Jump to content

Θερμοκρασίες 8800 ultra

AlexanderK

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω το κύκλωμα της υπογραφής μου.

Παρατηρώ ότι σε stock ρολογια η 8800 ultra σε idle έχει θερμοκρασία περίπου 50-51 βαθμόυς ενώ μετά από καμμιά ώρα crysis φθάνει κάπου 67. Σε stock παντα ρολόγια. Είναι φυσιολογικό?

Block έχω το full της danger den...

Σκέφτομαι να την αναβάσω και αλλά βλέπω ανεβασμένες θερμοκρασιες....

Αν δεν πατουσε το block καλα θα ειχε σοβαρα προβληματα με τις θερμοκρασιες.. (Εγω σε αντιστοιχη φαση μια φορα, ειχα βαλει καλα μια ψυκτρα αλλα δεν την ειχα σφυξει στο ισα ισα, ειχα 20°C πιο πανω στο idle σε επεξεργαστη)

Το βρησκω λογικο να εχει 15 βαθμους παραπανω με ολα αυτα που ψυχει το κυκλομα του..

Αρχική απάντηση από AlexanderK [Χθες, στις 23:01]

Καλησπέρα,

Έχω το κύκλωμα της υπογραφής μου.

Παρατηρώ ότι σε stock ρολογια η 8800 ultra σε idle έχει θερμοκρασία περίπου 50-51 βαθμόυς ενώ μετά από καμμιά ώρα crysis φθάνει κάπου 67. Σε stock παντα ρολόγια. Είναι φυσιολογικό?

Block έχω το full της danger den...

Σκέφτομαι να την αναβάσω και αλλά βλέπω ανεβασμένες θερμοκρασιες....

Λιγο ειναι.Μια χαρα εισαι.

Οχι μια χαρα εισαι, εγω εκανα λογο για διαφορα 20 βαθμων στο idle.. Αν δεν ειχε πατησει καλα η ψυκτρα, παιζει και να βλεπες κανενα 100ρι..

Απλα το κυκλομα σου ψυχει πολλα πραγματα imho.

ε οχι και 51C idle και 67C load μια χαρα ρε παιδια με νερο........στην Ultra που ειχα πιο παλια επιανα 46C idle-63C load με την στοκ ψυκτρα και το φανακι 100%....

θα επρεπε να εχεις τουλαχιστον 10C κατω..

Αρχική απάντηση από vasi

Εντελώς φυσιολογικά εισαι !!! με την δικια της ψυκτρα η 8800gtx φτανει στους 100 !!! αν το ψαξεις

λιγάκι στο φορουμ

τωρα......με room temp :20C 648/1000 τα ρολογια 90% fan speed πανω απο 63C δε βλεπω se full load

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 13:37]

ε οχι και 51C idle και 67C load μια χαρα ρε παιδια με νερο........στην Ultra που ειχα πιο παλια επιανα 46C idle-63C load με την στοκ ψυκτρα και το φανακι 100%....

Μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω πάνω στο κύκλωμα και ενα q6600 στα 3,6 και το block της μητρικης?!

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 13:37]

Στακαμαν ρε, εχει και CPU και Chipset στο κυκλομα.. Δεν μπορουν αυτα να ανεβασουν τη θερμοκρασια κατα 15°C παραπανω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.