cabrinha Φεβρουάριος 1, 2008 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Μερικοι εχουν την badmanerια μεσα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 1, 2008 Author #142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 1)Θέλω να ευχαρηστήσω όσους αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους την προσπάθειά μ2)Να πώ ότι κάθε μέρα γινόμαστε και περισσότεροι και καλύτεροι 3)Μόλις τώρα έκλεισα το server 2 σχεδόν άρα σήμερα έμεινε ανοιχτός 4 ώρες4)Ποστάρω screenshots αμέσως για να δέιτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 1, 2008 Author #143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 TEAM DEATHMATCH Ένα που ο cab έριχνε λιλι μόνος του ενα με λίγη βοήθεια απο εμένα και τον louris7 Και για το τέλος φύλαξα ένα μάθημα που παρέδωσα σε george - georgeg - death για το πως θερίζουμε στο call Sorry παιδιά αλλα να μην παινευτώ λίγο?? :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 2, 2008 Author #144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Λοιπόν,βγηκε σημερα το 1.5 Patch για το call.Προς το παρών προτείνω τη μη αναβάθμηση αφού δεν προσφέρει κατι νέο στο παιχνίδι αλλα και για άλλους πιο ιδιαίτερους λόγους.Σήμερα θέλεται να ανοίξω το server?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 2, 2008 #145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Θελουμε. Θελουμε. Μη το ρωτας καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 2, 2008 #146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από crio Λοιπόν,βγηκε σημερα το 1.5 Patch για το call.Προς το παρών προτείνω τη μη αναβάθμηση αφού δεν προσφέρει κατι νέο στο παιχνίδι αλλα και για άλλους πιο ιδιαίτερους λόγους.Σήμερα θέλεται να ανοίξω το server?? το εχω κατεβασει αλλα δεν το εχω βαλει ακομα......αν ειναι να το βαλουμε ενημερωσε οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 2, 2008 Author #147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 okάμα βγεί κάτι που χρείαζομαι θα σας πω,προς το παρών όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 2, 2008 Author #148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Ο server έχει ανοίξειΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Φεβρουάριος 2, 2008 #149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 γιατι ειμαι μονος μου στον server ; κατι κανω λαθος η ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 2, 2008 Author #150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 O server έκλεισε για σήμερα.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Φεβρουάριος 2, 2008 #151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 εμένα πάλι με πέταξε η forthnet δεν πρόλαβα να σας πω καληνύχτα, αν παίξετε μετά πείτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 3, 2008 Author #152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Ο server θα ανοίξει στις 9(Συγγνώμη που δεν ανοίγω νωρίτερα αλλα διαβάζω λόγω εξεταστικής) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Φεβρουάριος 3, 2008 #153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 λοιπον επειδη εχω ανοιχτο pc στο μαγαζι ολο το βραδυ σκεφτηκα να σηκωσω και εναν Team Speak Server για το κεφι μαςserver address : propo.hopto.orgpassword : thelabθα ειναι 24/7 ανοιχτος και ισως καμια φορα να μενει κλειστος για περιπου 1-2 ωρες λογο εργασιων που θα εχω εδω στο προπο συνηθως πρωινες ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 3, 2008 Author #154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 ΠΑρακαλώ όσοι είναι να μπείτε να έιστε μέσα γύρω στις 8.55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 3, 2008 Author #155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 server is upthank you Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 3, 2008 Author #156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 εχει κάποιος έδώ στην παεριοχή να μου δανείσει και καρτα pci-e ώστε να την δώσω αυτή για RMA?¨Ωστε να μην κλείσει ο srver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Φεβρουάριος 3, 2008 #157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Σήμερα δεν έχει φωτό crio:P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 3, 2008 Author #158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 χαχαΤώρα θα βάλωΠάντως σήμερα έιχαμε 3,5 ωρες ανοικτο το server Με σταθερα 5-6 άτομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 3, 2008 Author #159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Φεβρουάριος 4, 2008 #160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 @komΤι είναι αυτό ακριβώς που άνοιξες; Μπορούμε να μιλάμε μέσω αυτού και να παίζουμε και στον crio ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.