Jump to content

Call of duty 4 μέσω HAMACHi

crio

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 16:33]

Ποιος ο λογος να σηκωνεις server μεσω hamachi και να μην σηκωσεις εναν κανονικο σπασμενο server και με ενα απλο port forwarding+καποια σελιδα για dynamic ip να μπαινουμε κατευθειαν?

Nαι κ μενα αυτή είναι η απορία μου,

δεν εχω ιδέα τι κανει το χαματσι δλδ τι πλεονεκτηματα έχει υπερ της λύσης του

unstoppable ?????

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Ρε καποιοι εδω μέσα μου φαίνεται οτι βαριέστε να ασχοληθείτε και τα βρίσκεται όλα δύσκολα.’μα διαβάσεις dem απο την αρχή τα ποστ θα δεις οτι τώρα ο server είναι κλειστός και ότι θα ανοίξει μετα.Επίσης για αυτό που λέτε με το Hacked server δεν ξέρω πως γίνεται και ούτε με νοίαζει.Ανεβάζω ένα server Μέσω του hamachi και όποιος θέλει μπαίνει.

Eχει δικιο ο Crio παιδια...Αφου ολοι ξερετε γιατι τοσο καιρο δεν το κανατε?Το παιδι εκανε μια πολυ καλη κινηση και πατε ολοι να τον φατε...Οπως ειπε και ο Τριτσης:"Στην Ελλαδα υπαρχει ενας ο οποιος κανει κατι και αλλα 9.999.999 που του λενε πως θα το εκανε καλυτερα...".:dots: :dots:

Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 17:41]

Ρε καποιοι εδω μέσα μου φαίνεται οτι βαριέστε να ασχοληθείτε και τα βρίσκεται όλα δύσκολα.

αυτό ξαναπεστο , γενικά πολυ σοφία σ αυτη την προταση.

ίσως να μπω σημερα αλλιώς θα σας δειξω πως παιζεται το COD4 μετα απο κανα

2βδομαδο, καντε λίγο υπομονή :hehe:

Αρχική απάντηση από christosjr1 [Σήμερα, στις 17:46]

Eχει δικιο ο Crio παιδια...Αφου ολοι ξερετε γιατι τοσο καιρο δεν το κανατε?Το παιδι εκανε μια πολυ καλη κινηση και πατε ολοι να τον φατε...Οπως ειπε και ο Τριτσης:"Στην Ελλαδα υπαρχει ενας ο οποιος κανει κατι και αλλα 9.999.999 που του λενε πως θα το εκανε καλυτερα...".:dots: :dots:

:boxed:

φιλος, ρωτησα τους ειδικους, εσας δηλαδη, (οσους ξερουν τεσπα) αν εχει πλεονεκτηματα το χαματσι σε σχεση μ αυτο που ειπε ο unstoppable, πήγε κανεις να φαει το crio???

Που το ειδες αυτό?

μηπως σου άρεσε αυτο του Τριτση και είπες να το γραψεις όπως και να εχει?

Μην τσακώνεστε.

Και συγχαρητήρια στο φίλο μας το crio ο οποίος πήρε τη πρωτοβουλία να φτιάξει αυτό που έφτιαξε.

Όποιος έχει πρόβλημα ας φτιάξει hacked server και μπαίνουμε εκεί...

Τι άλλο να πω....

Πάντως για πρώτη φορά cod4 multi πορώθηκα άγρια....:banging: :clap:

Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 17:41]

Ρε καποιοι εδω μέσα μου φαίνεται οτι βαριέστε να ασχοληθείτε και τα βρίσκεται όλα δύσκολα.’μα διαβάσεις dem απο την αρχή τα ποστ θα δεις οτι τώρα ο server είναι κλειστός και ότι θα ανοίξει μετα.Επίσης για αυτό που λέτε με το Hacked server δεν ξέρω πως γίνεται και ούτε με νοίαζει.Ανεβάζω ένα server Μέσω του hamachi και όποιος θέλει μπαίνει.

Αρχική απάντηση από christosjr1 [Σήμερα, στις 17:46]

Δεν πηγα να φαω κανεναν, απλα ειπα εναν πιο ευκολο τροπο να σηκωθει ο server. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει μια προταση που εκανα για να γινει καλυτερη η ολη φαση να την εκλαμβανετε σαν επιθεση. Τι να πω......hf

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 18:12]

Δεν πηγα να φαω κανεναν, απλα ειπα εναν πιο ευκολο τροπο να σηκωθει ο server. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει μια προταση που εκανα για να γινει καλυτερη η ολη φαση να την εκλαμβανετε σαν επιθεση. Τι να πω......hf

Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 16:41]

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οι οδηγιες δεν αναγραφονται στα ποστ εδω?..

εχθες με ανοιχτο το server δεν καταφερα να μπω οπως και αλλοι.

Δεν ειναι οτι βαριεμαι να ψαξω , οπως επισης δεν ειπα ποτε οτι ειμαι καλος στο COD4.

Ισως και ο πιο ασχετος να ειμαι, αλλα θελω να δω πως λειτουργει το προγραμμα, οπως επισης και τι διαφορα εχει και αν ειναι πιο γρηγορο.

Ομως γιατι στο λαν δεν εμφανιζε καμια πιστα?

Γιατι δεν γραφουμε σε ποστ τις οδηγιες, βασικες, ωστε να τις εχουμε μαζεμενες?..

Είπα εγώ για σένα?Απλα λέω ότι κάποιοι μόλις συνάντησααν την πρώτη δυσκολία είπαν α είναι προβληματικό.Επίσης απο το να σηκωθεί κάποιος Cracked server για ενα Game δεν είναι καλύτερο να έχουμε ένα hamachi srver για όλα??Ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.