kom Φεβρουάριος 4, 2008 #161 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 ακριβως ετσι - ταυτοχρονα θα παιζεις και θα βριζεις katastrofea & papatsonh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Φεβρουάριος 4, 2008 #162 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 αααααααα πολύ ωραία... πολύ ωραία! ’ντε γιατί αυτός ο papatsonhs μας έχει κάνει πελάτες Τώρα τουλάχιστον θα μπορώ να βρίζω και να με ακούει Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 4, 2008 #163 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από kom ακριβως ετσι - ταυτοχρονα θα παιζεις και θα βριζεις katastrofea & papatsonh βριστε τον σημερα με λερωσε με σαλτσες.......... αλλα δεν καταλαβα πως δουλευει αυτο ρε συ kom.... ειναι δικτυο στο hamachi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 4, 2008 #164 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Ελπίζω να ισχύει ακόμη η δήλωση για τις μικρές λουλούδες...θέλω να μπώ και γω στην παρέα σας μα είμαι noobas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 4, 2008 #165 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από fragou14 βριστε τον σημερα με λερωσε με σαλτσες..........αλλα δεν καταλαβα πως δουλευει αυτο ρε συ kom....ειναι δικτυο στο hamachi??? Οχι. Ειναι εξωτερικος σερβερ πανω στον οποιο συνδεεσαι και βοηθαει στην επικοινωνια. Κατεβασε τον client του teamspeak και συνδεσου με τα στοιχεια που σου εδωσε. Ειναι πολυ ευκολο στη χρηση και θα το καταλαβεις και μονος σου πως δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 4, 2008 Author #166 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Λόγω τεχνικών δυσκολιών ο server δεν θα ανέβει σήμερα.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Φεβρουάριος 4, 2008 #167 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρπαζω την ευκαιρια να σας διευκολυνω....τον ανεβαζω εγω τον σερβερ σημερα αν θελετε...Name: Chemuoa Password:chem...Θα ανοιξει μετα τις 9... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 4, 2008 #168 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 γιατι μες το υπαρχον δικτυο του crio δεν μπορεις να τον ανεβασεις.......(δεν ξερω ρωταω)......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Φεβρουάριος 4, 2008 #169 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Ναι...τελικα γινεται...οποτε τα λεμε εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 4, 2008 Author #170 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αύριο θα υπάρχει κανονικά ο server με το 1.5 patchΟπότε ξεκινήστε update.Για βοήθεια σχετικά με αρχεία που ίσως χρειάζονται ξαναβάλτε τα κρατήστε τα παλιά αρχεία πριν αρχίσετε το Patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Φεβρουάριος 4, 2008 #171 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 λοιπον για τους ενδιαφερομενους Team Speak Client κατεβαστε τον client ο server που τρεχω εχει την παλια εκδοση και οχι την updated executable και δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο για τον ποιον client πρεπει να κατεβασετε - θα σας προτεινα τον παλιο τωρα μετα το installation τρεχετε το team speak RC2 και πατε connection -> quick connect και βαλτε τα παρακατω στοιχεια server address : propo.hopto.org nickname : το nick σας login name : κενο password : thelab connect και ειστε συνδεμενοι επειτα στο μενου settings -> sound input/output settings στο voice send method μαρκαρετε το push to talk και διαλεγετε το πληκτρο η κουμπι του mouse που σας βολευει το οποιο θα πατατε και θα μιλατε αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Φεβρουάριος 4, 2008 #172 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 @crioτο update 1.5 δεν δίνει και τίποτε καλύτερο από το 1.4... άσε που εγώ προσπάθησα να το βάλω και δεν μπορώ... απλά δεν μπαίνει και πολλοί χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 4, 2008 Author #173 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Δεν νομίζω,εγώ αμέσως το έβαλα και χωρίς πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 4, 2008 #174 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 20:21] Δεν νομίζω,εγώ αμέσως το έβαλα και χωρίς πρόβλημα και εγώ το ίδιο...κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Φεβρουάριος 4, 2008 #175 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Eτοιμος ο σερβερ...5.108.102.134 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 4, 2008 #176 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από christosjr1 [Σήμερα, στις 20:56] Eτοιμος ο σερβερ...5.108.102.134 Μήπως να αναβαθμίζαμε στην έκδοση 1,5?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Φεβρουάριος 4, 2008 #177 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Εγω οχι ακομα λογω....οχι νομιμων διαδικασιων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 4, 2008 #178 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από christosjr1 [Σήμερα, στις 21:16] Εγω οχι ακομα λογω....οχι νομιμων διαδικασιων.... Μην αγχώνεσαι...μπορεις να αναβαθμίσεις απο 1,4 σε 1,5 χωρίς φόβο κατεβάζοντας το patch απο την activision....και το singleplayer συνεχίζει να παίζει κανονικά tested Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Φεβρουάριος 4, 2008 #179 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 O σερβερ μολις εκλεισε....καληνυχτα σε ολους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 4, 2008 Author #180 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Εγώ απο την πλευρά μου να ευχαριστήσω τον christosjr1 που άνοιξε σήμερα τρον server αντι για μένα.Αν όλα πάνε καλά αύριο θα παίζουμε στο 1.5 version του παιχνιδιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.