Dem Ιανουάριος 31, 2008 #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 16:33] Ποιος ο λογος να σηκωνεις server μεσω hamachi και να μην σηκωσεις εναν κανονικο σπασμενο server και με ενα απλο port forwarding+καποια σελιδα για dynamic ip να μπαινουμε κατευθειαν? Nαι κ μενα αυτή είναι η απορία μου, δεν εχω ιδέα τι κανει το χαματσι δλδ τι πλεονεκτηματα έχει υπερ της λύσης του unstoppable ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 31, 2008 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Ποιος θα σηκώσει το hacked server ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιανουάριος 31, 2008 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Moλις εβαλα το χαματσι....βρηκε το δικτυο crio με εσας μεσα...μπαινω στο game κάνω \connect 5.158.211.97 αλλα γραφει time server connection timed out ή κατι τετοιο....δεν μπαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 31, 2008 Author #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Ρε καποιοι εδω μέσα μου φαίνεται οτι βαριέστε να ασχοληθείτε και τα βρίσκεται όλα δύσκολα.’μα διαβάσεις dem απο την αρχή τα ποστ θα δεις οτι τώρα ο server είναι κλειστός και ότι θα ανοίξει μετα.Επίσης για αυτό που λέτε με το Hacked server δεν ξέρω πως γίνεται και ούτε με νοίαζει.Ανεβάζω ένα server Μέσω του hamachi και όποιος θέλει μπαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 31, 2008 Author #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Ο server θα ανοίξει στις 9.30 ίσως και λίγο νωρίτερα.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 31, 2008 #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Crio μην εξάπτεσαι... και οι υπόλοιποι Κρατήστε τις δυνάμεις σας για το COD... Θα σας σκίσω σήμερα :computer: :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 31, 2008 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Eχει δικιο ο Crio παιδια...Αφου ολοι ξερετε γιατι τοσο καιρο δεν το κανατε?Το παιδι εκανε μια πολυ καλη κινηση και πατε ολοι να τον φατε...Οπως ειπε και ο Τριτσης:"Στην Ελλαδα υπαρχει ενας ο οποιος κανει κατι και αλλα 9.999.999 που του λενε πως θα το εκανε καλυτερα...". :dots: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιανουάριος 31, 2008 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 17:41] Ρε καποιοι εδω μέσα μου φαίνεται οτι βαριέστε να ασχοληθείτε και τα βρίσκεται όλα δύσκολα. αυτό ξαναπεστο , γενικά πολυ σοφία σ αυτη την προταση. ίσως να μπω σημερα αλλιώς θα σας δειξω πως παιζεται το COD4 μετα απο κανα 2βδομαδο, καντε λίγο υπομονή Αρχική απάντηση από christosjr1 [Σήμερα, στις 17:46] Eχει δικιο ο Crio παιδια...Αφου ολοι ξερετε γιατι τοσο καιρο δεν το κανατε?Το παιδι εκανε μια πολυ καλη κινηση και πατε ολοι να τον φατε...Οπως ειπε και ο Τριτσης:"Στην Ελλαδα υπαρχει ενας ο οποιος κανει κατι και αλλα 9.999.999 που του λενε πως θα το εκανε καλυτερα...". :dots: φιλος, ρωτησα τους ειδικους, εσας δηλαδη, (οσους ξερουν τεσπα) αν εχει πλεονεκτηματα το χαματσι σε σχεση μ αυτο που ειπε ο unstoppable, πήγε κανεις να φαει το crio??? Που το ειδες αυτό? μηπως σου άρεσε αυτο του Τριτση και είπες να το γραψεις όπως και να εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 31, 2008 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 μηπως σου άρεσε αυτο του Τριτση και είπες να το γραψεις όπως και να εχει? Aν και δεν πηγαινε σε εσενα...ναι μου αρεσε.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 31, 2008 Author #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Μπείτε σήμερα είτε είστε ο rambo στο cod4 έιτε είστε η μικρή λουλού.Καλό θα είναι και για τους δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιανουάριος 31, 2008 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από christosjr1 [Σήμερα, στις 18:02] Aν και δεν πηγαινε σε εσενα...ναι μου αρεσε.... :p spammer Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 31, 2008 Author #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Βασικά πιστεύω ότι γύρω στα 12 άτομα τα σηκώνω.Εσείς τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 31, 2008 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Only time will tell.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιανουάριος 31, 2008 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Μην τσακώνεστε.Και συγχαρητήρια στο φίλο μας το crio ο οποίος πήρε τη πρωτοβουλία να φτιάξει αυτό που έφτιαξε.Όποιος έχει πρόβλημα ας φτιάξει hacked server και μπαίνουμε εκεί...Τι άλλο να πω....Πάντως για πρώτη φορά cod4 multi πορώθηκα άγρια....:banging: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gef Ιανουάριος 31, 2008 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 crio ooooooooooooooooooooooole Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 31, 2008 Author #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 ρε gef πρώτη καταχώρηση στο forum και αυτό βρήκες να πείς??χαχαΠες γα τον q6600 σου στα 4.6ghz και την 8800gtx σου full overclocked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 31, 2008 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 17:41] Ρε καποιοι εδω μέσα μου φαίνεται οτι βαριέστε να ασχοληθείτε και τα βρίσκεται όλα δύσκολα.’μα διαβάσεις dem απο την αρχή τα ποστ θα δεις οτι τώρα ο server είναι κλειστός και ότι θα ανοίξει μετα.Επίσης για αυτό που λέτε με το Hacked server δεν ξέρω πως γίνεται και ούτε με νοίαζει.Ανεβάζω ένα server Μέσω του hamachi και όποιος θέλει μπαίνει. Αρχική απάντηση από christosjr1 [Σήμερα, στις 17:46] Eχει δικιο ο Crio παιδια...Αφου ολοι ξερετε γιατι τοσο καιρο δεν το κανατε?Το παιδι εκανε μια πολυ καλη κινηση και πατε ολοι να τον φατε...Οπως ειπε και ο Τριτσης:"Στην Ελλαδα υπαρχει ενας ο οποιος κανει κατι και αλλα 9.999.999 που του λενε πως θα το εκανε καλυτερα...". :dots: Δεν πηγα να φαω κανεναν, απλα ειπα εναν πιο ευκολο τροπο να σηκωθει ο server. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει μια προταση που εκανα για να γινει καλυτερη η ολη φαση να την εκλαμβανετε σαν επιθεση. Τι να πω......hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 31, 2008 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 18:12] Δεν πηγα να φαω κανεναν, απλα ειπα εναν πιο ευκολο τροπο να σηκωθει ο server. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει μια προταση που εκανα για να γινει καλυτερη η ολη φαση να την εκλαμβανετε σαν επιθεση. Τι να πω......hf Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 16:41] Ρε καποιοι εδω μέσα μου φαίνεται οτι βαριέστε να ασχοληθείτε και τα βρίσκεται όλα δύσκολα.’μα διαβάσεις dem απο την αρχή τα ποστ θα δεις οτι τώρα ο server είναι κλειστός και ότι θα ανοίξει μετα.Επίσης για αυτό που λέτε με το Hacked server δεν ξέρω πως γίνεται και ούτε με νοίαζει.Ανεβάζω ένα server Μέσω του hamachi και όποιος θέλει μπαίνει. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οι οδηγιες δεν αναγραφονται στα ποστ εδω?..εχθες με ανοιχτο το server δεν καταφερα να μπω οπως και αλλοι.Δεν ειναι οτι βαριεμαι να ψαξω , οπως επισης δεν ειπα ποτε οτι ειμαι καλος στο COD4.Ισως και ο πιο ασχετος να ειμαι, αλλα θελω να δω πως λειτουργει το προγραμμα, οπως επισης και τι διαφορα εχει και αν ειναι πιο γρηγορο.Ομως γιατι στο λαν δεν εμφανιζε καμια πιστα?Γιατι δεν γραφουμε σε ποστ τις οδηγιες, βασικες, ωστε να τις εχουμε μαζεμενες?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 31, 2008 Author #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Είπα εγώ για σένα?Απλα λέω ότι κάποιοι μόλις συνάντησααν την πρώτη δυσκολία είπαν α είναι προβληματικό.Επίσης απο το να σηκωθεί κάποιος Cracked server για ενα Game δεν είναι καλύτερο να έχουμε ένα hamachi srver για όλα??Ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 31, 2008 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Εδω και λιγη ωρα εχω σηκωσει ενα σερβερ. Για να συνδεθειτε γραφετε στην κονσολα \connect 5.178.32.133 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.