Jump to content

Η καλυτερη καρτα γραφικων

FANISTELROOY

Recommended Posts

Εγώ λέω να βάλεις προσωρινά την 8800 GTX και όταν θέλεις να πάρεις κι άλλη τότε να πάρεις άλλη μία ολόιδια!:spell:

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Mε 2x8800 gt πάνω σε 780i χάνεις την υποστήριξη στους 45νμ quad(δεν έχουν έρθει ακόμα),με 2x3870 πάνω σε Χ38 ίσως αντιμετωπίσεις προβλήματα με τους drivers/ασυμβατότητες με κάποια παιχνίδια..(και σε sli μπορεί να έχεις τέτοια προβλήματα).¨Αρα, καλύτερα να πάρεις μία 3870 και εάν δείς ότι δεν σε καλύπτει , παίρνεις άλλη μία.Η, εάν δεν σε νοιάζει τόσο η ασυμβατότητα με τους επερχόμενους 45νμ quad και δεν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για o.c , πηγαινε σε 2χ8800 gt.

Αρχική απάντηση από FANISTELROOY [Σήμερα, στις 20:40]

Προς το παρον παμε για μια GT αντε GTS με G92 και λεω να επενδυσω αλλου τα χρηματα.

Καλή η σύνθεση, όμως μια καλύτερη μιτρική σε τόσο δυνατό σύστημα είναι σημαντική..Εάν δεν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για o.c πήγαινε τουλάχιστον σε ip35 pro..Επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι τόσα watt..Στο δικό μου σύστημα, με μία gtx, q6600 @3.4 ghz , 12 volt αντλία,ένα σωρό ανεμιστήρες κ.λ.π το 750άρι pc&c δουλεύει άνετα.

Εχουμε βγει λιγο οφφτοπικ (βλ. καρτες γραφικων), αλλα τι θα μου προτινατε για μητρικη; Δεν ξερω τι παιζει με τα καινουρια τσιπ Χ38 κλπ κλπ. Απ οτι εχω καταλαβει αφορουν τη χρηση 2 καρτων γραφικων. Αυτη τη στιγμη δεν νομιζω να οδηγηθω σε τετοια λυση καποια στιγμη. Αλλα ποτε μην λες ποτε. Επεισης δεν με ενδιαφερει wifi που εχουν καποιες μητρικες.

Ενα ακομη ερωτημα σχετικο με την καρτα γραφικων. Μια καρτα 8800GT θα μπορει να σταθει στις αναλυσεις της 24αρας ΕΙΖΟ?

Και κατι ακομα. Μηπως θα πρεπει να βρισκομαι σε μεγαλη αποσταση απο μια τετοια οθονη;

δεν θα χεις προβλημα με την gt σε αρκετους τιτλους παιχνιδιων παντα σε native αναλυση....οσο αναφορα την αποσταση εγω προσωπικα με το 24αρι ειμαι στα 50cm με 1 μετρο πολυ ανετα διχως να με κουραζει

Αρχική απάντηση από AGRIMI

αν πας για μία κάρτα 8800gts 512 mb (θα σε ικανοποιήση στο 90% των games)

Το αλλο 10% τι καρτα χρειαζετε δηλαδη για να εισαι ΟΚ???

Ελατε ρε παιδια, τωρα μιλαμε για 8800GT vs 8800GTS που οι διαφορες τους ειναι 3-4fps σε high-end παιχνιδια! Το παιδι PRO σας ειπε πως παιζει! Γιατι να μην πιασει μια GTS και με τα υπολοιπα χρηματα ας παρει δισκους για τα αρχεια του ή κατι αλλο?? Εγω με μια x1950GT 256mb ειμαι και μια χαρα επαιξα και το COD, και το TimeShift, και το Farcry ακομα και το Crysis!

εγω παντως επειδη βλεπω και χει στησει καλο μηχανακι σε 1920χ1200 αναλυση θα πηγαινα τωρα σε 3870 X2 1GB για να μουν πολυ ανετος...γιατι ποτε δεν ξερεις με τετοιο hardware και οθονη ολο και κανα game καλο θα τρεξει

Αρχική απάντηση από DragonFlight [Σήμερα, στις 01:46]

Το αλλο 10% τι καρτα χρειαζετε δηλαδη για να εισαι ΟΚ???

Ελατε ρε παιδια, τωρα μιλαμε για 8800GT vs 8800GTS που οι διαφορες τους ειναι 3-4fps σε high-end παιχνιδια! Το παιδι PRO σας ειπε πως παιζει! Γιατι να μην πιασει μια GTS και με τα υπολοιπα χρηματα ας παρει δισκους για τα αρχεια του ή κατι αλλο?? Εγω με μια x1950GT 256mb ειμαι και μια χαρα επαιξα και το COD, και το TimeShift, και το Farcry ακομα και το Crysis!

Η GT ειναι αρκετα ποιο κατω απο την GTS σε θεμα αποδοσης.. Συκρινοντας και τις δυο καρτες σε G92 παντα, οι διαφορες που μπορει να διακρινει κανεις απο τα περισσοτερα reviews, ειναι της ταξεως των 20-22fps.

Oπως ειπα και σε προηγουμενο post (some tips highlighted):

Αρχική απάντηση από JohnnyGR [Χθες, στις 20:16]

Διαφωνω με την HD3870x2 διοτι δεν υποστιριζουν ολα τα παιχνιδια το CF/SLi. Και σε παιχνιδια που δεν το υποστιριζουν θα ειναι σαν να παιζεις με μια καρτα.. Επιπλεον εχουν GDDR3 μνημη και οχι GDDR4 σαν την αντιστοιχη CrossFire λυση (2x HD3870).

Συμφωνω με την 8800GTS 512MB (αυτη με το G92, δηλαδη την 512MB - οι 640/320MB ειναι με το G80 = απαπαπα) μιας που απεχει μολις 2-3fps απο την GTX, στα περισσοτερα παιχνιδια, και εχει περισσοτερο overclockability (Μπορει να φτασει σε επιπεδο Ultra+) λογο ψυκτρας και νεοτερης τεχνολογιας (Που πιστευω για 80Ε παραπανω, αν εχεις να τα δωσεις, αξιζει περισσοτερο απο την GT).

Αρχική απάντηση από JohnnyGR

Η GT ειναι αρκετα ποιο κατω απο την GTS σε θεμα αποδοσης.. Συκρινοντας και τις δυο καρτες σε G92 παντα, οι διαφορες που μπορει να διακρινει κανεις απο τα περισσοτερα reviews, ειναι της ταξεως των 20-22fps.

Εμ.. τι λες;

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45668

Και πιο συγκεκριμένα:

post-23-1416073359,9293_thumb.png

Η 3870 Χ2 1GB ειναι μια πολυ καλη λυση στην high end κατηγορία απλά το μόνο "κακό" ειναι οτι θα εισαι εξαρτημένος (λογω του ενσωματωμένου CF) να περιμένεις τους νέους drivers κάθε φορά για αναγνώριση/σωστη λειτουργία και των 2 πυρήνων απο τα νέα games... ;) Αν αυτο δεν σε ενοχλέι χτυπα την...

Αρχική απάντηση από FANISTELROOY [Σήμερα, στις 01:57]

Η 3870 Χ2 1GB ειναι καλυτερη απο την GT τελικα;

Είναι καλύτερη και από την Ultra και μάλιστα στα 370-400.

Σε συνδυασμό με κάποια Χ38 μητρική είναι η καλύτερη λύση με διαφορά.

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 08:16]

Η 3870 Χ2 1GB ειναι μια πολυ καλη λυση στην high end κατηγορία απλά το μόνο "κακό" ειναι οτι θα εισαι εξαρτημένος (λογω του ενσωματωμένου CF) να περιμένεις τους νέους drivers κάθε φορά για αναγνώριση/σωστη λειτουργία και των 2 πυρήνων απο τα νέα games... ;) Αν αυτο δεν σε ενοχλέι χτυπα την...

Αυτο θα κανω ετσι κι αλλιως, διοτι το μηχανημα θα αγοραστει σε ενα μηνα περιπου. Ε μεχρι τοτε θα εχουμε και πιο πληρης reviews για τις καρτες αυτες και θα ξερουμε.

Να προσθεσω εγω ενα προσον που εχει η GT, ειναι αθορυβη!!!!!

Η ψυκτρα σαφως και δεν θα ειναι αυτη της εικονας αλλα η παρακατω που ειναι και αθορυβη.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1072900

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.