mariosalice Οκτώβριος 5, 2007 #21 Οκτώβριος 5, 2007 @obijuan1983Ποια είναι η μέγιστη συχνότητα που έχει ανέβει ο Q6600 με αέρα ή νερό κατά τη γνώμη σου?
Heatspreader Οκτώβριος 5, 2007 Author #22 Οκτώβριος 5, 2007 Μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά εδώ:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2472188#post2472188
Astakos Οκτώβριος 5, 2007 #23 Οκτώβριος 5, 2007 LLOOOOLLL American bar το καναμε ...Ο obi τα εβαλε με τον κολλητο του doom που του εκανε χαβαλε για τον ερωτα του με τον AN7 αλλα πριν προλαβουν πεταγεται ο pcfreak και την λεει στον obi που του την ειχε πει πιο πριν και μετα ο lafas την λεει στον ΑN7 που και αυτος με την σειρα την λεει στον Doom... Συγνωμη που το μπαχαλευς αλλα εχω ΛΙΩΣΕΙ...
Heatspreader Οκτώβριος 5, 2007 Author #24 Οκτώβριος 5, 2007 Καλώς τα ..... μας. Καλά εσύ ο AN7 μπροστά σου είναι άγιος. Μα καλά γιατί είσαι και εσύ τόσο εριστικός? Καλά δεν φταις εσύ, φταίνε οι mods που αφήνουν το επίπεδο να πέφτει τόσο πολύ.
AN7 OverClocker Οκτώβριος 5, 2007 #25 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 No big deal 4.0GHz spi1M stable me aera kai? Otan to elega,4.0GHz with Air, kapoioi elegan pou kai pos... Apla tipota parapano... (Sorry gia ta greeklish,tha diorthothei) Αρχική απάντηση από obijuan1983 Καλά, μας κάνεις πλάκα?Για ποια σκορ μιλάς τόσο εντυπωσιασμένος?Δεν θέλω να μειώσω αυτό που κατάφερε το παιδί αλλά στα 3600 βγάζει και η ''κουτσή μαρία 06 με Q6600 G0''... Όσο για τα 4.0GHz cpu-z &Spi1m ''STABLE'' απλά δεν το σχολιάζω...απλά κομμάτι που ποστάρει και βγάζει 1M στα 4GHz...για κάθε μέρα δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό απο τους άλλους @Lafas ποιός μίλησε για cascade?Ο καθένας κάνει τις επιλογές του...Προσωπικά στο Gaming-Bench Pc εχω Phase@cpu Water@gpu...Aπο εμφάνιση όμως δεν βλέπω να είναι ανω κάτω εκτός αν είμαι στραβός...ούτε απο θόρυβο είναι τραγικό...Αλλά και εσύ με την στοκ ο ανεμιστήρας ήταν στον ''μηδέν'' ? Αρχική απάντηση από obijuan1983 +1 13K βγάζει κανείς με διπύρνο και ΑΤΙ2900ΧΤ.... Δεν είναι δα και τόσο τρελο... @Lafas εγώ δεν μετράω τίποτα , απλά μου την δίνει να δίνονται λανθασμένες εντυπώσεις και να παρασέρνονται οσοι δεν γνωρίζουν... Aν δεν εχεις καταλάβει ο καθένας σχεδιαζει και στήνει αναλογα με τις απαιτήσεις του...Φυσικα για κατι πιο 24/7 εχω το κατω PC, αλλά για Gaming & Benching κάτι λιγότερο απο το επάνω δεν θα έφτανε, κατα την γνώμη μου πάντα... Αρχική απάντηση από obijuan1983 Μάλιστα...μάλλον έχεις μεγάλη εμπειρία στο εν λόγω site/forum για να το λές... Όλα αυτά που λές το οτι το Hardware εχει ξεφύγει τι σχέση έχει με όλα αυτά που λέμε; Σου επαναλαμβάνω όπως είπε και ο χρήστης stefanos9 απλα για πολλούς απο εμάς εδώ αυτό που μας έδειξες δεν είναι τόσο δα τραγικα καλο,χωρίς να προσπαθώ να το μειώσω απλα να σου πω πως απλα είναι εφικτό... Δεν ξέρω γιατί το παίρνεις στραβά... Απλά να βγαίνεις και να λες οτι με τα άτομα που συναναστρέφεσαι δεν έχεις δει ουτε έναν να βγάζει 14κ στο 05 δεν μας κάνει εντύπωση(προσωπικά μιλάω και ίσως αρκετοί να συμφωνούν) γιατί απλά τέτοια σκορ βγάζαμε πέρσυ... Φιλικά όπως πάντα... Αρχική απάντηση από obijuan1983 Λοιπον ξαναδιάβασε αν δεν σου κάνει κόπο τα ποστ μου και πες μου αν αναφερόμουνα σε σένα με λόγια προσβλητικά ή υποτιμητικά... Quote του Papatsonis και του Mαriosalice έβαζα για τον λόγω οτι μου φαινόταν περιέργοι-υπεβολικοί οι διθύραμβοι σχετικά με τα σκορ...χωρίς φυσικά να έχω κάτι με τα παιδιά... Όσο για σένα μπράβο σου...τόσες φορές είπα οτι δεν θέλω να μειώσω-επισκιάσω τα σκορ σου... Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες...και με εξομοίωσες με το επίπεδο του εν λόγω site/forum...αυτό δεν δέχτηκα... Φιλικά και ελπίζω να κατάλαβες... Εγώ δεν έχω να πώ τπτ πάντως. όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Νομίζω ομως δεν θα επρεπε να γινουν καποια σχολιακια. Διαφωνεί κανείς? Πραγματικά απορώ όμως. Γιατί τέτοια πρικοχωλίαση? Αρχική απάντηση από Lafas1987 Νομίζω πως όταν κάποιος είναι σε ένα υψηλότερο επίπεδο από κάποιον άλλον, καλό είναι να συγχαίρει και όχι αμέσως να πει "ααα και σιγά" και άλλα τέτοια. Εσείς ίσως και εγώ (επειδή μου αρέσει το καλό Hardware) τα βγάζατε πέρυση. Δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος που μπαίνει στα Forums τα έβγαζε όμως. Τέλος πάντων μιλώντας πάντα φιλικά και ήρεμα διακρίνω γενικά μια αρνητική ενέργεια και κανένα support σε ότι και αν κάνει κάποιος. Κλοκάρει λίγο καλά "ααα σιγά υπάρχου και αλλού", παίρνει μια καλή κάρτα γραφικών "ααα σιγά θα βγει καλύτερη". Μήπως πρέπει να καταλάβετε ότι, ότι κάνουμε τουλάχιστον εγώ, το κάνω για εμένα και για καθαρά προσωπική ευχαρίστηση? Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος, αλλά δεν με νοιάζει. Κοιτάω τι κάνω εγώ. Πάντα φιλικά και πραγματικά ρε παιδιά, τι να πω, ελπίζω να καταλαβαίνετε. Νομίζω λάφα είναι ότι πιο σωστό έχεις γράψει ποτέ. Δεν προσπαθώ να πάω με τα νερά σου ούτε με τπτ άλλο.Απλά απορώ με μερικούς ανθρώπους
Heatspreader Οκτώβριος 5, 2007 Author #26 Οκτώβριος 5, 2007 Εγώ πραγματικά AN7 λυπούμε πολύ όταν υπάρχουν τέτοιου είδους καταστάσεις. Ελπίζω και εσύ από εδώ και πέρα να είσαι λίγο πιο χαλαρός και όχι τόσο είρων. Η αλήθεια είναι ότι σε βρίσκω όχι παράλογο σε αυτό το Topic στα περισσότερα σου posts.
AN7 OverClocker Οκτώβριος 5, 2007 #27 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 Εγώ πραγματικά AN7 λυπούμε πολύ όταν υπάρχουν τέτοιου είδους καταστάσεις. Ελπίζω και εσύ από εδώ και πέρα να είσαι λίγο πιο χαλαρός και όχι τόσο είρων. Η αλήθεια είναι ότι σε βρίσκω όχι παράλογο σε αυτό το Topic στα περισσότερα σου posts. μαν,δεν θα είμαι ειρωνας αν δεν υπαρχει λογος να ειρωνευτώ.
Astakos Οκτώβριος 5, 2007 #28 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 Καλώς τα ..... μας. Καλά εσύ ο AN7 μπροστά σου είναι άγιος. Μα καλά γιατί είσαι και εσύ τόσο εριστικός? Καλά δεν φταις εσύ, φταίνε οι mods που αφήνουν το επίπεδο να πέφτει τόσο πολύ. Εννοοντας με τις ........? Οκ το πιασα..Με εβαλες στη θεση μου...Σου υποσχομαι να αλλαξω....
AN7 OverClocker Οκτώβριος 5, 2007 #29 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Astakos LLOOOOLLL American bar το καναμε ...Ο obi τα εβαλε με τον κολλητο του doom που του εκανε χαβαλε για τον ερωτα του με τον AN7 αλλα πριν προλαβουν πεταγεται ο pcfreak και την λεει στον obi που του την ειχε πει πιο πριν και μετα ο lafas την λεει στον ΑN7 που και αυτος με την σειρα την λεει στον Doom... Συγνωμη που το μπαχαλευς αλλα εχω ΛΙΩΣΕΙ... misunderstanding.Δεν την "είπα" στον doomΑπλά ξεκαθάρησα την θέση μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.