να σηκωνεις server μεσω hamachi και να μην σηκωσεις εναν κανονικο σπασμενο server και με ενα απλο port forwarding+καποια σελιδα για dynamic ip να μπαινουμε κατευθειαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 31, 2008 Author #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Λοιπόν ο server Μπορει να ανεβει οποιαδηποτε ώρα.Επαναλαμβάνω όποιον θέλει οδηγίες να μου στείλει πμ να του στείλω λινκ με οτιδήποτε θα χρειαστείτε για να παίξετε.Greek fragma Για ξαναδοκίμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.