Jump to content

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

GoMaR

Recommended Posts

ρε παιδια νταξ με το θανατο και ενος γατιου λυπαμαι ποσο μαλλον για εναν ανθρωπο , αλλα δειτε λιγο ειδησεις. ολοι οι ιεραρχες με επιχρυσες πινακιδες φυμε τζαμια και αμαξια πολυτελειας ειναι και χρυσοκεντητες επενδυσεις ειναι, ο χριστουλης πηγε με ενα γαιδουρακι και μια μαντηλα στο κεφαλι τι μας λετε λοιπον για εργα και αρωγη στους φτωχους? ερχεται μετα ο παπας και σου λεει περι ενισχυσης ιερου ναου , ε χεσε μας ρε φιλε λεφτα με τσουβαλι εχετε ΒΑΛΤΕ το χερι σας στη τσεπη και τραβηξτε...ειναι η υποκρισια που ποναει και το ΨΕΜΑ καθως και η εκμεταλλευση του ανθρωπινου "αγχους" περι θανατου που εκμεταλλευονται με το πιο προστυχο τροπο η συντριπτικη πλειοψηφια των ιεροκυρηκων. στη κερκυα προχθες πεθανε νεογεννητο επειδη δεν ειχε ΜΕΘ και περιμεναν 6 ωρες να ερθει αεροπλανο απο αθηνα , που ειναι λοιπον η συμπονοια και ποια αξια εχει η ζωη ενος ανωνυμοθ ελληνοπουλου της επαρχιας?

Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρετοι παπαδες που ομως ειναι σε ενοριες παμφτωχες και στο αγιο ορος, αληθεια εχει παει κανενας αγιο ορος να κανει κουβεντα για τα κοσμικα της εκκλησιας? :rolleyes:

προσωπικη μου αποψη περι χριστοδουλο ως γιωργος ειναι κακιστη απο τη μερα που τον ειδα με τα λαβαρα στις συγκεντρωσεις , εκει πλεον επαψα καν να γνωριζω πως υπαρχει σαν ατομο. απεδειξε οτι δεν εχει ιερα και οσια , ποιος ο ανθρωπος που επρεπε να τα τιμαει , στην κοντρα του με τους "απιστους" πασοκους :hehe: .

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Αν και δε μου ηταν συμπαθης(επειδη δε μου αρεσει ολη αυτη η φαμπρικα-μην κολλησετε εδω και αρχισετε τα κατεβατα,ειναι απλα η αποψη μου) πολυ φοβαμαι οτι ο διαδοχος του θα ειναι πολυ χειροτερος

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15236&m=A44&aa=4

Κληρικοί που υποστηρίζουν τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, ο οποίος κατάγεται από τη Γορτυνία, παραφράζοντας τη φράση της αρχαίας ελληνικής γραμματείας δηλώνουν: «Των Ελλήνων πάντων ευφυέστεροι οι Πελοποννήσιοι. Των Πελοποννησίων πάντων ευφυέστεροι οι Αρκάδες και των Αρκάδων πάντων ευφυέστεροι οι Γορτύνιοι».

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 13:01]

Οποτε μαλλον εσυ θα πρεπει να ανοιξεις τα ματια και τα αφτια σου και να δεις λιγο περα απο τη μυτη σου....:TD:

Το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο, το κράτος, την οικονομία, τα πολιτεύματα και σε τι βαθμό είναι σωστές οι πράξεις των ηγετών, σηκώνει πολύωρη συζήτηση καθώς υπάρχουν πολλές πλευρές που πρέπει να εξετασθούν προτού ληφθεί κάποια απόφαση.

Θα σταθώ σε ένα μονάχα μέρος. Αυτό που εννοούσε ο JaguarOne λέγοντας "έλεος πια με την κακομοιριά" είναι ότι, είτε το πιστεύεις είτε όχι, καταντάει κουραστικό να βλέπεις ανθρώπους να γίνονται κυνικοί.

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τα επιχειρήματά σας αλλά και με άλλων εδώ μέσα.

Αρχική απάντηση από GoMaR

ρε παιδια εγω ενα απλο εκοιμηθη ειπα......που να φανταστω...

Γρήγορα κάνε post "αφύπνισε" μπας και αλλάξουν τα πράγματα :p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Να σας πω. Συμφωνούμε όλοι οτι "κοιμήθηκε" ο Χριστόδουλος;

τι εννοεις?

Η πρώτη δημοσίευση έχει ενα γεγονός. Ότι κοιμήθηκε ο αρχιεπίσκοπος. Και εγώ ρωτάω τώρα αν διαφωνεί κανεις σε αυτό.

Οκ.....μιας και το ανοιξα εγω το θεμα λεω να ζητησω αδεια απο τη διοικηση του φορουμ να μπει ενα λουκετο μιας και ακρη δεν βγαινει.

Ο χριστοδουλος εφυγε...αυτο εχει σημασια.Ειναι νεο που επιβαλλεται να το ξερεις.Αυτα..

:rip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.