Hydrus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Παιδια υπαρχει πουθενα αυτο το retention kit της thermalright για socket 939?Γενικα βλεπω τα μαγαζια δεν το χουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιανουάριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2008 Έστειλες mail στην Checkmate? Νομίζω πρέπει να το έχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Ιανουάριος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Εστειλα στιν ιδια την Thermalright και δεν απαντουν.Καλα ρε παιδια κανεις δεν εχει βαλει σε 939 αυτη την ψυκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Ελα φιλος, τωρα το ειδα. Τι να σου πω, αν το παρεις απο Πλαισιο θα το εχει μεσα στανταρ. Εγω απο Πλαισιο το πηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Φεβρουάριος 19, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Mια διορθωση για να μην παραπληροφορειται ο κοσμος(οπως εγω..).Το bolt-thru 939 kit ΔΕΝ υπαρχει στην TRUE 120 απο το Πλαισιο.Σημερα ηρθε και δεν το ειχε μεσα(παροτι το ειχα επισημανει με σχολιο...)!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 19, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Και? Μιλησες μαζι τους τι σου ειπαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Φεβρουάριος 19, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Ειπαν οτι ΘΑ το παραγγειλουν και ΘΑ με ειδοποιησουν στο εγγυς μελλον...Κανα 2 βδομαδες ειπαν...Ψαχνω και αλλου...αν το βρω θα σας πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Φεβρουάριος 21, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Μου απαντησαν απ την Thermalright τελικα...Μου παν να επικοινωνησω με το http://www.pc-cooling.de/ Απ οτι βλεπω τα εχει αυτα που θελω αλλα τα μεταφορικα ειναι 26+.Οποτε η ψυκτρα πρωει πορτα και ξαναγυρνω στο νερακι που μου λειψε.Οποιος θελει να παρει το 939 retention kit να υπολογισει και το backplate το μεταλλικο που χρειαζεται και ΔΕΝ το αναφερει πουθενα η Thermalright γιατι απ οτι διαβασα στο XS εχει ξυλωσει καποιες μητρικουλες η ελλειψη αυτου του ''αξεσουαρ''(σε 939 αναφερομαι παντα στα υπολοιπα δεν ξερω τι γινεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.