Jump to content

Η καλυτερη καρτα γραφικων

FANISTELROOY

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμενα να κανω μια ερωτηση σημερα λεω να παω να παρω μια 3870χ2..εχω το DQ6 P35 λετε να μην πηγενει καλα λογο Chipset να θελει δηλαδη κανενα χ38?

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

η 3870χ2 παίζει με pcie1.1 (υποστηρίζεται από P35) και όχι PCIE2 για να απαιτεί Χ38...Μια χαρά θα είσαι, πιστεύω

Απο το στιγμη που εχεις pci x16 καλα θα σαι αλλα για να την εκμεταλλευτεις πληρως θελει προτυπο pci 2.0.

Kατ εμε τσιμπα την καλα θα σαι.το χ38 το μονο καλο που προσφερει ειναι το pci 2.0 και τις 2 pci express poy einai x16 σε αντιθεση με το π35 που η μια ειναι χ16 και η αλλη χ4

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 07:30]

Εμ.. τι λες;

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45668

Και πιο συγκεκριμένα:

Εξακολουθει να προηγειτε κατα ενα χιλιαρικο-και-βαλε απ' οσο εχω δει ομως

http://www.tweaktown.com/articles/1237/nvidia_g92_overclocked_gt_vs_gts_512/index.html

Σε ενα αλλο γραφιμα παντως καπου στο forum ειχα δει διαφορες γυρω στα 20fps αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες..

Ρε παιδια μπορετέ να ταξινομήσετε τις κάρτες σε σχέση με την απόδοση τους

1)8800 GT

2)3870

3)8800 GT sli

4)3870 CF

5) 3870 x2

6) 8800 Gtx

7) 8800 Gtx sli

8) 8800 Ultra

9)8800 Ultra SLi

λοιπον την πειρα την καρτουλα απο το e-shop εχτες..το προβλημα ειναι οτι το τροφοδοτικο μου ενω λεει οτι εχει 8-πινο ρευμα δεν εχει τι να κανω που θα βρω..8πινο σε 8πινο?

Αρχική απάντηση από Τακας

λοιπον την πειρα την καρτουλα απο το e-shop εχτες..το προβλημα ειναι οτι το τροφοδοτικο μου ενω λεει οτι εχει 8-πινο ρευμα δεν εχει τι να κανω που θα βρω..8πινο σε 8πινο?

τι τροφοδοτικο εχεις?

αν ειναι καλο βρες ανταπτορα

αν ειναι μουφεξ αλλαξε το

Επρεπε να ειχε το λεει και το κουτι..2χ8πινα αλλα που ειναι οεο?πιρα το μαγαζι που το πειρα και ανειξαν ενα αλλο κουτι και μου εδωσαν...το τροφοδοτικο ειναι 1000αρι δεν ειπαρχει λογος αλλαγης τροφοδοτικου νομιζω..:)

Αρχική απάντηση από JohnnyGR

Η GT ειναι αρκετα ποιο κατω απο την GTS σε θεμα αποδοσης.. Συκρινοντας και τις δυο καρτες σε G92 παντα, οι διαφορες που μπορει να διακρινει κανεις απο τα περισσοτερα reviews, ειναι της ταξεως των 20-22fps.

Oπως ειπα και σε προηγουμενο post (some tips highlighted):

Οmg.... ΟΧΙ???

Τοτε οι Gts γιατι ειναι ακομα ποιο ακριβες? Για χαρη γουστου ή για κοροιδα?

Εγω προτινω στο παιδι 2x8800 Gts.

Αρχική απάντηση από Τακας

Επρεπε να ειχε το λεει και το κουτι..2χ8πινα αλλα που ειναι οεο?πιρα το μαγαζι που το πειρα και ανειξαν ενα αλλο κουτι και μου εδωσαν...το τροφοδοτικο ειναι 1000αρι δεν ειπαρχει λογος αλλαγης τροφοδοτικου νομιζω..:)

α καλα.μαλλον και απο το δικο σου κουτι τα ειχαν βουτηξει για να τα δωσουν στον προηγουμενο κτλ κτλ κτλ

Αρχική απάντηση από jimakos21

Οmg.... ΟΧΙ???

και η 8600GTS ειναι πιο ακριβη απο την 3850.ειναι και πιο γρηγορη?

και η 8800GTS 320/640 ειναι πιο ακριβη απο την 8800GT Ειναι και πιο γρηγορη?

Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 13:25]

Οmg.... ΟΧΙ???

Εγω δηλαδη τι προτεινα? Διαβαζεις καθολου τι γραφω? :dots:

Αρχική απάντηση από JohnnyGR [Χθες, στις 21:42]
Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 07:30]

Εμ.. τι λες;

Να προσθεσω επισης κατι σε αυτο που ελεγα πιο πριν:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45668

Και πιο συγκεκριμένα:

Εξακολουθει να προηγειτε κατα ενα χιλιαρικο-και-βαλε απ' οσο εχω δει ομως

http://www.tweaktown.com/articles/1237/nvidia_g92_overclocked_gt_vs_gts_512/index.html

Σε ενα αλλο γραφιμα παντως καπου στο forum ειχα δει διαφορες γυρω στα 20fps αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες..

Βρηκα και τον ενδειχτικο πινακα που εψαχνα DJD:

5598da15-b8f8-4a24-a91c-313369c55ecb.png

Νομιζω οτι στην πρωτη γραμουλα φαινεται ξεκαθαρα το 20ρι, ε?

JohnnyGR έχεις δίκιο σε αυτά που λες,αλλά,αν πέσεις σε καλό κομμάτι 8800gt τα ρολόγια της gts τα φτάνεις άνετα και τότε οι διαφορές μηδενίζονται πολύ απλά επείδη οι κάρτες είναι "ίδιες"!...τα ατού της gts είναι το καλύτερο cooler και το γεγονός ότι κλοκάρει καλυτερα από την gt...πάντως τα 20fps διαφορά τα βλέπουμε μόνο σε παιχνίδια που πιάνουν πάνω από 100 frames στα υπόλοιπα games "ψαλίδα" κλείνει....αυτό που συμπεραίνω εγώ είναι ότι αν ένα παιχνίδι είναι unplayable στην gt,το ίδιο θα έιναι και στην gts,....άντε να σου βγάζει 7-8 frames παραπάνω...

Με την ιδια λογικη, οπως μπορουμε να σπρωξουμε την GT να φτασει την GTS, μπορουμε να σπρωξουμε την GTS να φτασει την Ultra+.

Συμφωνω, αλλα δεν νομιζω οτι θα πας να παιξεις παιχνιδακια του τυπου crysis, με το setup που περιεγραψε ο DJD, γιατι και με τις 2 ειναι unplayable.. Μπορει η GTS με μικροτερο detail και resolution, στο crysis να βγαζει πολυ πιο παραπανω και να ανοιγει την ψαλιδα..

Εγω παντως που θα παιξω το UT3, ειμαι πολυ ευχαριστιμενος με τις αποδοσεις της GTS που σκοπευω να παρω.. Και πιστευω, λογο του cooler, οτι η GTS ειναι πιο value for money, γιατι ενα 30-40ρι (για να μην πω και 50ρι) θα το σκασεις για ενα aftermarket cooler, τα υπολοιπα 40-50Ε ισως αξιζουν αυτες τις διαφορες και το επιπεδο στο οποιο μπορει να ανεβει.. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.