HuLuVuZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Καλημέρα. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Έχω μια κάμερα και (του 2005) και θέλω να εγκαταστήσω κάτι προγράμματα που έχει στο cd που είχε μαζί (motion dv studio & video stream driver) για να δω τι ακριβώς κάνουν. Όταν όμως πάω να τα εγκαταστήσω (από το autotun) μου βγάζει το εξής μήνυμα "error executing file. d:\mdvs\setup\setup.exe. Η λειτουργία που ζητήθηκε απαιτεί προβιβασμό δικαιωμάτων" τι εννοεί ο ποιητής??? συνδέομαι σαν administrator. τι είναι παραπάνω από αυτό... στρατηγός....
dpolal Ιανουάριος 28, 2008 #2 Ιανουάριος 28, 2008 To cd της κάμερας απέξω γράφει μήπως ποιά λειτουργικά υποστηρίζει ;;;;
HuLuVuZ Ιανουάριος 28, 2008 Author #3 Ιανουάριος 28, 2008 Απ ότι είδα υποστηρίζει μέχρι xp. Αλλά δε θα πρεπε τουλάχιστον να με αφήσει να το εγκαταστήσω??? ’σε που το update του motion dv studio που υποστηρίζει vista δεν υποστηρίζει τη κάμερα...Φαυλος κύκλος...Και δεν έχω κανένα pc με xp για να δοκιμάσω...
dpolal Ιανουάριος 28, 2008 #4 Ιανουάριος 28, 2008 Όχι, δεν είναι απόλυτο αυτό.Μου έχει τύχει με κάμποσες εφαρμογές που δεν κάθονταν στα vista με τίποτα.
HuLuVuZ Ιανουάριος 28, 2008 Author #5 Ιανουάριος 28, 2008 ok. θα αναγκαστώ να αναστήσω το παλιό μου pc. thanks για την απάντηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.