Jump to content

Abit IP35 Pro BH

Heatspreader

Recommended Posts

Καλά, μας κάνεις πλάκα?Για ποια σκορ μιλάς τόσο εντυπωσιασμένος?Δεν θέλω να μειώσω αυτό που κατάφερε το παιδί αλλά στα 3600 βγάζει και η ''κουτσή μαρία 06 με Q6600 G0''...

Όσο για τα 4.0GHz cpu-z &Spi1m ''STABLE'' απλά δεν το σχολιάζω...απλά κομμάτι που ποστάρει και βγάζει 1M στα 4GHz...για κάθε μέρα δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό απο τους άλλους

@Lafas ποιός μίλησε για cascade?Ο καθένας κάνει τις επιλογές του...Προσωπικά στο Gaming-Bench Pc εχω Phase@cpu Water@gpu...Aπο εμφάνιση όμως δεν βλέπω να είναι ανω κάτω εκτός αν είμαι στραβός...ούτε απο θόρυβο είναι τραγικό...Αλλά και εσύ με την στοκ ο ανεμιστήρας ήταν στον ''μηδέν'' ?

post-3721-1416073209,9939_thumb.jpg

1) Ναι βγάζουν αρκετοί μπορώ να πω αλλά είναι μεγάλο πράγμα να έχεις στο 3dmark06 ένα 14άκι, όπως και να το κάνουμε. Και οι άλλοι που το κάνουν είναι μεγάλο πράγμα. ;)

2) Στην ουσία ναι. Δεν είναι κάτι στη πραγματικότητα τα 4GHZ, καθώς είναι μόνο για PI. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως στο χώρο του OC υπάρχει και αυτό. Δηλαδή ένα PI και τίποτα άλλο. Από ότι είδα αυτές τις λίγες ώρες που κοίταξα πιο προσεκτικά και άλλα συστήματα με Q, δεν είναι πολλούς με 4GHZ σε αέρα, βασικά δεν είδα κανέναν.

3) Ποιος σου είπε φίλε μου obijuan1983 ότι είναι άσχημο το PC σου? Μην αρπάζεσαι.:flower:

Η δική μου γνώμη όμως είναι μέχρι νερό θεωρείται home χρήση οτιδήποτε άλλο πάει εργαστηριακό. Όσο για αυτό με τον ανεμιστήρα, σε διαβεβαιώ ότι πάντα τα έχω όλα στα τέρμα και σε IDLE.

Και τέλος πάντως ας ρίξουμε λίγο τους τόνους. Δεν μετράμε τα τις σολές μας, κάνουμε κάτι και περνάει ευχάριστα η ώρα.

+1

13K βγάζει κανείς με διπύρνο και ΑΤΙ2900ΧΤ....

Δεν είναι δα και τόσο τρελο...

@Lafas εγώ δεν μετράω τίποτα , απλά μου την δίνει να δίνονται λανθασμένες εντυπώσεις και να παρασέρνονται οσοι δεν γνωρίζουν...

Aν δεν εχεις καταλάβει ο καθένας σχεδιαζει και στήνει αναλογα με τις απαιτήσεις του...Φυσικα για κατι πιο 24/7 εχω το κατω PC, αλλά για Gaming & Benching κάτι λιγότερο απο το επάνω δεν θα έφτανε, κατα την γνώμη μου πάντα...

post-3721-1416073210,0923_thumb.jpg

Πω.... Ρε παιδιά... Insomnia μου θυμίζει... Τι ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα είναι αυτή? Και όλα default να τα βάλω πάλι θα πω ότι είναι μεγάλο πράμα το score που θα βγάλω. Μιλάμε ότι τα Hardware έχουν ξεφύγει σε επιδόσεις.

Εγώ δεν συγκρίνομαι με τους extreme Οverclockers! Απευθύνομαι σε χρήστες σαν και εμένα. Με την αερόψυξή τους, άντε με νερό. Εγώ τα άτομα που ξέρω ούτε στο 05 δεν βγάζουν 14k. O Μάριος για παράδειγμα χωρίς να το λέω άσχημα με συγκρίνει με το HOT. Τι δουλειά έχω εγώ με αυτά? Εγώ πάει τελείωσα από benches. ’ντε να έρθει κανά φιλαράκι να του δείξω κάνα 3dmark αν δεν θέλει να τα δει μόνο από τα screenshots. Είδα που φτάνει ok και τέρμα. Τώρα το δουλεύω στα 3,5GHZ για κάθε μέρα και τελείωσε η υπόθεση.

Εμένα σαν χρήστη, με εντυπωσιάζει πάρα πολύ το 14άρι και το 4GHZ στο CPU-Z. ’λλους που βλέπουν πολλά κάθε μέρα όχι. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι εντυπωσιακό. Και κάποιος νεκροθάφτης βλέπει νεκρούς, δεν σημαίνει επειδή το έχει συνηθίσει δεν είναι και τίποτα...

Αν και ξαναλέω ότι 4GHZ δεν έχω δει μέχρι τώρα με αέρα.

Μάλιστα...μάλλον έχεις μεγάλη εμπειρία στο εν λόγω site/forum για να το λές...

Όλα αυτά που λές το οτι το Hardware εχει ξεφύγει τι σχέση έχει με όλα αυτά που λέμε;

Σου επαναλαμβάνω όπως είπε και ο χρήστης stefanos9 απλα για πολλούς απο εμάς εδώ αυτό που μας έδειξες δεν είναι τόσο δα τραγικα καλο,χωρίς να προσπαθώ να το μειώσω απλα να σου πω πως απλα είναι εφικτό...

Δεν ξέρω γιατί το παίρνεις στραβά...

Απλά να βγαίνεις και να λες οτι με τα άτομα που συναναστρέφεσαι δεν έχεις δει ουτε έναν να βγάζει 14κ στο 05 δεν μας κάνει εντύπωση(προσωπικά μιλάω και ίσως αρκετοί να συμφωνούν) γιατί απλά τέτοια σκορ βγάζαμε πέρσυ...

Φιλικά όπως πάντα...

Νομίζω πως όταν κάποιος είναι σε ένα υψηλότερο επίπεδο από κάποιον άλλον, καλό είναι να συγχαίρει και όχι αμέσως να πει "ααα και σιγά" και άλλα τέτοια. Εσείς ίσως και εγώ (επειδή μου αρέσει το καλό Hardware) τα βγάζατε πέρυση. Δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος που μπαίνει στα Forums τα έβγαζε όμως.

Τέλος πάντων μιλώντας πάντα φιλικά και ήρεμα διακρίνω γενικά μια αρνητική ενέργεια και κανένα support σε ότι και αν κάνει κάποιος. Κλοκάρει λίγο καλά "ααα σιγά υπάρχου και αλλού", παίρνει μια καλή κάρτα γραφικών "ααα σιγά θα βγει καλύτερη".

Μήπως πρέπει να καταλάβετε ότι, ότι κάνουμε τουλάχιστον εγώ, το κάνω για εμένα και για καθαρά προσωπική ευχαρίστηση? Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος, αλλά δεν με νοιάζει. Κοιτάω τι κάνω εγώ.

Πάντα φιλικά και πραγματικά ρε παιδιά, τι να πω, ελπίζω να καταλαβαίνετε.

Λοιπον ξαναδιάβασε αν δεν σου κάνει κόπο τα ποστ μου και πες μου αν αναφερόμουνα σε σένα με λόγια προσβλητικά ή υποτιμητικά...

Quote του Papatsonis και του Mαriosalice έβαζα για τον λόγω οτι μου φαινόταν περιέργοι-υπεβολικοί οι διθύραμβοι σχετικά με τα σκορ...χωρίς φυσικά να έχω κάτι με τα παιδιά...

Όσο για σένα μπράβο σου...τόσες φορές είπα οτι δεν θέλω να μειώσω-επισκιάσω τα σκορ σου...

Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες...και με εξομοίωσες με το επίπεδο του εν λόγω site/forum...αυτό δεν δέχτηκα...

Φιλικά και ελπίζω να κατάλαβες...

Ok τότε ίσως ενίσχυσε αυτό το συναίσθημά μου το αρκετά κακό κλίμα που έχει το FOrum Που σίγουρα θα το έχεις καταλάβει. Νομίζω ότι από εμένα έχετε καλυφθεί και εγώ από εσάς. Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω πάνω σε αυτό.

@ΑΝ7: Ρε συ ΑΝ7 κρίμα δεν είναι να αρχίσουμε τα ίδια?

@PCfreak:Την ειρωνία σου σε κανα ξαδερφάκι σου η σε κανέναν άλλο που την σηκώνει...

πάλι για ban πας μου φαίνεται μαζί με το φιλαράκι σου...

η ζήλια θα σας φάει που του έτυχε "καλό" κομμάτι του ανθρώπου...

Πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα. Λογικά θα έχετε κάποια προηγούμενα και αναφέρεστε στο παρελθόν όπως ο AN7 με το τελευταίο του post (#42).

Διαβάζοντας αρχικά το post του φίλου pcfreak, δεν διέκρινα κάποια ειρωνεία. Για να το λέτε εσείς όμως θα έχετε σχηματίσει εικόνα για τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου χρήστη, οπότε κάτι θα ξέρετε.

Καλά όσο για τον AN7, πιτσιρικάκι είναι από τα μέρη μου, που την έχει δει ότι ξέρει και θέλει να τραβάει τη προσοχή. Έχει μπαναριστεί στο παρελθόν κάνοντας paste στο FOrum αυτά που του έσουρνα από το MSN... Ότι πιο απελπισμένο και noob-ικο έχω δει. :coax:

obi αν εχεις προβλημα με εμενα, πες σε μενα οτι θες...την οικογενεια μου να την αφησεις απεξω οκ?

επισης καλο θα ηταν να μας ελεγες αν ξερεις καποιον-καποιους που εχουν quad πανω απο 4giga με αερα...

Αρχική απάντηση από Doom

πάλι για ban πας μου φαίνεται μαζί με το φιλαράκι σου...

η ζήλια θα σας φάει που του έτυχε "καλό" κομμάτι του ανθρώπου...

ζήλια?

Y?

Μια χαρά,ξέρουμε και step που πάει ;)

Δεν νομίζω να αναφέρθηκα πουθενά στο αποτέλεσμα του lafa που είναι πέρα κάθε φιλοδοξίας.

Και ειδικά το mobo....510fsb σε quad? OOMGGG.

Lafa έχεις πέσει σε μητρική κομματάρα.

Απλά είδα να ποστάρωνται phase και πόσταρα και γώ.Κακό είναι?

όσο για αυτό.

Αρχική απάντηση από Lafas1987

Καλά όσο για τον AN7, πιτσιρικάκι είναι από τα μέρη μου, που την έχει δει ότι ξέρει και θέλει να τραβάει τη προσοχή. Έχει μπαναριστεί στο παρελθόν κάνοντας paste στο FOrum αυτά που του έσουρνα από το MSN... Ότι πιο απελπισμένο και noob-ικο έχω δει. :coax:

Πόσες φορές θα σου πώ ότι μπαναρίστηκα για άλλο λόγο?,ελεορ μ αρέσει που το πιστευεις κι όλας,και μην συγχαίεις καταστάσεις και forum και πιτσιρικάς είσαι και σύ

Μάθε τι κάνει το στραπ και έλα πε μου

Τεσπα

Για άλλη μια φορά τΕλΛος

Φίλε AN7 πέρα από ότι λες τώρα σίγουρα ξέρεις ότι ο τρόπος σου δεν είναι και ο καλύτερος.

Δεν ξέρω αν έχω πέσει σε μητρική "κομματάρα" ή σε CPU "κομματάρα", πάντως με τον Ε6600 δεν πήγαινα πάνω από 3,8GHZ και πάνω από 480ΜΗΖ FSB. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχα καλό κομμάτι? Νομίζω ότι με αέρα είναι πολύ καλά τα 3,8GHZ.

Πάντως αν έχω πέσει το αξίζω γιατί 5+ μήνες είχα πέσει στη χειρότερη striker της ASUS! :p

Πιστεύω ότι μπορεί να πρυτανεύσει η λογική και να σταματήσετε τα τζατζαρίσματα μεταξύ σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.